KöfteHoRr' Alıntı:Ayrıca benim bildiğim şu anda istenen norm güncellemeleri mevcut ders saati ile ilgili, ancak bizim ders saatimiz şu an için geçerli değil. Yeni çizelge 213-2014 ten itibaren geçerli olacak ve eylül ayındaki norm güncellemelerinde hesaplanacak malesef
Benim bildiğim kadarıyla senin söylediğin gibi olacak. Geçiş yapan okuldaki ingilizce ve din kültürü öğretmenleri hariç diğer branş öğretmenleri ilk aşamada doğrudan yeni okullarına geçecekler. Sonrasında her branş için oluşan normlara göre norm fazlaları belli olacak. Puanı en düşük olanda norm fazlası olur. Diye biliyorum...uwe' Alıntı:Arkadaşlar işin içinden çıkamadım yeni çizelgeyle okulumda norm 2'ye çıkacak. Okul dönüşümleriyle 2 okul bizim okula geçiş yapacak o iki okulunda Bt öğretmeni var. Öğretmenler de direk geçecek diyorlar. Direk 2 öğretmen de geçip 3 kişi olup daha sonra norm 2 olduğu için fazlalık olan(yani ben) norm fazlası mı olurum yoksa norm ihtiyacı 1 olacağı için 2 öğretmenden 1 i mi gelir okula. Bu işin çözümü nasıl olacak?
Hocam admin arkadaşlara mesaj attım sabitlerler sanırm.rs.1453' Alıntı:bu konu çok önemli inşallah sorunsuz bir şekilde güncellenir bu konuyuda sabitlense iyi olur aslında..
sumunu' Alıntı:Devleti yönetmek ciddi iştir. Öğretmenin uyarmasıyla norm güncellenmez arkadaşlar. Yazı gelir merak etmeyin. Bizimle alakalı bi konu değil.