127 ben il genelinde nere olacak öğrensem ona göre beklerim. Eskiden sıralama veriliyordu şimdi sıralamamızı bilsek resene kalır mıyız öğrenirdik.Benim 124 il genelini bekleyeceğim. Sizin kaç?
127 ben il genelinde nere olacak öğrensem ona göre beklerim. Eskiden sıralama veriliyordu şimdi sıralamamızı bilsek resene kalır mıyız öğrenirdik.Benim 124 il genelini bekleyeceğim. Sizin kaç?
Tüm ilin ihtiyaç listesi yayınlanması lazım.
Merhaba siz tercih yapacak mısınız? Puanınız kaç acaba.Yenimahalle ilçesi
Emin Sağlamer Ortaokulu
Şehit Ali Öztürk Ortaokulu
Şehit Çağdaş Tamkoç Ortaokulu
yapılmayacağına dair söylenti var ama o konu kesin değil.ilçe içinde okul yoksa başka ileçye atarlarmı
Evet hocam aynı şeyi duydum ama maalesef 3 okul açılmıştı hepsi de kötü o yüzden yapmadım. Artık ilçe dışı bakacağım ya da şansa kalacak belki yapmazlar.ilçe içi kesin olacak denildi. Bilginiz olsun
Benim 18 saat dersim varken de sistem beni norm fazlası yapıyor. Diğer okullarda daha az ders saati olmasına rağmen beni fazlalık gösterdiler. Puan dersen benim zaten fazla. Kim nasıl hesaplıyor bilmiyorum
Siz tercih yapacak mısınız? Bir de puan kaç hocam?
Merhaba siz tercih yapacak mısınız? Puanınız kaç acaba.
Vay anaaaammm. Hocam koca ankarada 14 okul mu açık hakkaten. Ankara bitmiş resmenAnkara 2. aşama başladı. BÖTE'ye 14 açık okul var.
İlk aşamada BÖTE'ye 30 okul vardı.Vay anaaaammm. Hocam koca ankarada 14 okul mu açık hakkaten. Ankara bitmiş resmen
Ankara 2. aşama başladı. BÖTE'ye 14 açık okul var.
izmirde herkesin kendi ilçesi açıldı.İzmirde nereler açıldı birinci aşamada?
Bayraklıda bir okul açıldı..İzmirde nereler açıldı birinci aşamada?