k.cokol' Alıntı:Ben bir sınıf öğretmeni olarak tartışmaya katılmak istiyorum. BT Rehber öğretmenliği genelgesinde branş öğretmenlerine de bt rehber öğretmeni olma hakkı verilirken sınıf öğretmenlerine karşı böyle sözler söylenmesi beni üzdü.Hadi dese ki "niçin diğer branş ve sınıf öğretmenleri bt rehber öğretmeni oluyor " o zaman anlarım. Ama direk hedefte biz varız.Bunu bize saldırı olarak algıladım.
Ben aylar boyunca 17:00 ile 23:00 saatleri arasında kurs görerek formatörlük sertifikası aldım. eğitmen bizi 1 gün bile erken bırakmadı (bu davranışında haklıdır) Eve geldiğimde çocuğum ve eşim çoktan uyumuş oluyorlardı. Tüm bunları çektim ve bu yıl formatörlük başvursu yaptım şimdi meb, norm fazlası olmadığım için beni formatör yapmadı. 2 yıldır okulumuzda bilgisayar öğretmeni yok. okulun tüm bilgisayar işlerini ben yaptım. web sitesinin yönetimini yapıyorum. Bulunduğum bölgede web sitesi yapıyorum yaptığım siteler beğeniliyor. Kısacası sınıf öğretmenliğini de bilgisayarlarla uğraşmayı da seviyorum. Bu yıl formatör olayım dedim olmadı. Bize formatörlük kursu verirken böyle olduğunu bilseydim hiç almazdım. Burada bize karsı büyük bir haksızlık kampanyası yürütüldüğüne inanıyorum
eğer siz o okulun bilişim ihtiyacını karşılarsanız bizler tayinde alamıyoruz atamada..
bırakın yapmayın bu işleri okulunuzda ihtiyaç oluşsun ve boşta atama bekleyen bir bilgisayar öğretmeni atansın yada ilinize tayin almaya çalışan bilgisayar öğretmenleri tayin alabilsin.. siz sınıf öğretmenliğinde norm fazlası değilmişsiniz. sınıf öğretmenliğine devam edin.