Açık ve net söyleyeyim böyle bir müdürüm olmasını isterimBizim dersten zorla dyk açtırmak isteyen bir müdür
Açık ve net söyleyeyim böyle bir müdürüm olmasını isterimBizim dersten zorla dyk açtırmak isteyen bir müdür
Bugün zorla DYK açtıran yarın bambaşka isteklerle gelebilir hocam. Saygılar.Açık ve net söyleyeyim böyle bir müdürüm olmasını isterim
Nasıl yapacakmış norm fazlası ?Okul müdürü normu belirleyemez sadece ders saatlerini sisteme girer.Burda da etkili olan faktör seçmeli derstir.Seçmeli dersle 30 saati geçerse ikinci norm oluşur,seneye de seçmeliyi kaparsa bir kişi norm fazlasına düşer ama gelecek kişinin hizmet puanı sizden düşükse o norm fazlası olur illa siz olacaksınız diye bişey yok.Eğer az derse girmek istemiyorsanız Bence misilleme yapın.Dilekçe yazın okula 21 saatten fazla derse girmek istemiyorum diye.Normalde 21 satten fazla ders resen verilemez size.Arkadaşlar okulumda dyk açmazsam okula 2. Norm verilip beni norm fazlasi yapmakla tehdit ediyo müdür. Okulumda 30 saat ders var. Böyle bisey ne kadar yasal?
o dediğiniz saat derse eşim giriyor zaten hocam.Hocam bir bayan olarak 30 saat derse girin bir de 6 saat haftasonu dyk yapın bir gorelim
Nasıl yapacakmış norm fazlası ?Okul müdürü normu belirleyemez sadece ders saatlerini sisteme girer.Burda da etkili olan faktör seçmeli derstir.Seçmeli dersle 30 saati geçerse ikinci norm oluşur,seneye de seçmeliyi kaparsa bir kişi norm fazlasına düşer ama gelecek kişinin hizmet puanı sizden düşükse o norm fazlası olur illa siz olacaksınız diye bişey yok.
Hocam DYK yıllık açılıp onay alınır. Siz ancak ancak 2020-2021 eğitim öğretim yılında DYK açabilirsiniz. İdare bunu bilmiyorsa en sağlıklısı o okuldan ayrılmak. Büyük ihtimalle torpille müdür olmuş bir şeyden anlamayan birisidir.Arkadaşlar okulumda dyk açmazsam okula 2. Norm verilip beni norm fazlasi yapmakla tehdit ediyo müdür. Okulumda 30 saat ders var. Böyle bisey ne kadar yasal?
torpilsiz müdür olan mı var?Hocam DYK yıllık açılıp onay alınır. Siz ancak ancak 2020-2021 eğitim öğretim yılında DYK açabilirsiniz. İdare bunu bilmiyorsa en sağlıklısı o okuldan ayrılmak. Büyük ihtimalle torpille müdür olmuş bir şeyden anlamayan birisidir.
hocam yazılı olarak okula bir sorun bakalım. sözde demesi kolay ancak yazıya bunu yazabilecek mi? bunu derken yanınızda biri olursa şahit olarak bakalım ne kadar ötebilir. norm fazlası olmak çalıştığım yer için söylüyorum dert olmuyor. norm fazlasını burada kendisi istemediği sürece yer değiştirmiyorlar resen olarak. sizin orada da araştırın bi. eğer o şekilde ise olayım dert değil gelir gider maaşımı alırım deyin. bölgedeki başka okullara görevlendirilirsiniz en fazla maaş karşılığı için. akıllı tahta varsa btr'ye başvurun gerisini sallayın girmeyin derse madem.Israrcı hocam. Benim 2 yaşında çocuğum var zaten 30 saat derse giriyorum bi de haftasonu 6 saat kodlama dersi verecekmişim . Yapmazsan norm fazlasi yapıp gönderirim diyo bana
Arkadaşlar lütfen mesaj yazarken genelleme yapmayınız. Bu forumda birçok idareci arkadaş var.torpilsiz müdür olan mı var?
Arkadaşlar lütfen mesaj yazarken genelleme yapmayınız. Bu forumda birçok idareci arkadaş var.
8 yıl müdür yardımcılığı (sınavla)
Ekimden beri de okul müdürüyüm (sınavla)
Yani torpil yok.
Her kesimde olduğu gibi branşımızda da, idareci olarak da yanlış davranışlarda bulunanlar var.
---
Umarım karşılıklı iletişimle sorununuz çözülür.
Ben de merak ettim şimdi?Hocam siz idareci olarak bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz
Tehdit etme olayı bence yanlış.Hocam siz idareci olarak bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz
seçmeli dersleri yazarak ya da yazmayarak toplam ders saatini değiştirebilir.ordan norm la oynayabilir.ben de nasıl norm fazlası yapacakmış onu merak ettim, olmayan dersi yazması lazım norma esas derse, ki bunu yaparsa kendi suç işler, sal gitsin hocam ne yaparsa yapsın, sendikanızı bilgilendirmeniz yeterli bence
Seneye normun düşmesi için 10 saat girecek sonra seneye ders seçilecek 25-30 saat ders olacak, bunu yapan müdür de orada oturacak öyle mi?seçmeli dersleri yazarak ya da yazmayarak toplam ders saatini değiştirebilir.ordan norm la oynayabilir.
Arkadaşlar okulumda dyk açmazsam okula 2. Norm verilip beni norm fazlasi yapmakla tehdit ediyo müdür. Okulumda 30 saat ders var. Böyle bisey ne kadar yasal?
Kodlama sınıfı mı yapılacak hocam .aslında bu çok güzel bir gelişme branşımız için . Sanırım müdürünüz yatırımın karşılığını almak için dyk istiyor .istemekte haklı gibi de . Ancak illa siz diye diretmek yanlış gibi geldi bana . Herhangi bir bilişim öğretmeni ile de yürütülebilir nihayetindeŞu anda açılsın demiyor zaten seneye kodlama sınıfı yapılacak okula benden de dyk yapmami istiyor seneye