hocam öyle bir yaparlar ki siz de öyle bakakalırsınız.ctrl+alt+delete' Alıntı:son günlerde bela okuya okuya bir hal olduk.tahminim resen yapmazlar ama yaparlarsada altından kalkamazlar.bu iş mahkemelik oalcak gibi
dediğim gibi iş mahkemelik olacak.eşiniz bi hak talep edebildimiakyildiz41' Alıntı:hocam öyle bir yaparlar ki siz de öyle bakakalırsınız.ctrl+alt+delete' Alıntı:son günlerde bela okuya okuya bir hal olduk.tahminim resen yapmazlar ama yaparlarsada altından kalkamazlar.bu iş mahkemelik oalcak gibi
eşimi adapazarı merkezden 30 km uzaktaki bir köy okuluna yolladılar. gerisini siz düşünün.
sendika aracılıı ile il mem e başvurduk. 1 hafta önce müfettişler okula gelip eşimin yazılı ifadesini aldılar (okul müdürü kasti olarak ders saatini düşük göstermişti)ctrl+alt+delete' Alıntı:dediğim gibi iş mahkemelik olacak.eşiniz bi hak talep edebildimiakyildiz41' Alıntı:hocam öyle bir yaparlar ki siz de öyle bakakalırsınız.ctrl+alt+delete' Alıntı:son günlerde bela okuya okuya bir hal olduk.tahminim resen yapmazlar ama yaparlarsada altından kalkamazlar.bu iş mahkemelik oalcak gibi
eşimi adapazarı merkezden 30 km uzaktaki bir köy okuluna yolladılar. gerisini siz düşünün.
hocam öncelikle okula vs başvurduk hiç umurlarında olmadı. daha sonra sendika başkanı ile görüştüm. kendisi bana bir dilekçe doldurttu. durumu anlatan. daha sonra başka il mem müdü ile görüştü ve dilekçeyi sundu. ondan sonra da mem müdürü dilekçeyi işleme koyup müfettiş görevlendirmiş. durumu ortaya çıkarmak üzere. şimdi beklemedeyiz bakalım sreç nasıl işleyecek.taatoo' Alıntı:hocam benmde benzer bi durum 26 saat derse girmeme rağmen mdr ders sayısını girmediği için norm fazlası oldum kastimi yaptı yoksa blmedenmi bilmiyorum benide resen atarlarsa bende dava açacam il mebe ne gerekçeyle başvurdunuz şikayet olarakmı başvurdunuz hocam
ozhan07' Alıntı:hocam antalya için yazıyorum, bizde norm fazlası atamalarında tercih yapın göndeririz deyip durdular ama il-ilçe dışına gönderme yapmadılar. güzel bi yer varsa tercih yap yoksa yapasan da olabilir. ben ilköğretimden halk eğitime geçtim. kendi tercihimle