İşimiz zor bakalımTecrübe konuşmuş. Tespitleriniz çok doğru hocam
İşimiz zor bakalımTecrübe konuşmuş. Tespitleriniz çok doğru hocam
Hangi il acaba hocam?İl emri ile geldiğim milli eğitim müdürlüğü ilçe emrine verdi. İlçe tercih yaptırmadan uygun okul bulunca arayacaklarını söylediler. Tercih süreci kasım ayında gerçekleşecekmiş. Diğer illerde nasıl bir uygulama var. Aynı durumda olan hocalarım bilgi verirseniz sevinirim.
hocamHangi il acaba hocam?
aynen öyle oldu müdürlerinin istemediği öğretmenleri fazlaya çıkardılar yerlerinden ettilerO iller kesinlikler yanlış yaptı bence
Başka okula gidip yine norm fazlası olanlar, ya da başkasını norm fazlası yapanlar çıkacaktır muhtemelen
Katılıyorum. Bir sürü dava açılacaktır bu durumda olanlar nedeniyle.O iller kesinlikler yanlış yaptı bence
Başka okula gidip yine norm fazlası olanlar, ya da başkasını norm fazlası yapanlar çıkacaktır muhtemelen
Müdür istemediği adamı nasıl fazlaya çıkarsınki. Benim okulda müdürün istemediği tüm öğretmenler 400-600 puan aralığında, müdür ne yaparsa yapsın norm fazlası olamaz. Normu 1 e düşürse yine de o öğretmen okulda kalır.aynen öyle oldu müdürlerinin istemediği öğretmenleri fazlaya çıkardılar yerlerinden ettiler
Hocam atamanız olursa zaten göreve 2. dönem başlıyoruz.arkadaşlar btr olarak norm fazlası olmuşum. 8 saat dersle daha önce hiç norm fazlası olmamıştım. bölge normuna göre norm fazlası olmuşum ama gidebileceğim bir okul da yok. şimdi benim durumum ne olacak? başka okula kadrom giderse bu okuldaki BTR görevlendirmem ne olacak?
ası olmuşum. 8 saat dersle daha önce hiç norm fazlası olmamıştım. bölge normuna göre norm fazlası olmuşum ama gidebileceğim bir okul da yok. şimdi benim durumum ne olacak? başka okula kadrom gide
teşekkürler hocam. henüz tebliğ edilmedi. bakalım süreç nasıl işleyecekHocam atamanız olursa zaten göreve 2. dönem başlıyoruz.
1. dönem sonuna kadar BTR olarak devam edersiniz.
Başvurular erken başlarsa eğer hangi okula atandıysanız o okula BTR istersiniz.
Gidebileceğiniz bir okul yoksa zaten resen atama olmazsa il içinde okulunuzda kalmaya devam edersiniz.
bende bekliyorum hocam 8 senedir norm f azlası olarak okulumdayımteşekkürler hocam. henüz tebliğ edilmedi. bakalım süreç nasıl işleyecek
hangi il hocambende bekliyorum hocam 8 senedir norm f azlası olarak okulumdayım
Oldu. Kontenjan mebde güncellenmiştir.Normlar belli oldu mu?
ben de norm fazlasıyım resen görevlendirme ile halk eğitimde kurs veriyorumMerhaba, norm fazlası olduğum için ilçe milli eğitime çekmek istiyorlar görevlendirme ile. Bilişim öğretmeniyim. Nasıl bir yol izlemeliyim? Benzer bir hadise yaşayan oldu mu acaba?