Norm Kadro Fazlası Öğretmenler

Kodla Büyü
Ankara Norm fazlası yer değiştirme, açılan okulları paylaşabilirseniz sevinirim.

İl emri ile geldiğim milli eğitim müdürlüğü ilçe emrine verdi. İlçe tercih yaptırmadan uygun okul bulunca arayacaklarını söylediler. Tercih süreci kasım ayında gerçekleşecekmiş. Diğer illerde nasıl bir uygulama var. Aynı durumda olan hocalarım bilgi verirseniz sevinirim.

Norm kadrolarının güncellenmesi için veri girişleri 30.09.2024-11.10.2024 tarihleri arasında yapılacak:

IMG_8845.png

IMG_8846.jpeg

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün "İhtiyaç ve Norm Kadro Fazlası Öğretmenlerin Yer Değiştirme" konulu 2024157 sayılı Genelgesi kapsamında 1 hafta 10 gün önce bazı iller tercihen ve resen atama yaptı fakat norm güncellemesi yapılmadan yapılan bu atamalar hak kayıplarına neden oldu ne olacak şimdi? (2024-2025 eğitim öğretim yılındaki norm fazlası öğretmenler geçen yılın (2023-2024 eğitim öğretim yılı norm güncellemesi 2 Ekim-13 Ekim 2023 te yapılmıştı.) verilerine göre belirlenmişti.)

Bazı iller genelge kapsamında duyuruya çıktı atamaları yaptı örneğin Ankara, Manisa, ... illerin bir çoğu duyuruya bile çıkmadı...

O iller kesinlikler yanlış yaptı bence
Başka okula gidip yine norm fazlası olanlar, ya da başkasını norm fazlası yapanlar çıkacaktır muhtemelen

aynen öyle oldu müdürlerinin istemediği öğretmenleri fazlaya çıkardılar yerlerinden ettiler
Müdür istemediği adamı nasıl fazlaya çıkarsınki. Benim okulda müdürün istemediği tüm öğretmenler 400-600 puan aralığında, müdür ne yaparsa yapsın norm fazlası olamaz. Normu 1 e düşürse yine de o öğretmen okulda kalır.

arkadaşlar btr olarak norm fazlası olmuşum. 8 saat dersle daha önce hiç norm fazlası olmamıştım. bölge normuna göre norm fazlası olmuşum ama gidebileceğim bir okul da yok. şimdi benim durumum ne olacak? başka okula kadrom giderse bu okuldaki BTR görevlendirmem ne olacak?

bende geçen ay norm fazlası atamam gerçekleşti ama bu dönem sonuna kadar btr oluru olduğu için eski okulumda görevime devam ediyorum.

arkadaşlar btr olarak norm fazlası olmuşum. 8 saat dersle daha önce hiç norm fazlası olmamıştım. bölge normuna göre norm fazlası olmuşum ama gidebileceğim bir okul da yok. şimdi benim durumum ne olacak? başka okula kadrom giderse bu okuldaki BTR görevlendirmem ne olacak?
Hocam atamanız olursa zaten göreve 2. dönem başlıyoruz.
1. dönem sonuna kadar BTR olarak devam edersiniz.
Başvurular erken başlarsa eğer hangi okula atandıysanız o okula BTR istersiniz.
Gidebileceğiniz bir okul yoksa zaten resen atama olmazsa il içinde okulunuzda kalmaya devam edersiniz.
ası olmuşum. 8 saat dersle daha önce hiç norm fazlası olmamıştım. bölge normuna göre norm fazlası olmuşum ama gidebileceğim bir okul da yok. şimdi benim durumum ne olacak? başka okula kadrom gide

Hocam atamanız olursa zaten göreve 2. dönem başlıyoruz.
1. dönem sonuna kadar BTR olarak devam edersiniz.
Başvurular erken başlarsa eğer hangi okula atandıysanız o okula BTR istersiniz.
Gidebileceğiniz bir okul yoksa zaten resen atama olmazsa il içinde okulunuzda kalmaya devam edersiniz.
teşekkürler hocam. henüz tebliğ edilmedi. bakalım süreç nasıl işleyecek

Geri