Norm Kadro Fazlası Tayinler (Nisan 2025)

Kodla Büyü
Şu maddedeki fırkanın uygulanması için ısrarcı olunmalı:

Norm kadroları Bakanlıkça belirlenecek eğitim kurumları
MADDE 23-
.
.
.
(3) (Ek: 17/10/2016-2016/9488 K.) Sınıfları bilişim teknolojisi araçları ile donatılmış olan eğitim kurumlarından bilişim teknolojisi alanı norm kadrosu bulunmayanların bilişim teknolojisi alanı norm kadroları, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün teklifi ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün uygun görüşü üzerine Bakan onayı ile belirlenir.

Bu meslek liseleri için mi geçerli hocam, ortaokulları kapsıyor mu aceba

hocalarım, benim zümrem ücretsiz izinde, yazın eş durumundan il dışına tayin isteyecek, çıkarsa ok ama çıkmazsa sıkıntı tabii..
şu anda tekim, yine de resen atarlar mı beni bu atamada?

Bende listede ilçelerin birleştirilmesi konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. İlçe okula 5 dk uzaklıkta ama ilçe merkezi 45 dk uzaklıkta. Yazıda coğrafi açıdan benzerlik denmiş, alakası yok. Birine kar tatili verilirken diğerleri okula gidiyor. Nerden tutsak elimizde kalıyor. Bölge normu dolayısıyla yazın il içi ile geldiğim okulda hiçbir değişiklik(sınıf, öğrenci sayısı vs.) olmamasına rağmen norm fazlası durumdayım. Bu konuda resen görevlendirilen ve konuyu dava eden birisi var mı acaba? Emsal bir durum her ihtimale karşı lazım olabilir. Pek çok okul ders saati bilgilerini sisteme bilinçli veya bilinçsiz olarak yanlış girmiş olabilir. Okuldaki öğretmen sayısının azalmasını vs. istemeyerek örnekleri var çünkü.

ilçemde başka norm fazlaları da var hocam. ama ilçe grubu diye bir şey çıkmış, oralara resen gönderilme olur mu? çoğu uzak yerler..
Hocam aynı ilçe gurubu diyor. Farklı ilçe gurubuna atama yapılmayacak diye anladım.
1744189290638.webp

İstanbul için gruplanan ilçeler. Bunun trafiğini ve uzaklığını hiçbir şekilde düşünmeyen insanları tebrik ediyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız3.webp
    Adsız3.webp
    29.5 KB · Görüntüleme: 145
Hocalarım sanırım norm fazlasi atama yönetmeliği de değişmiş. Önceden BTR görevlendirmesi ilçe dışına resen atamaya engeldi. Şimdi onları kaldırmışlar. Son yazıda göremedim bu ifadeyi.

Kaynak;

Yönetmelik değil kılavuz.
Eskiden her il kendisi hazırlıyordu.
Artık kılavuzu MEB hazırlıyor, iller diğer işlemeleri yapıyor.

Ankara merkez ilçelerde 8 boşluk gözüküyor.
ELMADAĞ715981Karacahasan Ortaokulu51
KEÇİÖREN758178Nuri Pakdil Anadolu Lisesi11
KEÇİÖREN758495Öğretmen Büşra İnan İmam Hatip Ortaokulu41
MAMAK775779Ekin Ortaokulu41
MAMAK964296Tuzlucayır Anadolu Lisesi11
PURSAKLAR763932Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu11
SİNCAN769008Sincan Dr. Yıldız Yalçınlar Halk Eğitimi Merkezi31
YENİMAHALLE711348Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu41

Ankara merkez ilçelerde 8 boşluk gözüküyor.

ELMADAĞ715981Karacahasan Ortaokulu51
KEÇİÖREN758178Nuri Pakdil Anadolu Lisesi11
KEÇİÖREN758495Öğretmen Büşra İnan İmam Hatip Ortaokulu41
MAMAK775779Ekin Ortaokulu41
MAMAK964296Tuzlucayır Anadolu Lisesi11
PURSAKLAR763932Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu11
SİNCAN769008Sincan Dr. Yıldız Yalçınlar Halk Eğitimi Merkezi31
YENİMAHALLE711348Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu41
Hocam bu okullar ihtiyaç bildiren okullar mıdır? Öyleyse diğer illerdeki bu ihtiyaç listesine nasıl bakabiliriz?

BBNET
Geri