Bu meslek liseleri için mi geçerli hocam, ortaokulları kapsıyor mu acebaŞu maddedeki fırkanın uygulanması için ısrarcı olunmalı:
Norm kadroları Bakanlıkça belirlenecek eğitim kurumları
MADDE 23-
.
.
.
(3) (Ek: 17/10/2016-2016/9488 K.) Sınıfları bilişim teknolojisi araçları ile donatılmış olan eğitim kurumlarından bilişim teknolojisi alanı norm kadrosu bulunmayanların bilişim teknolojisi alanı norm kadroları, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün teklifi ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün uygun görüşü üzerine Bakan onayı ile belirlenir.
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
Bu meslek liseleri için mi geçerli hocam, ortaokulları kapsıyor mu aceba
bilişim teknolojisi alanı diyor ama meslekler gibi sormak lazımAyrım yok diye biliyorum, ortaokul ve liseyi kapsıyor olmalı.
evet. aynı hızda da kaldırılmış.karaman çok hızlı
Norm fazlası iseniz ve boşluk varsa atanırsınız hocam. Şu anki durum değerlendirilir.hocalarım, benim zümrem ücretsiz izinde, yazın eş durumundan il dışına tayin isteyecek, çıkarsa ok ama çıkmazsa sıkıntı tabii..
şu anda tekim, yine de resen atarlar mı beni bu atamada?
ilçemde başka norm fazlaları da var hocam. ama ilçe grubu diye bir şey çıkmış, oralara resen gönderilme olur mu? çoğu uzak yerler..Norm fazlası iseniz ve boşluk varsa atanırsınız hocam. Şu anki durum değerlendirilir.
Hocam aynı ilçe gurubu diyor. Farklı ilçe gurubuna atama yapılmayacak diye anladım.ilçemde başka norm fazlaları da var hocam. ama ilçe grubu diye bir şey çıkmış, oralara resen gönderilme olur mu? çoğu uzak yerler..
ilçe grubumdaHocam aynı ilçe gurubu diyor. Farklı ilçe gurubuna atama yapılmayacak diye anladım.
Ekli dosyayı görüntüle 78688
istanbul ilçe grubuna bir bakın:
Adalar
Ataşehir
Kadıköy
Kartal
Maltepe
Pendik
Sancaktepe
Sultanbeyli
Tuzla
..
1.GrupAvrupa yakası için bilginiz var mı?
aaaa çok ilginç hocam.
aaaa çok ilginç hocam.
Hepsi çok kötü ama sizinki daha iyi gibi.
Ayrıca bunu Müdür Bey sabah yolladı üstünde de üst yazısı var.
Şile ile Kadıköy ün bir görülmesi de ilginçmiş
İlin yazısını paylaşmanız mümkün mü acaba?
hocam sanırım benim yolladığım doğru Tebliğler dergisinde de bu şekilde geçiyormuş;İlin yazısını paylaşmanız mümkün mü acaba?
Hocalarım sanırım norm fazlasi atama yönetmeliği de değişmiş. Önceden BTR görevlendirmesi ilçe dışına resen atamaya engeldi. Şimdi onları kaldırmışlar. Son yazıda göremedim bu ifadeyi.
Kaynak;
Ankarada tüm ilçeleri aynı gruba atmışlar. Adamlar il genelinde resen atayacaklar bizi şaka gibi.
Hocam 1 numaralı grup gayya kuyusu. Neredeyse tüm Ankara orada
Hocam 1 numaralı grup gayya kuyusu. Neredeyse tüm Ankara orada
ELMADAĞ | 715981 | Karacahasan Ortaokulu | 5 | 1 | |
KEÇİÖREN | 758178 | Nuri Pakdil Anadolu Lisesi | 1 | 1 | |
KEÇİÖREN | 758495 | Öğretmen Büşra İnan İmam Hatip Ortaokulu | 4 | 1 | |
MAMAK | 775779 | Ekin Ortaokulu | 4 | 1 | |
MAMAK | 964296 | Tuzlucayır Anadolu Lisesi | 1 | 1 | |
PURSAKLAR | 763932 | Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu | 1 | 1 | |
SİNCAN | 769008 | Sincan Dr. Yıldız Yalçınlar Halk Eğitimi Merkezi | 3 | 1 | |
YENİMAHALLE | 711348 | Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu | 4 | 1 |
Hocam bu okullar ihtiyaç bildiren okullar mıdır? Öyleyse diğer illerdeki bu ihtiyaç listesine nasıl bakabiliriz?Ankara merkez ilçelerde 8 boşluk gözüküyor.
ELMADAĞ 715981 Karacahasan Ortaokulu 5 1 KEÇİÖREN 758178 Nuri Pakdil Anadolu Lisesi 1 1 KEÇİÖREN 758495 Öğretmen Büşra İnan İmam Hatip Ortaokulu 4 1 MAMAK 775779 Ekin Ortaokulu 4 1 MAMAK 964296 Tuzlucayır Anadolu Lisesi 1 1 PURSAKLAR 763932 Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu 1 1 SİNCAN 769008 Sincan Dr. Yıldız Yalçınlar Halk Eğitimi Merkezi 3 1 YENİMAHALLE 711348 Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu 4 1