Evet hocamın da dediği gibi tamamen bu şekilde bir çakallık düşünülmüş olabilir. Nitekim şu an birçok farklı branştan çakal öğretmen bu kursları alıyor ve kendini güzel, havadar, idaresini falan tanıdığı bir okula görevlendirip keyfine bakıyor. Yarın bu işi kadroya dökerlerse bu çakal hocalarımız en önde gideceklerdir.Programlayan' Alıntı:Özel öğretim öğretmenleri yeterli gelmiyor hala, bakanlık bu sene başında 300 saatlik bir kurs açtı NORM FAZLASI olup özel eğitim öğretmeni olmak isteyenlere.
Bunun altına memlekette hala 40.000 norm fazlası öğretmen olduğunu koyun.
Merkezdeki birçok okulda BTR kadrosu ihtiyacı olacağını da koyun.
Topladığınızda şu çıkacak:
Norm fazlalarını eritmek için, sevgili bakanlığımız XXX saatlik bir kurs açacak, başarılı olan! her NORM FAZLASI öğretmeni MERKEZDEKİ bu kadrolara ATAYACAK!
Böylece norm fazlalarına yeni bir kapı açılacak.
Bazı "iyi niyetli" arkadaşlar bu hamlenin kendileri için olduğunu düşünüp sevinedururken, atı alan MERKEZ okulda BTR kadrosu ALACAK.
Hizmet puanı düşük arkadaşlarımız da ilçe/bucak/doğu da ömür törpülemeye devam edecekler.
Bakanlık gerçekten iyi niyetli ise, ÖNCE ve MUTLAKA bu norm hesabını HAZİRAN ayı İL İÇİ ve İL DIŞI ATAMALARINA yetiştirir.
Bu açılacak kadrolardan önce BT ÖĞRETMENLERİNİ yararlandırır.
Ama göreceksiniz, süreç anlattığım gibi işleyecek.
Adamın arkası sağlam olacak hem norm fazlası olacak hem de btr olacak. Bu kararı aldıracak kadar etkin bt öğretmenleri olması beni sevindirdi. Bu öğretmenler en kötü okul müdürü olurlar bu kadar torpille.Programlayan' Alıntı:Özel öğretim öğretmenleri yeterli gelmiyor hala, bakanlık bu sene başında 300 saatlik bir kurs açtı NORM FAZLASI olup özel eğitim öğretmeni olmak isteyenlere.
Bunun altına memlekette hala 40.000 norm fazlası öğretmen olduğunu koyun.
Merkezdeki birçok okulda BTR kadrosu ihtiyacı olacağını da koyun.
Topladığınızda şu çıkacak:
Norm fazlalarını eritmek için, sevgili bakanlığımız XXX saatlik bir kurs açacak, başarılı olan! her NORM FAZLASI öğretmeni MERKEZDEKİ bu kadrolara ATAYACAK!
Böylece norm fazlalarına yeni bir kapı açılacak.
Bazı "iyi niyetli" arkadaşlar bu hamlenin kendileri için olduğunu düşünüp sevinedururken, atı alan MERKEZ okulda BTR kadrosu ALACAK.
Hizmet puanı düşük arkadaşlarımız da ilçe/bucak/doğu da ömür törpülemeye devam edecekler.
Bakanlık gerçekten iyi niyetli ise, ÖNCE ve MUTLAKA bu norm hesabını HAZİRAN ayı İL İÇİ ve İL DIŞI ATAMALARINA yetiştirir.
Bu açılacak kadrolardan önce BT ÖĞRETMENLERİNİ yararlandırır.
Ama göreceksiniz, süreç anlattığım gibi işleyecek.
Aynen katılıyorum size hocam.boyle önemsiz görülen, kitabı planı programı olmayan hatta kursu bile verilemeyen bir ders anlatmak yerine hiç olmasın.. onun yerine adam akıllı bir norm kadro düzenimiz olsun. Bu hem atama bekleyenlere yarar hemde atanmış olanlara yarar.hakanotuken' Alıntı:Ayrıca rehber öğretmenlerde eğitim fakültesine okudular ama derse girmiyorlar, 657 ye tabi olup eğitim sınıfından atandılar, Btr için teknisyen kadrosu demek yanlıştır.