branta' Alıntı:
esila63' Alıntı:
ayrıca teknoloji tasarıma geçmediğim için çok mutluyum...
geçenlere yazık oldu
gerçi bilişimci olmayan okulda gene BT rehberlik şansları var ama..
Bu nerden baktığınıza göre yani kişinin beklentilerine göre değişir. Yeni yazıda çalışma saatleri dışında hiç bir düzenleme yok. Derse girmek istemeyip, teknik işle uğraşmaktan zevk alanlar için harika bir düzenleme. Ama benim gibi ders anlatmayı, öğretmenlik yapmayı çok seven ve teknik her türlü işten nefret eden biri için yeni yazının hiç pişmanlık hissettirecek bir maddesi yok. Ayrıca ben teknoloji tasarıma geçmiş biri olarak;
bilişim zümresinin şartlarının iyileştirilmesiyle gurur duyar, mutlu olurum.
Ama bilişim zümresi sürünmeye devam ederse de sizin yaptığınız gibi "yazık oldu bilişim zümresi hala sürünüyor" yazıp sonuna da gülücük kondurmam ve zevkten dört köşe olmam.
Teknoloji tasarıma geçtim, bugün görevlendirildiğim 2 okuldaki formatörlük görevinden çekildiğime dair dilekçemi verdim. 30 saat dersim var ve dersler o kadar eğlenceli geçiyor ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. İşte bu yüzden ve daha bir çok nedenden yeni yazıyı baştan sona okumuş biri olarak kendimi hiç yazık olmuş hissetmiyorum. Ve bu yazının bir an önce uygulamaya geçmesini diliyorum eşim ve tüm bilgisayar öğretmenleri için...