Arkadaşlar iyi günler.Bu gün norm girmek için son gün hatta son saatler.Az önce kontenjan.meb.gov.tr baktım resimde görüldüğü gibi bir durum var.Acaba şu durumda fazlamıyım. Fazla olsam karşısında yazarmıydı acaba.
realforever' Alıntı:valla hocam bende 20 saat yazdım ama ilçeden geri döndü.15 yazdık umarım geri dönmez.Gerekçe seçmeli dersler eklenmeycekmiş.
realforever' Alıntı:valla hocam bende 20 saat yazdım ama ilçeden geri döndü.15 yazdık umarım geri dönmez.Gerekçe seçmeli dersler eklenmeycekmiş.
esenordelarthe' Alıntı:realforever' Alıntı:valla hocam bende 20 saat yazdım ama ilçeden geri döndü.15 yazdık umarım geri dönmez.Gerekçe seçmeli dersler eklenmeycekmiş.
seçmeli dersler eklenmeyecekse bt öğretmenleri seçmeli olayan hangi dersleri için norm oluşturacaklarmış acaba? biz bu okullara gökten zembille mi indik
realforever' Alıntı:Arkadaşlar fazlalık olsaydım yazardı dimi şimdi
s.alkaya' Alıntı:realforever' Alıntı:Arkadaşlar fazlalık olsaydım yazardı dimi şimdi
arkadaşım 15 saat ders var ve norm fazlası olman imkansız. 14 olsa belki
aynen :+1:the_korsan' Alıntı:Ağanın eli tutulmaz demişler, olmayan 20 saatlik giriş yaptık.
realforever' Alıntı:s.alkaya' Alıntı:realforever' Alıntı:Arkadaşlar fazlalık olsaydım yazardı dimi şimdi
arkadaşım 15 saat ders var ve norm fazlası olman imkansız. 14 olsa belki
Gercekten mi hocam 15 saatte maaş karşılığı olduğundan mı.15 saat üstünde norm fazlası olan arkadaş yok mu.
kakababa' Alıntı:Sonradan belirlenecek muhtemelen yarın
valla sağolsun şube sayısınıda dikkate alarak 16 saat yazdı.the_korsan' Alıntı:Ağanın eli tutulmaz demişler, olmayan 20 saatlik giriş yaptık.
güzel bir uygulama umarım genel olarak ta uygulamaya konulur. norm sorununa çözüm bulunmuş olur böylece.caglarakcay' Alıntı:Edirne Eğitici Formatörleri olarak Şube Müdürümüz vasıtasıyla Fatih projesinin uygulandığı 9 lise için norm açılmasını dönüşümlerden sonra Ortaokul veya ilkokulda norm fazlasına düşmüş öğretmenlerimizin bu okullara kaydırılması için il milli eğitim müdürlüğünü harekete geçirdik. İnşallah Edirne'de norm fazlası BT öğretmeni olmayacak Öğretmen 2 gün A ortaokulundayken 3 gün B lisesine görevlendirme gitmeyecek tüm Bt Öğretmenleri kendi okullarında mak. 6 saat! derse girip BT Rehberliğini yürütecek. Edirne olarak bunu başarırsak sizleri de bu platformdan bilgilendiririm. Tabi Edirne gibi küçük illerde bunu koordine edip başarmak kolay bunun da farkındayım...
kayseride hangi okul hocam?the_korsan' Alıntı:realforever' Alıntı:valla hocam bende 20 saat yazdım ama ilçeden geri döndü.15 yazdık umarım geri dönmez.Gerekçe seçmeli dersler eklenmeycekmiş.
Akışına bıraktım ben artık fazlalık olsakta kendi şehrimde açık olan bir yer yok, kimsenin kıpırdama şansı yok, il için tayinlerde bile yer yok. Kayseri'de bizim branş için şu an biraz formalite güncellemeler.
by_katliam' Alıntı:kayseride hangi okul hocam?the_korsan' Alıntı:realforever' Alıntı:valla hocam bende 20 saat yazdım ama ilçeden geri döndü.15 yazdık umarım geri dönmez.Gerekçe seçmeli dersler eklenmeycekmiş.
Akışına bıraktım ben artık fazlalık olsakta kendi şehrimde açık olan bir yer yok, kimsenin kıpırdama şansı yok, il için tayinlerde bile yer yok. Kayseri'de bizim branş için şu an biraz formalite güncellemeler.