vzgr' Alıntı:Normlar 21 üzerinden belirlenir 14-15 değil. 15 saat dersin varsa il tayin istemeyebilir diyebilir size en fazla maaş karşılığını doldurduğunuz için.
Hocam peki fazla olsaydım şimdi yazardı dimi kontenjan mebte
vzgr' Alıntı:Normlar 21 üzerinden belirlenir 14-15 değil. 15 saat dersin varsa il tayin istemeyebilir diyebilir size en fazla maaş karşılığını doldurduğunuz için.
realforever' Alıntı:Hocam peki fazla olsaydım şimdi yazardı dimi kontenjan mebte
hocam benimde aynısı başıma geldi.okulumuzun ortaokulu kapatılınca tüm branş öğretmenleri olarak yakın bir okula gönderilmiştik.gün farkıyla diğer arkadaş norm fazlası oldu.seçilecek maksimum ders sayısı bellidir ona göre norm belirlenir.gelecek sene için maksimum ders sayısı.5 ve 6 sınıflarda (sınıf sayısı*2) ,7ve 8 lerde (sınıf sayısı*1)'dir.buna göre norm belirlenir.umarım normunuz yeter.normlarda da bildiğiniz gibi puan ve hizmet günü önemli.mutefli24' Alıntı:Bizim bina ilkokul oluyor ortaokul kısmı kapatılıyor. Branş öğretmenlerini topluca diğer ortaokula mı aktaracaklar. Gideceğimiz ortaokulda kaç saat ders seçildiğini bilmiyorum, orada da kadrolu bir arkadaş var.
realforever' Alıntı:
Az önce kontenjan.meb.gov.tr baktım resimde görüldüğü gibi bir durum var.Acaba şu durumda fazlamıyım. Fazla olsam karşısında yazarmıydı acaba.
06Davut' Alıntı:realforever' Alıntı:
Az önce kontenjan.meb.gov.tr baktım resimde görüldüğü gibi bir durum var.Acaba şu durumda fazlamıyım. Fazla olsam karşısında yazarmıydı acaba.
slm hocam bu adresten nasıl kendim bakabilirim şifreyi nerden aldınız hocam yardımcı olabilirmisiniz?
Hocam kontenjan meb sadece ders sayılarını güncelliyor. Ders Sayılarını tüm okullar girdikten sonra bakanlık bölge normlarını 21 saat üzerinden hesaplayarak eksik / fazla öğretmenleri belirliyor. şuanki norm güncel değil yani...realforever' Alıntı:06Davut' Alıntı:realforever' Alıntı:
slm hocam bu adresten nasıl kendim bakabilirim şifreyi nerden aldınız hocam yardımcı olabilirmisiniz?
Okulun şifresinden bakılıyor hocam.İdareyle konusun sizin duruma baksınlar kontenjan.meb.gov.tr adresinden.
paradoksal' Alıntı:hocam benimde aynısı başıma geldi.okulumuzun ortaokulu kapatılınca tüm branş öğretmenleri olarak yakın bir okula gönderilmiştik.gün farkıyla diğer arkadaş norm fazlası oldu.seçilecek maksimum ders sayısı bellidir ona göre norm belirlenir.gelecek sene için maksimum ders sayısı.5 ve 6 sınıflarda (sınıf sayısı*2) ,7ve 8 lerde (sınıf sayısı*1)'dir.buna göre norm belirlenir.umarım normunuz yeter.normlarda da bildiğiniz gibi puan ve hizmet günü önemli.mutefli24' Alıntı:Bizim bina ilkokul oluyor ortaokul kısmı kapatılıyor. Branş öğretmenlerini topluca diğer ortaokula mı aktaracaklar. Gideceğimiz ortaokulda kaç saat ders seçildiğini bilmiyorum, orada da kadrolu bir arkadaş var.