Normlar güncelleniyor ve şimdilik fazlalık yazmıyor.

Kodla Büyü
vzgr' Alıntı:
Normlar 21 üzerinden belirlenir 14-15 değil. 15 saat dersin varsa il tayin istemeyebilir diyebilir size en fazla maaş karşılığını doldurduğunuz için.

Hocam peki fazla olsaydım şimdi yazardı dimi kontenjan mebte

realforever' Alıntı:
Hocam peki fazla olsaydım şimdi yazardı dimi kontenjan mebte

Onu tam bilmiyorum benim bildiğim idarenin bana söylediği.15 saati doldurduysa il geçen sene tayin istemesine gerek yok demiş bazı arkadaşlar için.

Bizim bina ilkokul oluyor ortaokul kısmı kapatılıyor. Branş öğretmenlerini topluca diğer ortaokula mı aktaracaklar. Gideceğimiz ortaokulda kaç saat ders seçildiğini bilmiyorum, orada da kadrolu bir arkadaş var.

mutefli24' Alıntı:
Bizim bina ilkokul oluyor ortaokul kısmı kapatılıyor. Branş öğretmenlerini topluca diğer ortaokula mı aktaracaklar. Gideceğimiz ortaokulda kaç saat ders seçildiğini bilmiyorum, orada da kadrolu bir arkadaş var.
hocam benimde aynısı başıma geldi.okulumuzun ortaokulu kapatılınca tüm branş öğretmenleri olarak yakın bir okula gönderilmiştik.gün farkıyla diğer arkadaş norm fazlası oldu.seçilecek maksimum ders sayısı bellidir ona göre norm belirlenir.gelecek sene için maksimum ders sayısı.5 ve 6 sınıflarda (sınıf sayısı*2) ,7ve 8 lerde (sınıf sayısı*1)'dir.buna göre norm belirlenir.umarım normunuz yeter.normlarda da bildiğiniz gibi puan ve hizmet günü önemli.

şimdilik fazla yamaz zaten il mem düzeltmeye başlamadı daha 3 haziranda fazlamısın değil misin o zaman anlarsın kontenjan.meb.gov.tr ye okul şifresi ile girdiğinde

realforever' Alıntı:
8812norm.JPG

Az önce kontenjan.meb.gov.tr baktım resimde görüldüğü gibi bir durum var.Acaba şu durumda fazlamıyım. Fazla olsam karşısında yazarmıydı acaba.

slm hocam bu adresten nasıl kendim bakabilirim şifreyi nerden aldınız hocam yardımcı olabilirmisiniz?

eğer fazlalık olsaydınız en sağ tarafta kıpkırmızı bir yazıyla fazlalık yazardı. :) çok yaşadım...

06Davut' Alıntı:
realforever' Alıntı:
8812norm.JPG

Az önce kontenjan.meb.gov.tr baktım resimde görüldüğü gibi bir durum var.Acaba şu durumda fazlamıyım. Fazla olsam karşısında yazarmıydı acaba.

slm hocam bu adresten nasıl kendim bakabilirim şifreyi nerden aldınız hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Okulun şifresinden bakılıyor hocam.İdareyle konusun sizin duruma baksınlar kontenjan.meb.gov.tr adresinden.

realforever' Alıntı:
06Davut' Alıntı:
realforever' Alıntı:
8812norm.JPG

Okulun şifresinden bakılıyor hocam.İdareyle konusun sizin duruma baksınlar kontenjan.meb.gov.tr adresinden.
Hocam kontenjan meb sadece ders sayılarını güncelliyor. Ders Sayılarını tüm okullar girdikten sonra bakanlık bölge normlarını 21 saat üzerinden hesaplayarak eksik / fazla öğretmenleri belirliyor. şuanki norm güncel değil yani...

Bizim okul seneye ortaokul olacak ve etraftaki 2 okulun ikinci kademe öğrencilerini toplayacak bir okul. Şu anki 5 lerimiz 12 sınıf En az o kadar da seneye olacak. 6 larda 6 sınıf ve 7 lerde 5 sınıf var. Yani seneye 35 sınıfımız olacak. Türkçe normumuz 5 den 9 a çıkarken benim için belirlenen ders saati 12 neye göre belirlemişler anlamış değilim. Bu kadar kalabalık bir okulda bile norm fazlası olma durumum var, işimiz zor.

okulda 2100 öğrenci var seneye 2500 olabilir ama ben 1 normu zor oluşturdum. oda idareye söyleyerek. 7 saat yazmışlar,ben de 14 saat yazdırttım 7 ve 8.sınıfları saydırarak. İnşallah norm fazlası olmam..
yan okuldaki öğretmnler gelirse norm fazlası olabilirim :?

paradoksal' Alıntı:
mutefli24' Alıntı:
hocam benimde aynısı başıma geldi.okulumuzun ortaokulu kapatılınca tüm branş öğretmenleri olarak yakın bir okula gönderilmiştik.gün farkıyla diğer arkadaş norm fazlası oldu.seçilecek maksimum ders sayısı bellidir ona göre norm belirlenir.gelecek sene için maksimum ders sayısı.5 ve 6 sınıflarda (sınıf sayısı*2) ,7ve 8 lerde (sınıf sayısı*1)'dir.buna göre norm belirlenir.umarım normunuz yeter.normlarda da bildiğiniz gibi puan ve hizmet günü önemli.

Bizim okul da ilkokul olacak, başka bir ortaokula taşınıyoruz ama orada kadrolu ve benden kıdemli bir bilgisayar öğretmeni var. Norm fazlasısın diye haber geldi, bakalım ne olacak... :(

Geri