Normu gücelleyen iller

Kodla Büyü
hatayda eski okulum şifresi hala bende old için baktım yeni çizelge olmadan 7-8 de 1 saat olmak üzere 2 saat yazıyordu. bugün baktım zorunlu 4 saati işlemiş ama 7-8 deki 1 saat uçmuş.. bütün okullar mı böyle olacak yoksa bu okulun müdürü mü yanlış yapmış.

7-8 lerdeki eskiden kalma 1 er saat silinirse norm beklentilerimiz biraz düşük kalabilir

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün 08/05/2013 tarihli ve 43769797/121.01/886487 sayılı
teklif yazısı üzerine Kurulumuzda görüşülen İlköğretim Kurumları (İlkokul ve Ortaokul) Haftalık
Ders Çizelgesinin ortaokul kısmında, 2013-2014 Öğretim Yılından itibaren 5 ve 6’ıncı sınıflardan
başlamak ve kademeli olarak uygulanmak üzere ekli örneğine göre değişiklik yapılması kararlaştırıldı

buna göre 7-8 eski sistem devam etmesi lazım ben mi yanlış düşünüyorum. 7-8 30 saat işlenmeye devam edecek

evrim0626' Alıntı:
agd85' Alıntı:
mardinde güncelleniyor. biz 7-8 leri 2 saat girdik
7 ve 8 ler 1 saat hocam aman yanlış iş yapıp birini oraya getirip sonra göndermek zorunda kalmayın
hocam 20 saat oluyo haftada 7-8 leri de 2 girince. girmezsek 15 oluyo. sıkıntı yaratmaz galiba. forumda 7-8 lere 2 saat girenleri duydum çoğunlukla o yüzden bizde 2 saat girdik

agd85' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
agd85' Alıntı:
mardinde güncelleniyor. biz 7-8 leri 2 saat girdik
7 ve 8 ler 1 saat hocam aman yanlış iş yapıp birini oraya getirip sonra göndermek zorunda kalmayın
hocam 20 saat oluyo haftada 7-8 leri de 2 girince. girmezsek 15 oluyo. sıkıntı yaratmaz galiba. forumda 7-8 lere 2 saat girenleri duydum çoğunlukla o yüzden bizde 2 saat girdik
hocam 7-8 2 saat giremeyiz şu anki 7-8 eski çizelgeye göre hareket etmesi lazım benim yorumladığıma göre ama inş senin dediğin olur daha çok norm açığı çıkar

fpekel' Alıntı:
Adana'dayım, geçen haftaya göre okulun norm bilgileri güncellenmiş.
Hocam bende adanadayım geçen hafta derken eski çizelge mi yeni çizelge mi? Seyhan da şuan eski çizelgeye göre devam ediyor siz hangi ilçedesiniz?

Ankara da 5-6 2 saat zorunlu, 2 saat seçmeli ve 7-8 lerde 1 er saat seçmeli olmak üzere güncellendi.
Örnek olarak;
5-6 bizde 5 şube , 7-8 de 5 şube 10 saat z+10 saat s+5 saat s+1 rhbrlik olacak şekilde
bizim okulda 26 saate 1 norm verildi.

bilisim06 hocam ben de seyhan'dayım. geçen hafta okul şifresiyle norm bölümünden baktığımda benim 12 saat dersim görünüyordu ve norm fazlasıydım. Bugün 17 saat dersim görünüyor. Ayrıca İngilizce normlarını da düzenlemişler.

adana
ankara
aydın
bursa
diyarbakır
malatya
mardin
sakarya
sivas
tokat
yozgat

norm loading ||||||||||........................ %15

adana
ankara
aydın
bartın
bursa
diyarbakır
malatya
mardin
sakarya
sivas
tokat
yozgat

norm loading ||||||||||........................ %15

arkadaşlar samsunda da güncellendi,ama çok şaşırdım 6.sınıflar için seçmeliler seçtiriliyor ve dersler arasında bizim dersimizde var ben yanlışlık var diye müdür yrdm sına gittim oda hocam zorunlunun yanında seçmeli de seçebilirler dedi ama çelişkideyim ben hala..

adana
ankara
aydın
bartın
bursa
diyarbakır
malatya
manisa
mardin
niğde
sakarya
samsun
sivas
tokat
yozgat

birde niğdeyi başladı diye bir başlık görmüştüm

norm loading |||||||||||||..................... %19

karsta bugün son olması lazım okullar güncellediler il mem sitesinde haber var zaten
Adanada son durum nedir arkadaşlar tüm ilçeler güncelledimi il sitesinde hiç bilgi yok lütfen okulları bilgilendirin

adana
ankara
aydın
bartın
batman
bursa
diyarbakır
kars
malatya
manisa
mardin
niğde
sakarya
samsun
sivas
tokat
uşak
yozgat

norm loading |||||||||||||..................... %22

adana
ankara
aydın
bartın
batman
bursa
diyarbakır
eskişehir
kars
malatya
manisa
mardin
niğde
sakarya
samsun
sivas
tekirdağ
tokat
uşak
yozgat

norm loading |||||||||||||..................... %25

Arkadaşlar burdur da güncelledi. Ben kasabadayım. Daha öce 8 dersim varken norm vardı. Şimdi 12 dersim var ama norm fazlasıyım. Bölge normuna mı takıldım? Benim işime geliyor ama merak ettim.

zech' Alıntı:
Arkadaşlar burdur da güncelledi. Ben kasabadayım. Daha öce 8 dersim varken norm vardı. Şimdi 12 dersim var ama norm fazlasıyım. Bölge normuna mı takıldım? Benim işime geliyor ama merak ettim.
Daha fazla şube sayısına sahip okullar burada da genelde Bilişim Teknolojileri dersini seçmiyorlardı. Şimdi bu okullarda ders saati çok fazla olduğundan dolayı, bölge normuna girebilmek için ders saatinin daha fazla olması gerekiyor.
Benim için farkeden bir şey olmadı... Norm fazlası görünmeye devam ...

adana
ankara
aydın
bartın
batman
bitlis
burdur
bursa
diyarbakır
eskişehir
ığdır
istanbul
kars
kütahya
malatya
manisa
mardin
niğde
sakarya
samsun
sivas
tekirdağ
tokat
uşak
yozgat

norm loading |||||||||||||..................... %30

tracar' Alıntı:
adana
ankara
aydın
bartın
batman
bitlis
burdur
bursa
diyarbakır
eskişehir
ığdır
istanbul
kars
kütahya
malatya
manisa
mardin
niğde
sakarya
samsun
sivas
tekirdağ
tokat
uşak
yozgat

norm loading |||||||||||||..................... %30
Hocam istanbul zaten türkiye nin 5 te 1 i. Onu loading ine %20 olarak eklemelisin :D

Geri