zümrüt-ü anka
Üye
enginozdil' Alıntı:pm lerinizi kontrol ediniz arkadaşlar
gönderildi...
Engin hocam bana da gönderebilirmisiniz pmden, NSM kullanıyorum şu an ama bu daha güzel gibi görünüyor.
gönderildi...
gönderildi...zümrüt-ü anka' Alıntı:Engin hocam bana da gönderebilirmisiniz pmden
hocam linkler için teşekkürler, güzel anlatımlar...xamid' Alıntı:Ayrıntılı anlatım:
gönderildi...enginozdil' Alıntı:zümrüt-ü anka' Alıntı:Engin hocam bana da gönderebilirmisiniz pmden
gönderildi...
hocam tekrar Generate yaparak yeni S.Number ve A.Code alıp deneyinccaaggllaarr' Alıntı:vistada problem çıkariyor mu acaba benim ***** sorun var galiba:S
kabul etmiyor ne yapmalıyım
kurabilmeniz için key.gen dosyasında S. number ve A. code almanız gerekiyorhocam tamm da generate die bişi çıkmıyor ki:S
hocam eğer programın kurulumunda bir problem yoksa PCICTL.DLL dosyasını NetSupport klasörüne atar ordan alabilirsiniz.keygn dosyasını program kurulumunda kullanıyosunuz patch programınıda program kurulduktan sonra kurduğunuz dizine atın ve orada bir kereliğine çalıştırın sonra CRAK butonuna basın sizden PCICTL.DLL dosyasını isticek dosyayı gösterin ve AÇ ı tıklayın File Succesfuly patched yazacak. Tamam ı tıklayın ve patci kapatın.