O TİM imha edildi.

Kodla Büyü
AlimertXm' Alıntı:
:puhaha: :puhaha: :puhaha: Çok gülüyorum size gerçekten kurgulasam kurgulasam sizin kadar yapamam....

Ya hocam size daha öncede söyledim gerçekten çok mantık dışı şeyler yazıyorsunuz bu kadarda olmazz... Allah aşkına muhalafet üzerine nasıl oyun oynanıyor... Bu olayları en başından destekleyen, büyüten, harlatan muhalefet değil mi Kemal kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri en ön safta değiller mi Tv de hergün izliyoruz.. Olayların en basşından beri BDP milletvekilleri olayın içinde değil mi madem bu olay İktidara yarayacaktı iktidarın oyunuydu.. O zaman neden destek verdiyorlar ve büyütüyorlar... Şimdi buradan 3 sonuç çıkıyor :

1- Sizin dediklerinize göre bu durumda muhalefet (CHP ve BDP) CIA ve MOSSAD'a çalışıyor..
2- Sizin dediğinize göre bu olay hükümete yaramış dolayısıyla muhalefet (CHP ve BDP) İktidara çalışıyor..
3- Muhalefet (CHP ve BDP) iş bilmeyen dolduruşa gaza gelen Geri Zekalılıardan oluşuyor...

malesef yanlış biliyorsunuz bu işi körükleyen bdp millet vekili sırrı süreyya ve polisdir. polis çadırlar neden yaktı? sırrı süreyya neden aracın önüne atladı ilk provakasyonu başlatan iktidar ve pkk işbirliğidir. poliste taş atan lakıp yakanda pkk dır. hani pkk ile hükümet analmıştı çözüm süreci olacak ülkede kan dökülmeycekti? sürecin ilk günün hatılarsanın ülkü ocaklarına ve mhp ye onlarca telefon geliyor ve sokağa çıkılması için baskılar yapılıyordu.

analamdıysan özetleyim bu işi akp ve bdp iş birliği ile chp ve mhp yi sokağa döküp sonrada bunlara milletin önünde bakın bunların hespi aynı sandıkta yapmadıklarını sokakta yapmaya çalışıyorar diye muhalefeti bitirme operasyonudr bu olayda chp oyuna geldi ve çok yara aldı. kazanan yine iktidar oldu

Arkadaşlar gündem değiştiriyorlar halk hükümet bdp barışını unuttu gitti. Eskiden de böyle olmaz mıydı ne zaman milli maç olsa ertesi günü her şeye zama gelirdi.

Madem dış mihraklar bize oyun oynadı... O zaman tamam ulan bende kesmiyorum ağaçları, parka alışveriş merkezide yapmıyorum, kışlada yapmıyorum yeterki benim ülkem kurtulsun oyun bozulsun niye denmedi...O zaman eylemciler bütün sempatiyi zaten kaybederdi ...

mustafatoker' Alıntı:
ortada büyük bir fotoğraf yok ama yazıdakilerle yaşananlar bir biri ile çelişiyor. yazının son kısmında obama başbakanın yanında değilmiş gibi bir hava oluşturuluyor. biriler bu ülkede oyun oynuyor burası doğru ama oyun iktidar üzerine değil tam tersi muhalefet üzerine. başbakan obaya muhalefeti şikayet etti. her şey yapılacak ama muhalefet engel oluyor bizimde mecliste sayımız yetmiyor. tabiki cıa ve MOSSAD bu organizasyonun içinde. bence oynanan oyun hedefine ulaştı. kazana tayyip oldu her zamanki gibi her oyunun sonunda olduğu gibi...
AlimertXm' Alıntı:
:puhaha: :puhaha: :puhaha: Çok gülüyorum size gerçekten kurgulasam kurgulasam sizin kadar yapamam....

Ya hocam size daha öncede söyledim gerçekten çok mantık dışı şeyler yazıyorsunuz bu kadarda olmazz... Allah aşkına muhalafet üzerine nasıl oyun oynanıyor... Bu olayları en başından destekleyen, büyüten, harlatan muhalefet değil mi Kemal kılıçdaroğlu ve CHP milletvekilleri en ön safta değiller mi Tv de hergün izliyoruz.. Olayların en basşından beri BDP milletvekilleri olayın içinde değil mi madem bu olay İktidara yarayacaktı iktidarın oyunuydu.. O zaman neden destek verdiyorlar ve büyütüyorlar... Şimdi buradan 3 sonuç çıkıyor :

1- Sizin dediklerinize göre bu durumda muhalefet (CHP ve BDP) CIA ve MOSSAD'a çalışıyor..
2- Sizin dediğinize göre bu olay hükümete yaramış dolayısıyla muhalefet (CHP ve BDP) İktidara çalışıyor..
3- Muhalefet (CHP ve BDP) iş bilmeyen dolduruşa gaza gelen Geri Zekalılıardan oluşuyor...

malesef yanlış biliyorsunuz bu işi körükleyen bdp millet vekili sırrı süreyya ve polisdir. polis çadırlar neden yaktı? sırrı süreyya neden aracın önüne atladı ilk provakasyonu başlatan iktidar ve pkk işbirliğidir. poliste taş atan lakıp yakanda pkk dır. hani pkk ile hükümet analmıştı çözüm süreci olacak ülkede kan dökülmeycekti? sürecin ilk günün hatılarsanın ülkü ocaklarına ve mhp ye onlarca telefon geliyor ve sokağa çıkılması için baskılar yapılıyordu.

analamdıysan özetleyim bu işi akp ve bdp iş birliği ile chp ve mhp yi sokağa döküp sonrada bunlara milletin önünde bakın bunların hespi aynı sandıkta yapmadıklarını sokakta yapmaya çalışıyorar diye muhalefeti bitirme operasyonudr bu olayda chp oyuna geldi ve çok yara aldı. kazanan yine iktidar oldu

Hocam bazı şeyleri saptırıyorsun daha olayların ilk günlerinde Kemal Kılıçdaroğlu makam arabasıyla taksime gidip eylemciler boy boy pozlar verdi, CHP milletvekilleri Taksimde boy boy pozlar verdi... Daha dün gece 20 CHP milletvekili geceyi taksimde geçirdi... ilk günlerinde Mustafa Sarıgül bile taksimdeydi...

Ha unutmadan Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaptğı bir açıklamayı hemen yazayım :

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlığında Genel Merkez'de olağanüstü toplantının ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, 89 polis aracının, 42 özel aracın, 4 otobüsün, 18 belediye otobüsünün, 4 binanın, 99 işyerinin, çok sayıda otobüs durağının, ankesörlü telefonun, trafik ışıklarının zarar görmesine sebep olan protestolar için "meşrulaşmıştır" dedi. Desene kılçdaroğlu senin deyiminle hala iktidara çalışıyor ya da CIA ya da Gerizekalı... :puhaha:

Bir insanın bu lafları söyleyebilmesi için 1 gram beynin olması gerekir... Hadi Kamu mallarını geçtim de 42 tane özel araç, 99 İşyeri, 4 bina yani halkın sıradan vatandaşın malları bunlar yazık değil mi bunu nasıl meşru görürüyor.... o zarar gören 42 araçtan birisinin senin olmasını istermiydin? ya da o 99 işyerinden birisiinin senin ya da babanın olmasını istemiydin ? ya da o 4 binadan birinin sana ait olması durumunda neler hissederdin.... Bir insan bunları nasıl meşru görebilir... Hele ki bir siyası parti başkanı...

Okuduğum yazıda ben herhangi bir delil göremedim. Bu kesin olmuştur ya da olmamıştır diyemiyorum.
Bununla birlikte halâ düşen jetlerimiz ile ilgili sır devam ediyor. Halâ kimin düşürdüğü netleşmedi. Suriye tarafından düşürüldüğü düşünülüyor.

Ne olursa olsun, ben son üç yıldır bizim aslında büyük bir millet olduğumuzu ancak ne yazık ki büyük bir devlet olamadığımızı gördüm. Başka da bir şey görmedim.

T.C. ibaresine el uzatılması beni çok gerdi.
Eğitim politikaları her geçen sene bir önceki seneyi aratıyor.
Sayın bebek katilinin 3 yıldır sürekli cici gösterilme çabasını da unutmuş değiliz ! Bunun adı çözüm ise şimdiden bunun bu şekilde çözümlenemeyeceği gün gibi ortadadır.
İlk 7 yılda gerçekten hizmetleri oldu. Bunu inkar etmiyorum. Ancak son 3 yıldır yapılanlara hizmet denemez. İyi görmek lazım. Fanatikliğe gerek yok.

Bu yazdıklarımı AKP'ye zarar vermek için değil, tam tersine yine çoğunluğu arkasına almak istiyorsa gittiği yolu düzeltmesi için yazdım.

Başbakan gündem oluşturmasını iyibilir ve söylediklerinide medya desteklemek halkta inanmak zorundadır. CHP ise her zaman ki gibi kurulan tezgahların içine çekilmiş ve her desafındada üzerine oynanan oyunları görememiştir. bu gezi olaylarında şideti başlatan KCK dır kck nın içinde kaç tane mit görevlisinin olduğunu tahmin etmeniz bile zor. başbakan güçlenen özel bakankların sermayesine göz dikmiş ve bu parayı devlet bankalarına yönlendirmek için çaba göstermektedir halbu ki başbakan kaç tane bakankayı özelleştirdiğinin fakında değil. hem bankaları satacaksınız sonrada niye fazla kar elde ediyorsunuz diye kızacaksınız. siz arap baharını beraber yaptığınız bir ortamda nasıl oluyorda ortağınız size çalım atmaya kalkacak. obama hem başbakanı VİP olarak ağırlayacak sonrda ondan kurtulmaya çalışacak bunu sizin aklnız alıyor mu?

başbakan anayasada köşe sıkışmış durumda
suriye politası artık istediği gibi olmuyor
tabanında artık güven kaybetmeye başladı
borsa normal olmaya bir şekilde on kat arttı
bankalar aşırı derede büyüdü
reyhanlıda yaşananlar başbakanı zora soktu
çözüm süreci tıkandı
akillerden istediğini bulamadı

tabi bu sıkıntıları obamaya iletti başbakana onlarda biz hallederiz kafanı yorma demişlerdir. siz gezi parkının başlangıcına değil sonuçlarına bakın sonuçta başbakan istediğini aldı.

Rüzgarın yönü döndü. Türkiye düşmanları tuvaletini yapsa, o pislik dönüp onların suratına yapışacak bundan sonra.

ülkemiz üzerinde çok kirli oyunlar oynanıyor, zor zamanlardan geçiyoruz.. dış mihrakların düğmeye bastığı yönünde duyumlar var.. şu birkaç gün yağmurlu geçebilir.. aman şemsiye ve yağmurluklarınızı yanınızdan ayırmayın, sağduyunuzu kaybetmeyin, provokasyonlara gelmeyin!!

duyu80' Alıntı:
Madem dış mihraklar bize oyun oynadı... O zaman tamam ulan bende kesmiyorum ağaçları, parka alışveriş merkezide yapmıyorum, kışlada yapmıyorum yeterki benim ülkem kurtulsun oyun bozulsun niye denmedi...O zaman eylemciler bütün sempatiyi zaten kaybederdi ...

Hâla bu gözle bakıyorsanız olaya pes. Kendileri diyor mesele gezi parkı değil diye.

Kod:
Onlar hileli bir düzen kurdu. Biz de (onların hilesine karşı) onların farkında olmadığı bir düzen kurduk. (Neml Suresi, 50)

Geri