iyi misin sen ?paradiso' Alıntı:adamı eleştiriyorsunuz da kusura bakmayın ama tırnağı olamazsınız.
öyle zihniyette birinin hiçbir şeyi olmayayım zaten...anlaşılan sen gönüllüsün sen oluver tırnağı...töbe euzubillahparadiso' Alıntı:adamı eleştiriyorsunuz da kusura bakmayın ama tırnağı olamazsınız.
elrond' Alıntı:öyle zihniyette birinin hiçbir şeyi olmayayım zaten...anlaşılan sen gönüllüsün sen oluver tırnağı...töbe euzubillahparadiso' Alıntı:adamı eleştiriyorsunuz da kusura bakmayın ama tırnağı olamazsınız.
paradiso' Alıntı:adamı eleştiriyorsunuz da kusura bakmayın ama tırnağı olamazsınız.
paradiso' Alıntı:Yeri geldiğinde bu videoyu ben de paylaştım, bende eleştirdim ama burada her zamanki gibi bir kaç kişi işi siyasete çektiği zaman ee ister istemez savunmaya geçiyorsun. Bu adamı yakından da gördüm birkaç kez keşke tüm siyasiler bu adam gibi olsa iş disiplini, çalışma ahlakı üst düzeyde bir insan. Adam belli ki espri olsun diye yapıyor o açıklamayı, bu anlayamayacak kadar engelli bazı arkadaşlar, sözüm bakan üzerinden o siyasi görüşü taşlayanlara.
61>34' Alıntı:evol' Alıntı:Binali Yıldırım'la çok samimi olmalısın ki ismiyle hitap etmişsin. ABD başkanına soyadıyla hitap ederken kendi ülkenin bakanına ismiyle hitap etmen senin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu gösteriyor. Sen bir de öğretmensindir şimdi.
bana çiçek abbas ile şener şen(şakirin) çay ısmarlama muhabbetini hatırlattın..
adını mı değiştirdin, mahmut mu diyem..
şimdi gelgelelim öğretmenlik mevzusuna, evet öğretmenim, hemde Bilişim Teknolojileri öğretmeni ve bir bakanın bu konuşması özellikle de branşımdan dolayı benim hoşuma gitmedi, ancak sen de konunun vehametinden ziyade "Binali"ye takılmışsın, eminim sen de öğretmensindir.. üstüne birde bilişim teknolojisi öğretmenisindir.. yazık..
eylence' Alıntı:Binali yıldırım İzmire aday olduktan sonra bu tür video ve fotoların yayılması da gayet manidar
benim bu videodan yeni haberim olmuyor.paradiso' Alıntı:eylence' Alıntı:Binali yıldırım İzmire aday olduktan sonra bu tür video ve fotoların yayılması da gayet manidar
OLAYI ÖZETLEMİŞSİNİZ HOCAM. TEBRİKLER :alkis: :alkis: :alkis:
hakanotuken' Alıntı:Binali Yıldırım T.C nin gelmiş geçmiş en iyi 5 bakanından birisidir. Buradan size ekmek çıkmaz. Bakan eleştirecekseniz mevcut kabineden bir çok bakanı eleştirebilirsiniz.
paradiso' Alıntı:eylence' Alıntı:Binali yıldırım İzmire aday olduktan sonra bu tür video ve fotoların yayılması da gayet manidar
OLAYI ÖZETLEMİŞSİNİZ HOCAM. TEBRİKLER :alkis: