Okul adresimi com olarak alsam sorun olurmu..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suferi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

suferi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkdaşlar meb.k12.tr adresimi com uzantılı bir adrese yönlendirmemde herhangi bir sakınca varmıdır...

Olmaz hocam, biz de kendi alan adımızı alacağız. Tabi okul sitesi olacağı için bazı temel kurallara riayet etmenizde fayda var.

normalde k12.tr olmalı ama com alanı dövdüklerini görmedim :) (normalde com yasak diye biliyorum hocam)

Hocam tesekkurler.... nick.tr ile ugrasmak istemiyorum bide com zantılı kolay gelıyo ınsanlara...

Standartı meb.k12.tr olması lazım. k12 bile olmaması lazım diye biliyorum. Ama başka uzantılı olsa da kimse bişi demez :)

k12.tr olması lazım yani...sonucta .com da parali ama hangisi hoş sa ona geç

com.tr al bence 25 lira :D yıllık

ozkansedef' Alıntı:
Standartı meb.k12.tr olması lazım. k12 bile olmaması lazım diye biliyorum. Ama başka uzantılı olsa da kimse bişi demez :)
Öyle bir şey yok hocam, eğer öyle olsaydı, Milli Eğitim satışını engellerdi, nihayetinde Bu satışlar tr uzantılı olduğu için engelleme şansları var.
Önce her okulun internet sitesi olacak diye bir yönetmelik çıktı. Baktılar ki okulların çoğu, maddi durumu iyi olmayan veya site yapmaya üşenen okullar, site yapmıyorlar. Bahaneleri ortadan kaldırma için meb.k12.tr host ve subdomain çıkardılar. Eğer dediğiniz gibi olsaydı meb.k12.tr yönetim panelinde LİNK YAYINLA bölümü olmazdı.

Daha geçen gün eğiticilerle bir araya geldik. Kendileri kesinlikle yönlendirme, meb in dışında kullanmayacaksınız dedi aksi takdirde soruşturma yersiniz dedi. Alınan kararlar gereği falan filan... Ama nerde alınmış kararlar bilmiyorum. Beni ilgilendirmediği için sormadım da. Bilginize...

unknownrealmman' Alıntı:
http://www.orucogluilkogretim.com/

En az 4 yıldır okulun internet adresi bu hocam. Kimse bir şey demedi.

iyiymiş siteniz hocam. elinize sağlık. hatta videonuz çok iyi olmuş biraz uzun olsa da :)

M@honi' Alıntı:
Daha geçen gün eğiticilerle bir araya geldik. Kendileri kesinlikle yönlendirme, meb in dışında kullanmayacaksınız dedi aksi takdirde soruşturma yersiniz dedi. Alınan kararlar gereği falan filan... Ama nerde alınmış kararlar bilmiyorum. Beni ilgilendirmediği için sormadım da. Bilginize...
eğitici derken eğitici formatör den mi bahsediyorsunuz. böyle bişey varsa gerçekten çoğumuz soruşturma yeriz. gerçi birşey olacağını sanmam ama. ben ilk defa duydum böyle bişey. araştırmak lazım

Bana da eğitici formatör arkadaş dediğini için demiştim. Meb.k12.tr uzantılı kullanın demişti. Hatta k12.tr uzantılı adresiniz varsa süresi bitince uzatmayın dedi kendileri. :)

bizim okulun sitesi k12.tr idi. ilçe formatörü tarafından bu konuyla ilgili uyarıldık. en azından meb.k12.tr uzantılı adrese formalite icabı kurallara uygun bir içerik girin, siz yine de istiyosanız kendi adresinizi kullanın dedi..

ozkansedef' Alıntı:
Bana da eğitici formatör arkadaş dediğini için demiştim. Meb.k12.tr uzantılı kullanın demişti. Hatta k12.tr uzantılı adresiniz varsa süresi bitince uzatmayın dedi kendileri. :)
ohayınız..!!!
Milli Eğitimin bu konudaki yönetmeliklerinin hiçbirinde bu yorumu yapmaya sebeb olacak herhangi bir ibare geçmiyor. Bunu söyleyen kişi kaynağı göstersin !!!

hocam Nick.Tr sitenin okul olduğunu farkederse ve okul idaresinden (müdür) onaylı belge istiyor, com uzantılı almanız bişey değil bunu okula ait olarak alamazsınız ..

Yok hocam kim ne diyecek. Diyecek varsa Türkiye'deki 1000lerce okula desin önce. MEB sağolsun 50 MB alan+html desteği veriyor :P ne asp ne php ne veritabanı desteği. Kulanıcıya bir form bile sunamazsınız.

BBNET
Geri