Okul Formatör Başvurusu Alan İller

Kodla Büyü
Anlamadıgım 10 yakın il acıklamış bu iller usulsuz bir iş yapıyor sanki diger illerden ses cıkmıyor.. neye gore yapılıyor ve ya neye gore yapılmıyor

istanbulda iyice saçmalamaya başladı temmuz-eylül dönemi fatih projesi adı altında görevlendirmeler aldı ama ek dersler yalan oldu birileri içmiş ek dersleri ödeme yapılmadı..

Ankara da başvurular başladı mı ? Ankaraeğitici sitede bişey yok. Okuldan da haber gelmedi benim...

Erzurum'dan ses yok,resmen saçmalık kimi ilde var kimi ilde yok ben bimeri bilgilendiriyorum arkadaşlar sizler de lütfen bilgilendirin.

herohamster' Alıntı:
istanbulda iyice saçmalamaya başladı temmuz-eylül dönemi fatih projesi adı altında görevlendirmeler aldı ama ek dersler yalan oldu birileri içmiş ek dersleri ödeme yapılmadı..
İstanbulda BT öğretmenlerinin çoğu formatörlüğü istemiyor zaten. O zamanda saçmalanacak bir durum yok ortada.
Herkes gemisini kurtaran kaptan. Özel işler daha cazip geliyor.

okadda' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
İstanbulda BT öğretmenlerinin çoğu formatörlüğü istemiyor zaten. O zamanda saçmalanacak bir durum yok ortada.

zorunlu olsun ifadesi kullanmıyorum,zorunluluğa bağlı da yürütülmüyor zaten bu uygulama,iler bu uygulamaya okullarda tekrar izin versin yeterli,bu durumdan benim gibi rahatsız olan arkadaşlar bimere mesaj atsın lütfen,bilgilendirelim.

okadda' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
Ne gibi özel işler acaba, biraz fikir verin arkadaşlar belki bizde bişeyler yapabiliriz.

Geri