izmir de formatörlük olmayacak arkadaşlar.. işin kötü tarafı bir çok okulda lab.ları da kapattılar esasen ders de yok...bundara79' Alıntı:İzmir de son durum ne acaba?
agd85' Alıntı:Mardinden haberi olan var mı
adali35' Alıntı:izmir de formatörlük olmayacak arkadaşlar.. işin kötü tarafı bir çok okulda lab.ları da kapattılar esasen ders de yok...bundara79' Alıntı:İzmir de son durum ne acaba?
Bende aradım Gökhan Hocayı bana da aynı şikayetten bahsetti. Hatta okul müdürleri toplantısında müdürler istemesine rağmen milli eğitim müdürü sıcak bakmadığını belirtmiş durum böyle. Ancak ilçe milli eğitimler özellikle böyle talepte bulunursa ancak gözden geçirebilirmiş.raid10000' Alıntı:agd85' Alıntı:Mardinden haberi olan var mı
il formatörü gokhan hocayı aradım sağolsun bilgi verdi; il milli eğitim müdürü sıcak bakmıyor dedi, buyuk ihtimalle olmayacak.
saygılarımla
bu gün ili bilgi işlemden biri ile görüştüm. seçmeli dersler seçilecek ne zaman belli olur dedim.hocam birşey yok dediler. siz ders seçtirin dedi.lastdracula' Alıntı:antalya ne oldu bilen varmı ??
azra' Alıntı:ya niye her il kafasına göre takılıyor? yapıp yapmamak neye bağlı? çorum yapıyor da konya niye yapmıyor?
mustafatekin' Alıntı:msa' Alıntı:azra' Alıntı:Ses ver Konyaaa!!!!
Duyduğuma göre Eylülün 17 sinde belli olacakmış.
Hocam nereden öğrendiniz?