Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenin, köleleştirmeye çalışan Yurdum Müdürlerine ben de varım diye haykıran bir sesle Okul Müdürüm elime sarı zarfı tutuşturdu.Şahsi işlerinde köle gibi kullanamadığı için benim açığımı aradı ve bulduğu şeye bakın
..
Okulumda her Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmeni gibi fazla performans ve öazveriyle çalışırken.(BT sınıfı hariç 22 derslikte 22 bilgisayar projeksiyon + Bir fen lab Akıllı tahta+bir öğretmenler odası bilgisayarı+spor odası bilgisayarı +5 idare bilgisayarı bakımvs vs) ...
Çalışıyorsun deyip teşekkür edeceğine akıl mantık almayan gereksiz angaryalarına çoğu zaman hayır dediğim için savunmamı istiyor..Hey Allahım...
Hayır yaptığım işleri bu herif için yapmıyorum ama yine de insanın şevki kırılıyor ...
Savunmamı istedği konu ise tam saçmalık..Neymiş İngilizce dersine ( DYNED) öğretmenle birlikte girecekmişim...22 saat DYNED var toplam 4 Farklı İngilizce öğretmeni giriyor..Hepsinin elinden tut 40 dakika derse gir..Adamın BT formatör öğretmeni Mebin dyned ,thinkquest vs projelerini yürütürden çıkardığı sonuca bak...Hey Allahım...
İngilizce öğretmeni arkdaşlarımla iyi bir işbirliği ile aktif kullanım sağlıyoruz.Yeri geliyor saat 6 da gidiyorum..Okul ikili eğitim olduğu için çoğu zaman öğleleri dahi BT sınıını organize etmekle geçiyor vaktim..Tüm yaptıklarıma ve iyiniyetime rağmen cümlelere gayriciddi iş yapmanız diye yazmış...Kişisel kompleksli isteklerine cevap vermeyişim gayriciddilik PEH...!!
Eğer son günlerdeki girişimlerimizden bir BT Rehber öğretmeni yada herneyse bir düzenleme yaptırtamazsak bizi ezmeye çalışan çok olacak anlaşılan...