Okul müdürünün dediğine bakın hele

Kodla Büyü

dirty_y

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ilk öğretim okulunda çalışırken fatih projesi olan bir liseye görevlendirmem oldu. kendi okulumda 10 saat dersim var. bakanlığın yayınlamış olduğu tereddüt edilen hususlar yazısında açık bir dille, görevlendirme olarak gidilen okulda ders verilmez, sadece bt rehber öğretmenlik görevini yapar şeklinde yazmasına rağmen okul müdürü artist artist bu şartlarda çalıştırmam, ders veririm diyor. yanlış bilgim olmadığını sanıyorum. şimdi hiç sesimi çıkarmadan bana haftalık ders programını vermesini bekleyeceğim. ondan sonra eğer ders vermişse ne yapayım da bu küçük dağları yaratan arkadaşa en ağır cezayı verdireyim. akıl verin arkadaşlar. siz olsanız ne yaparsınız.

ne cezası verdireceksin hocam. adam sana dersi teblih ettiğinde btr görev tanımında bu olmadığı için görevi kabul etmiyorum diyeceksin bitti. illa tutturursa böyle diye sendikanı ara onlar konuşup hallederler.

her_dem' Alıntı:
ne cezası verdireceksin hocam. adam sana dersi teblif ettiğinde btr görev tanımında bu olmadığı için görevi kabul etmiyorum diyeceksin bitti. illa tutturursa böyle diye sendikanı ara onlar konuşup hallederler.

Hocam bencede kabul etme olsun bitsin. Eğer o yazıda ders verilemez diye belirtilmişse yapmak zorunda değilsin. Asli görevin değil.

dirty_y' Alıntı:
ilk öğretim okulunda çalışırken fatih projesi olan bir liseye görevlendirmem oldu. kendi okulumda 10 saat dersim var. bakanlığın yayınlamış olduğu tereddüt edilen hususlar yazısında açık bir dille, görevlendirme olarak gidilen okulda ders verilmez, sadece bt rehber öğretmenlik görevini yapar şeklinde yazmasına rağmen okul müdürü artist artist bu şartlarda çalıştırmam, ders veririm diyor. yanlış bilgim olmadığını sanıyorum. şimdi hiç sesimi çıkarmadan bana haftalık ders programını vermesini bekleyeceğim. ondan sonra eğer ders vermişse ne yapayım da bu küçük dağları yaratan arkadaşa en ağır cezayı verdireyim. akıl verin arkadaşlar. siz olsanız ne yaparsınız.

kafanı yorma hocam, yola gelecektir :)

serkanaytekin' Alıntı:
dirty_y' Alıntı:

kafanı yorma hocam, yola gelecektir :)

ya kafamı yorduğum şey adamların üslubu, sen sanki hiçbirşeymişsin, o ne derse o olurmuş tavırları, illa sen onun huyuna gideceksin ortada buluşma diye birşey yok. inanılmaz bir enaniyet, kibir. aslında söylenecek o kadar çok şey varki. Allah belalarını versin böyle idarecilerin. zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var. içime soktuğu sıkıntıyı katı katı yaşatır inşallah Allah ona.

valla dişini göstereceksin hocam. gittiğim okulda bana aynısını müdür yapınca birbirimize girdik. adam "akşama kadar oturmaya mı geleceksin?" dediğinde bende filmler kopmuştu. birbirimize girmiştik. 1 hafta sonra okula gittiğimde ohh aslan hocam gelmiş demişti. kimi güzel sözden anlamaz yapacak şey yok.

her_dem' Alıntı:
valla dişini göstereceksin hocam. gittiğim okulda bana aynısını müdür yapınca birbirimize girdik. adam "akşama kadar oturmaya mı geleceksin?" dediğinde bende filmler kopmuştu. birbirimize girmiştik. 1 hafta sonra okula gittiğimde ohh aslan hocam gelmiş demişti. kimi güzel sözden anlamaz yapacak şey yok.
Bazı .............................................lar beyefendiliği ve hanımefendiliği korkaklık sanıyor. Onlara aynen anladıkları dille konuşacaksın yoksa olmuyor.

her_dem' Alıntı:

yaptıklarımızın hiçbir değeri yok ki adamların gözünde. onlara göre akşama kadar oturuyoruz. kendileri iki imza atınca ama akşama kadar çalıştık sanıyorlar. Allah belalarını versin böylelerinin.

her_dem' Alıntı:

o böyle deyince sen bi daha kopsaydın hocam... :puhaha:

goodielife' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

o böyle deyince sen bi daha kopsaydın hocam... :puhaha:
benimde aklıma kemal sunalın şark bülbül'ü filmi gelmişti. kemal sunal'ın "bunun canı dayak istemiş" repliği.

Böyle konulara sinir oluyorum, sen söyle hangi okul biz konuşalım hocam, BTR olarak görevlendirilmişsin ne dersi, bunu şaka ile söylemesi bile dayak sebebi.

il kordinatörü devreye girsin gerekli açıklamayı yapsın yada müdürlüğü yazıyla sorsun böyle birşey yok derse girmedim ben ilk dönem

hocam yönetmelik açık.. ' sen yönetmliği göster..çok can sıkarsa da ''it ürür kervan yürür'' ata sözüyle konuyu bağla :alkis:

Bu cibiliyetsiz müdürlerin köküne kibrit suyu. Bi akıllı bakan çıkıp da şunları açığa alamıyor arkadaş. Zorla müdürlük yaptırtacaklar bize :D

BayTerapi' Alıntı:
hocam yönetmelik açık.. ' sen yönetmliği göster..çok can sıkarsa da ''it ürür kervan yürür'' ata sözüyle konuyu bağla :alkis:
yönetmeliği yanımda götürmüştüm zaten, kendisine okuttum. adama yönetmelik falan hikaye. kanunların üstünde ya arkadaş. ben böyle adam çalıştırmam diyor. sanki kendi elinde çalıştırıp çalıştırmamak.

"Okulu babanız mı yaptı üstünüze yoksa dedenizden misar mı kaldı?" şeklinde sorduktan sonra kendisini ilçe milli eğitim müdürüne çıkıp şikayet edin hocam.

omd' Alıntı:
"Okulu babanız mı yaptı üstünüze yoksa dedenizden misar mı kaldı?" şeklinde sorduktan sonra kendisini ilçe milli eğitim müdürüne çıkıp şikayet edin hocam.

hocam beklemedeyim, şu programı yapıp versin ondan sonra kıyamet kopacak ders verirse

dirty_y' Alıntı:
BayTerapi' Alıntı:
yönetmeliği yanımda götürmüştüm zaten, kendisine okuttum. adama yönetmelik falan hikaye. kanunların üstünde ya arkadaş. ben böyle adam çalıştırmam diyor. sanki kendi elinde çalıştırıp çalıştırmamak.
böyle adam çalıştırmazmıymışşşşşşşşşşşş milli eğitim müdürüne gidin olmadı valiye durumu anlatın bakalım kim kimi çalıştırıyor. ş.............z ,,,, d...........siz.

size ders planını yapıp verdiğinde aslını aldım şeklinde imzalıyorsunuz ya.. oraya şöyle yazın; ....yazı ile ... tarihinde ... okulunda BTR olarak göreve başladım, bakanlığın .... tarihli .... sayılı yazısı .... maddesinde belirtildiği üzere ders görevi verilmez. ilgili yazıya rağmen usulsüz şekilde verilen bu ders planında belirtilen ders görevlerini kabul etmediğimi belirterek belgenin aslını elden alıyorum.

tayinci42' Alıntı:
size ders planını yapıp verdiğinde aslını aldım şeklinde imzalıyorsunuz ya.. oraya şöyle yazın; ....yazı ile ... tarihinde ... okulunda BTR olarak göreve başladım, bakanlığın .... tarihli .... sayılı yazısı .... maddesinde belirtildiği üzere ders görevi verilmez. ilgili yazıya rağmen usulsüz şekilde verilen bu ders planında belirtilen ders görevlerini kabul etmediğimi belirterek belgenin aslını elden alıyorum.

çok mantıklı ve güzel bir tavsiye, sağolun sayın hocam

Başka okula görevlendirme almayacaksınız o kadar...onlara muhtaçmışız gibi her görevi istedikten sonra bbnette yazışmanın anlamı yok.... sorunlarımızın çözümü için AZICIK EYLEM GEREK... Şu an atılacak ilk adım, başka okula görevlendirme istememek...

Amisos' Alıntı:
Başka okula görevlendirme almayacaksınız o kadar...onlara muhtaçmışız gibi her görevi istedikten sonra bbnette yazışmanın anlamı yok.... sorunlarımızın çözümü için AZICIK EYLEM GEREK... Şu an atılacak ilk adım, başka okula görevlendirme istememek...

Arkadaşım bbnet'e yazmayacak da nereye yazacak? Dertleri içine mi atsın yoksa burada çözüm mü arasın? Bence buraya yazdığı çok güzel olmuş. Çünkü arkadaşlardan bir tanesi görevlendirme kağıdına şerh düşerek görevlendirme kağıdını teslim al diyordu. Bence haklı durumdan haksız duruma düşmemek için bu gibi yöntemleri bilerek uygulayabilmek lazım. Bu yöntemi öğreten arkadaş bunu söylemeseydi belki haksızlığa uğrayan arkadaşımız hakkını ararken yanlış yöntemlere başvuracaktı.

Üslup çok önemli hocam.. Ben görevlendirildiğim okulda 2 saat derse giriyorum birde sınıf rehberliğim var.. Üzerine nöbet te yazdılar birşey demedim.. Adamlar hiçbir sorun çıkarmıyorlar bana ve işim olduğu zamanlar hep yardımcı oluyorlar.. Aslında hocam MEB teki temel pproblemlerden birisi iletişim kazaları..

Geri