D duyu80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 30 Ağustos 2012 #31 neden tayin istemiyorsunz o okulda sorun var bence.
B baloglurecep Üye Mesajlar 25 24 Aralık 2012 #32 Arkadaşlar bir türlü doğrulama kodu gelmiyor. Bunun bir çaresi yok mu? İndallah ettim meb k12 tr serverlerinden. çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüü.
Arkadaşlar bir türlü doğrulama kodu gelmiyor. Bunun bir çaresi yok mu? İndallah ettim meb k12 tr serverlerinden. çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüü.
G garip_dost Üye Mesajlar 14 5 Nisan 2013 #35 halilturkoglu' Alıntı: Hocam daha önce hazırladığım bir yönerge vardı. Buyrun. Genişletmek için tıkla ... Hocam bu eski google hesabı görüntüsünden galiba. Yeni gmail görüntüsüyle yönlendirme nasıl olacak güncellenmiş haliyle bize söyler misin lütfen ..
halilturkoglu' Alıntı: Hocam daha önce hazırladığım bir yönerge vardı. Buyrun. Genişletmek için tıkla ... Hocam bu eski google hesabı görüntüsünden galiba. Yeni gmail görüntüsüyle yönlendirme nasıl olacak güncellenmiş haliyle bize söyler misin lütfen ..
Tenten Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,586 24 Aralık 2014 #37 alternatif olarak okul e-postasını kişisel ayarlar kısmından mail yönlendirme yaparak birden fazla epostaya gönderebilirsiniz.
alternatif olarak okul e-postasını kişisel ayarlar kısmından mail yönlendirme yaparak birden fazla epostaya gönderebilirsiniz.
mesutkaraca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 297 11 Ocak 2017 #38 halilturkoglu' Alıntı: Hocam daha önce hazırladığım bir yönerge vardı. Buyrun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
halilturkoglu' Alıntı: Hocam daha önce hazırladığım bir yönerge vardı. Buyrun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
M MyEfsane Üye Mesajlar 4 3 Mayıs 2020 #39 Merhaba değerli hocalarım okulun bize verdiği MEB.k12.tr mail ile gönderme yapabiliyorum. Fakat mail alamıyorum benim yapabileceğim birşey var mı? Yoksa bilgisayar öğretmeni mi yapmalı?
Merhaba değerli hocalarım okulun bize verdiği MEB.k12.tr mail ile gönderme yapabiliyorum. Fakat mail alamıyorum benim yapabileceğim birşey var mı? Yoksa bilgisayar öğretmeni mi yapmalı?