okul siteme bağlanamıyorum sürekli hata veriyor

Kodla Büyü

esesfa

Site Gezgini
bu günden beri bağlantı sağlayamadım? neden acaba sürekli hata veriyor. sunucu hatası acaba tüm meb.k12.tr siteleri mi böyle yoksa bu hata bana mı mahsus?
sizde de aynı sorun varmı

ya allah aşkına ben yukardaki başlığı ve içeriği benim yazdığım gibi değil değişmiş.
okul siteme bağlanamıyorum. sürekli hata veriyor. sizde de aynı sorun varmı? yukardaki ne saçma olmuş ya spor şube müdürlüğü sürekli hit veriyor ben böyle yazmadığım halde neden bu başlık değişti

bende de aynı soruN var
daha önce de bi kere böyle olmuştu

Arkadaşlar be bu gün okul web sitesi ile ilgili il milli eğitimden şöyle bir mesaj aldım

''Okul ve Kurumlarımıza ait web sitelerinin Milli Eğitim Bakanlığı Web sitesinden linkinin yayınlanması için www.meb.k12.tr adresinden yönetim paneline girilerek, bilgilerin güncellenmesi ve Link Yayınla düğmesi tıklanması gerekmektedir.

Bilgilerinize. ''

ama ne yazık ki meb.k12.tr çalışmıyor

arkadaşlar garip gelecek belki ama. Ben filezilla kullanıyorum. Bu zamana kadar ftp adresini ftp://meb.k12.tr yazmıştım. Bugün birşeyler değiştireyim dedim bağlanmadı. Sunucu bulunmadı uyarısı veriyordu. Bir de ftp://www.meb.k12.tr deniyim dedim. Bağlandı. Şu an bir sorun yok.

ozlem66' Alıntı:
meb.k12 acılmıyor bu yüzden okulun siteside acılmıyor genel bi sorun var yine demi arkadaslar...
ben de zar-zor upload yaptım cuteftp'den. sürekli duraklat-akter derken. sonunda tamamen aktarma oldu. ama bu sefer de okul adresime girince "sayfa görüntülenemiyor" diyor.. :cry:

ozlem66 arkadaşım, umarım sorun bizden kaynaklanmıyordur. :(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evet, bizden kaynaklanmıyormuş. o günün ertesi gündüz vakitleri sitem sağlılı-güncel haliyle görüntüleniyordu. fakat akşam vakitlerinde "Service Unavailable" diyor. anlaşıldığı kadarıyla sorun meb sunucularında ...

BBNET
Geri