okul sitesi google da daha önce çıkıyordu şimdi çıkmıyor.

Kodla Büyü

kolayci12

Üye
http://www.cevrem.meb.k12.tr bilgisayarbilişimin şablonunu kullandım daha önceden site googleda çıkıyordu ama şimdi hiçbir şekilde çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz.Şöylede bir durum var sitenin bazı linkleri googda görüntüleniyor

hocam atatürk köşesini atlamıssın dıkkat et laf yersın. hocam google toolsda sıtenın degerlendırlmesını ıste ve hatalarını gor benım sıtedede hata vardı google tools ıle hata analızı yaptırarak sorunları astım.

zannımca aynı şablon birebir kullanıldığı için google klon site muamelesi yapıyor olabilir. klon site olarak algılarsa alt sıralara alması doğal sonuç oluyor...

Benim sitede ilkinde görünmüyordu ta ki google 2. sayfaları katıştırana kadar. Hep ilk sayfada olacağını ümit ettiğimden olsa gerek 2, 3 sayfalara bakmak aklıma gelmedi. Ne kadarlık bir sürede de eklendiğini de fark edemedim. 1 ay kadar sürdü ama fark etmem. İki kere kayıt etmiştim olmuyor diye, şimdi de iki link olarak görünüyor. Yalnız şöyle bir sorun var, index sayfadan değil de, iletişim sayfası ve bilişim teknolojileri öğretmeni sayfasından açılıyor.Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Anasayfada açılmasını nasıl sağlarız?

BBNET
Geri