IP banlanmamışsa...şifre veya kullanıcı adı yanlış.selcuklu' Alıntı:Arkadaşlar şifre kul. adı doğru olduğu halde 530 Login or Password incorrect uyarısı veriyor. Farklı programlarda da giriş yapmıyor. Neden kaynaklanabilir fikri olan varmıı acaba?
Aslında bu konunun açılması tamamen gereksiz. (Eğer meb.k12.tr ise) Cevap vermeyecektim ama vereyim. Sunucudan. Sanırım sunucuyu mesai den (akşamları) sonra girişe kapatıyorlarselcuklu' Alıntı:Arkadaşlar şifre kul. adı doğru olduğu halde 530 Login or Password incorrect uyarısı veriyor. Farklı programlarda da giriş yapmıyor. Neden kaynaklanabilir fikri olan varmıı acaba?
sibilim_ogretmeni' Alıntı:Aslında bu konunun açılması tamamen gereksiz. (Eğer meb.k12.tr ise) Cevap vermeyecektim ama vereyim. Sunucudan. Sanırım sunucuyu mesai den (akşamları) sonra girişe kapatıyorlarselcuklu' Alıntı:Arkadaşlar şifre kul. adı doğru olduğu halde 530 Login or Password incorrect uyarısı veriyor. Farklı programlarda da giriş yapmıyor. Neden kaynaklanabilir fikri olan varmıı acaba?
Cuma günü mesai saatlerinde denediniz mi?selcuklu' Alıntı:sibilim_ogretmeni' Alıntı:Aslında bu konunun açılması tamamen gereksiz. (Eğer meb.k12.tr ise) Cevap vermeyecektim ama vereyim. Sunucudan. Sanırım sunucuyu mesai den (akşamları) sonra girişe kapatıyorlarselcuklu' Alıntı:Arkadaşlar şifre kul. adı doğru olduğu halde 530 Login or Password incorrect uyarısı veriyor. Farklı programlarda da giriş yapmıyor. Neden kaynaklanabilir fikri olan varmıı acaba?
daha önceden akşamları da giriş yapabiliyordum.
mesai saatleri içinde de denedim. (bi kaç gündür)
hasari' Alıntı:IP banlanmamışsa...şifre veya kullanıcı adı yanlış.
md4483' Alıntı:meb.k12.tr lere birşey olmuş okul siteleri açılmıyor
ben bugün sabah girebiliyordum akşam olduselcuklu' Alıntı:md4483' Alıntı:meb.k12.tr lere birşey olmuş okul siteleri açılmıyor
evet hocam bi sorun var ama ben 3 haftadır ftpye giremiyorum. Onunla ilgili bi mail atmıştım meb'e.
antiformator' Alıntı:Sadece okula MEB tarafından verilen internet bağlantısıyla girilebiliyor FTP'ye. Yani siteyi okulda güncellememiz için, derse girmeyelim bu işlerle uğraşalım diye. Oldu canım.