okul sitesini mebe eklemek

Kodla Büyü

compuetr555

Site Gezgini
okul sitemi meb in sayfasına eklemek istiyorum ama benden kullanıcı adı ve sifre istiyor. nerden alabılırım tesekkurler....

compuetr555' Alıntı:
okul sitemi meb in sayfasına eklemek istiyorum ama benden kullanıcı adı ve sifre istiyor. nerden alabılırım tesekkurler....

meb.k12.tr'den ekleyeceksiniz hocam. Bunun için yönetici paneline Okulun İlsis kullanıcı adı ve şifresini girmeniz, site adresini belirlemeniz orda yazan ftp adresine dosyalarınızı atacaksınız. Öncelikli iş olarak okul idaresinden web sitesini mebe atmak için ilsis şifresine ihtiyacınız olduğunu söyleyin ve alın. Okulun mail adresine de ftp şifresi gelecek. Oradan atıyorsunuz. Siz önce şifreyi alın almadıysanız, yardımcı olurum elimden geldipi kadar. Kolay gelsin

Hocam aynı sorun ben de de var.okul şifresi ve kullanıcı adı okul kodu giriyorum ancak açılmıyor.Ancak okulun sitesi mebe eklenmiş.Fakat site açılmıyor.ilsis denilen okulun mebbis şifresi değil mi?Peki mebbis şifresi ile olmazsa ne yapmalıyım?

ben de aynı sorunla karşı karşıyayım.şifreleri biliyorum daha önce kullanmıştım. okulumuzun adı değişti,gerekli değişimi yönetim panelinden yaptım şifreler ile giriyorum giriş yapıyor siteyi eklemeye çalışıyorum eklenmiyor index dosyasını değiştiremiyorum,çıkıştada dns ayarları değişmiş yazıyor.

BBNET
Geri