okul sitesini nasıl yayınlayacağım....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan snow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

snow

Üye
arkadaşlar okula bir site yapacağım bu siteyi yayınlamak için izlemem gereken yol konusunda bana yardımcı olur musunuz? nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımmmm

meb.k12.tr'yi mi kullanarak yani MEB'in ücretsiz alanını mı kullanacaksınız yoksa ücretli bir alanda mı yayınlayacaksınız?

ftp.(okuladi).meb.k12.tr'den kullancı adı ve şifreyi girererk tüm klasör ve dosyaları buraya kopyalayacaksın. sonra da www.(okuladi).meb.k12.tr ye tıklayınca yaptığın index sayfasını görecksin. anasayfanın adı index.html olacaktır. :)

yakuphan hocam meb.k12.tr kullanarak nasıl yapabilirim ? ücretli bir alan kullanırsam nasıl yaprım? şimdiden teşekürler..

forumiçinforum hocam kullanıcı adını ve şifreyi nereden nasıl temin edecem bilmiyorum....

snow' Alıntı:
yakuphan hocam meb.k12.tr kullanarak nasıl yapabilirim ? ücretli bir alan kullanırsam nasıl yaprım? şimdiden teşekürler..

forumiçinforum hocam kullanıcı adını ve şifreyi nereden nasıl temin edecem bilmiyorum....

http://webyonetim.meb.gov.tr/okulwebyonetim/login.php adresinden .. Kurum-Okul unuzun MEBBİS şifresini girerek gerekli FTP şifresini alabilirsiniz.. MEBBİS şifresi için müdürünüzle bi görüşün...

meb.k12.tr alanında sadece html kullanabilirsin.. php kullanacaksanız başka bir alan almanız gerekecek.. kararınızı verdiniz mi ?

selday hocam sitede yayınlanan hazır şablonu kullanarak dreamrever ile hazırlananı kulllanabilirmiyiz ... ücretli yeri nasıl satın alıcaz yardımcı olurmusunuz.

snow' Alıntı:
arkadaşlar okula bir site yapacağım bu siteyi yayınlamak için izlemem gereken yol konusunda bana yardımcı olur musunuz? nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımmmm
hocam gerçekten bilgisayar öğretmeni misiniz???...

yaseminy8 ben bilgisayar öğretmeniyim ama bilmiyorum ne olacak bilmemek değil öğrenmemek ayıp sizde doğuştan gelen bir yetenek değildir sanırım sonradan öğrenmişsinizdir. tek fark siz daha önce öğrenmişsiniz AFERİN... yardımcı olacaksanız yorum yazın yoksa forumu meşgul etmeyin lütfen... üstelik erdem yardımcı olmaktır bilmişlik taslamak değil.

yaseminy8 hocam ben bilgisayar öğretmeni olsam ne olur olmasam ne olur soru sordum cevabını bilen varsa birde cevap vermek isterse cevap verir..... zor olmasa gerek ....

BBNET
Geri