Okul ve Ev Bilgisayarları için Güncel-Hazır Sistem - Eylül 2022

Kodla Büyü
Hocam bu sene için yeni bir imaj hazırlığınız var mı,yoksa eğer linkleri güncelleyebilir misiniz,kota uyarısı veriyor.

Sayın Hocam, bir önceki imajınızı sorunsuz bir şekilde kullandım. Ama bu imaj bir bilgisayarda ne yazık ki surekli mavi ekran hatası verdi.
Düzeltme yapıyım. Mavi ekran hatasının çözümünü buldum. Imaj için teşekkürler
Hocam bende de ara ara mavi ekran hatası veriyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Çözümü nedir acaba?

Sonraki imajda kapasiteyi 120 GBa indirmiş olacağım hocam.

Hocam bende de ara ara mavi ekran hatası veriyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Okulun konferans salonundaki bilgisayara kurmuştum. Herhangi bir etkinlik sıranda mavi ekran vermesi can sıkıcı olabilir. Çözümü nedir acaba?

inmiyor arkadaşlar, yüzde 80 lerde kalıyor. bu hatayı çözen cevap verebilir mi? hocamıza da teşekkür ederim. idm de yüzde 90 da kaldı.

sorunu çözdüm arkadaşlar. idm de tekrar indir desem de olmadı. google driver adresine gidip tarayıcıdan indir butonuna bastığımda idm kaldığı yerden devam etti. yani idm ile indirin. takıldığı yerden chromedan linkten indir butonuna tekrar basın idm kaldığı yerden devam ediyor.

Son düzenleme:
Okul ve kişisel bilgisayarlar için oluşturulmuş, normal format atma aşamalarına sahip hazır ISO dosyasıdır.
Tüm disk yapı ve kapasiteleri ile uyumludur.

Sistem Özellikleri:
* Windows 10 Pro 22H2 sürümü kullanılarak hazırlanmıştır. 23 Eylül 2022 tarihi itibarıyla güncel sürümdür.
* İso boyutu 7.9 GB'tır.
* MBR disk yapısına sahiptir.
* Bir Clonezilla çalışması değildir. Klasik Windows format atma isosudur.
* Kurulum sırasında diski siz bölümlüyorsunuz.
* DYS ve sertifika yüklü olup tarayıcı entegrasyonu ve ilk açılış ayarlamaları yapılmıştır.
* Tarayıcıların başlangıç sayfaları, arama platformları, sık kullanılan yer imleri ayarlanmış olup reklam engelleme eklentileri yapılmıştır.
* Telegram ve Whatsapp bilgisayar sürümleri yüklenmiştir.
* Sorunsuz dosya paylaşımı için hizmetler ve ayarlamalar aktif edilmiştir.
* Kurulum bittikten sonra Windows Update yardımıyla bilgisayara özgü sürücüleri kurmanız gerekmektedir.
* Aktivasyon ve güncelleme durdurma işlemleri için Masaüstü-Araçlar klasörü yer almaktadır.
* USB belleğe yükleme işlemleri için Rufus, Ventoy ve WinSetupFromUsb yazılımları denenmiştir. (Detaylı Açıklama)

İndirme Linkleri:
Link 1
Link 2

MD5: 7ECCB26948D10579DDA03ABABF4C2F84

Ekli dosyayı görüntüle 71639Ekli dosyayı görüntüle 71640Ekli dosyayı görüntüle 71641
Mrb lar hocam verdiğiniz linklerden indiremiyorum dosyalar yok diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim....

Mrb lar hocam verdiğiniz linklerden indiremiyorum dosyalar yok diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim....

hocam 2024 için bir çalışma yapmayı düşünüyor musunuz ? (ev / okul)

2024 sürümü için:

Geri