B bty016 Aktif Üye Mesajlar 156 5 Ağustos 2023 #1 Mebbis'e girince orada olan kısayol yok. Sizlerde var mı yoksa beni okul kullanıcı hesabından mı sildiler )) Teşekkür ederim
Mebbis'e girince orada olan kısayol yok. Sizlerde var mı yoksa beni okul kullanıcı hesabından mı sildiler )) Teşekkür ederim
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,195 5 Ağustos 2023 #2 Şimdi baktım hocam, ben de görünüyor, silinmemiş yani.
B bty016 Aktif Üye Mesajlar 156 5 Ağustos 2023 #3 zodiac' Alıntı: Şimdi baktım hocam, ben de görünüyor, silinmemiş yani. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hocam
zodiac' Alıntı: Şimdi baktım hocam, ben de görünüyor, silinmemiş yani. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hocam
B bty016 Aktif Üye Mesajlar 156 5 Ağustos 2023 #5 esyav' Alıntı: Okul mu değiştirdiniz Hocam? Genişletmek için tıkla ... Yok Hocam, aynı okuldayim. İdaremiz değişti sanırım onlar kullanıcı olarak sildi beni. Başka açıklama bulamadım. Neyse
esyav' Alıntı: Okul mu değiştirdiniz Hocam? Genişletmek için tıkla ... Yok Hocam, aynı okuldayim. İdaremiz değişti sanırım onlar kullanıcı olarak sildi beni. Başka açıklama bulamadım. Neyse
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 6 Ağustos 2023 #6 Direk mebpanel adresinden girmeyi deneyin. Olmuyorsa hesap silinmiştir.