Hocam, devre ve vb kodunu bana gönderirseniz ekleyebilirim programaBen yardımcı olabilirim amfi icin
Teşekkürler hocam,Menüde çıkış var hocam
Teşekkürler hocam,
peki program zil bittiğinde otomatik olarak sesi kapatıyormu diğer seslerin çalmaması için?
Hocam diğer seslerin çalmaması için denetim masasından windows seslerini kapatabilirsiniz
program zili çalacağı zaman açıyorsa olur ama bana açmıyor gibi geldi.
Okuluma kurdum ben öğlenciyim, sabah devresinde bazen zil çalmadığı söyleniyor, bir arkadaşa gönderdim o da bir iki gün kullandık ama bazen çalmıyor dedi.
bende aynı şikayeti aldım bazen çalmadığı oluyormuş. melodiler varsayılan olarak ayarlıydı onunla bir ilgisi olabilir mi ?Okuluma kurdum ben öğlenciyim, sabah devresinde bazen zil çalmadığı söyleniyor, bir arkadaşa gönderdim o da bir iki gün kullandık ama bazen çalmıyor dedi.
Hocam programı yükledim fakat mp3 yüklemek istediğimde melodiler kısmında ekle butonu yok acaba nerden yüklenecek
Elinize Emeğinize Sağlık Hocam.Hocam geri dönütünüz için teşekkür ederim. Programdaki bir eksikliği bu şekilde gidermiş oldum. Program çalışmaya başladığında günü tespit ediyordu. Sizde bilgisayarı hiç kapatmadığınız için bir önceki günün saatleri kalıyordu sistemde. Bu sorun düzeltildi, tarihte değişiklik olduğunda otomatik o günün saatleri programa yansıyacaktır.
en son sürüm için
https://www.bilgisayarbilisim.net/kaynak_yonetimi/okul-zil-programi.28/history
adresinde 5.4.1 sürümünü indirebilirsiniz
.hocam en çok 8 melodi yüklenebiliyor sanırım. ben "sesler" klasöründeki 3 melodiyi silip kendi hazırladığım 3 melodiyi ekleyerek çözüm buldum.
Ayarları kaydet yaptıysanız ayarlar değişmez. Mesela zil durumunu bir etkinlik için kapattınız açmayı unuttunuz. bilgisayarı kapattınız ve ertesi gün bilgisayarı açtığınızda zil kapalı durumda devam edecektir. ayarlar, melodi ayarları, zil durumu ses seviyesi kayıt altındadır.Teşekkürler. Fakat çıkış yapınca yapılan ayarlar sıfırlanıyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba
Programın kendi klasöründe sesler ve sesler klasörünün içinde zil melodileri klasörü mevcut hocamHocam sesler klasörünü bulamadım tam olarak nerde acaba windows 7 kullanıyorum