Okula gelen EBA yazısı

Kodla Büyü
henüz bana da yazı ulaşmadı ama ben de şimdiden çalışmalara başlayayım diyorum. Form için teşekkürler :+1:

Arkadaşlar dün bize de yazı geldi bizim idare olayı hiç anlamamış bana sordular,
tüm öğretmenler bir form doldurup zümre başkanlarına veriyor,
zümre başkanları pazartesi günü bölgede toplanacak,
bölge zümre başkanları da perşembe günü ilçede toplanacak. İstanbul - Kartal

Bugün BT sınıfına topladım eba yı anlattım tabi özellikle sınıf öğretmenleri fatih projesini yaparken bize mi sordular dediler :) direnç oluyor akşamdan beri arayan arayana... ama hiçbir sorumluluğum yokken, formatör bile değilken eba eğitimi verdim boğazım patladı bir de telefonla anlatamayacağım malesef...

bilerzen' Alıntı:
bence de liseler için olmalı ama biz ortaokuluz ve bize geldi 6 Aralığa kadar formları göndermemiz gerekiyormuş.....
Sadece lise değil bize gelen yazıda tüm öğretmenler okul öncesi ve rehberlik de dahil...

Bize gelen yazıda bilişim öğretmeni olarak ben yokum diğer meslekçileri toplantıya çağırmışlar :mrgreen:

Yazı bize ilçeden gelmedi hala... İlden gelen yazıya göre ben öğretmenlere duyurumu ve tanıtımımı yaptım formları dağıttım ancak geri dönüşler çok çok az. Öğretmenlerin doldurdukları formları da gönderemedik çünkü ilçenin yazısı gerekli. ben formları tutuyorum elimde ama son tarih 10 aralık 2012 idi :)

bunun ilçede değerlendirme komisyonu oluşturuldu bizde komisyonda ben de varım bakalım ne yapacağız

Biz de öğretmenlerden görüş istedik rapor şeklinde ama iki üç kişi dışında kimse getirmedi halen heryerde hep aynı hikaye demek ki :D

bana da yazıyı bugün gösterdiler. yazı pek anlaşılır değildi. bir müdür yardımcısı ve ben dahil iki öğretmenden toplamda üç kişilik bir komisyon oluşturup, tutanağını hazırlayıp ilçeye göderelim dedi müdür yardımcısı:)

peki bu raporu nereye teslim ettiniz bize gelen yazıda yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğüne bildirilmesi demiş sadece ve bugün songün

Direkmen genel müdürlüğe yazamadığımızdan dolayı il ya da ilçe mem e yazılır. Ama anladığım kadarıyla her yer farklı şekilde yapılmış örneğin biz de form falan yoktu.

Hayatımda bu kadar salak bir sistem görmedim. Bir zamanlar da egitim.gov gibi birsey vardı. Bu da onun gibi oyalama isleri. Bize de geldi rapor felan gondermeyecegiz. Bu kadar isin arasinda bu kadar sacma seylere ayiramam.

Geri