Okula siyaset karıştı. Yardım

Kodla Büyü
volkan151' Alıntı:
c1han' Alıntı:
Diğer günlerde gecikenlere sarı zarfı vermediyse hemen davayı açın.
Yok her 1 dk gecikene uyarı cezası veriyorsa yapacak bir şey yok, geç kalmayın.
Geç kalmayız artık inşallah da. Ben onun kusurlarını kime şikayet edecem
kesin kanıtlar olmadan şikayet etme. iftiradan size kalır yine. sendikan ile görüş hocam. sendika yöneticileri genelde tanışırlar. ordan halledilebilir.
 
ısıracak köpek havlamaz. korkmayın. korkarsınız daha fazla üzerine gelecektir. rahat olun. ben stajerken müdür baskı yapmaya kalkmıştı. ilçe milli eğitime yazılı olarak şikayet ettim. kuzu oldu. valla.
 
Hocam sen görevlerini yapıyorsan sorun yok.Üst baş,planlama,zamanında okula giriş çıkışlar,törenler v.s.Bunların haricinde kaşının altında niye gözün var durumları varsa savcılığa gidip şikayet ediyorsun olanları yazdırıyorsun milli eğitimden 2 tane müfettiş gelip nefret ve ayrımcılık hatta görevi kötüye kullanmadan müdürün ifadesini alır buna idari değil adli soruşturma denir eğer kaymakam bir soruşturma izni verirse ve bundan hakimin karşısına çıksın 2 aydan 3 yıla kodes var.Biiyorum çünkü benim başıma geldi biliyorum çünkü kardeşimin tez konusu(mobbing)
 
Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese çok çok teşekkür ederim. Çok yardımı oldu emin olun.
 
Arkadaşlar mobbing davasının faydası yok. Ben sendika aracılığı ile açmıştım. Kaymakamlık öyle bir şeye asla izin vermez ve örtülür kalır. Üst mahkeme vs. de hikaye. Çünkü kaymakamlıkta bir ön-inceleme raporu oluşturulur ve bu ön incelemede tabiri caizse kendinizin ne kadar pislik, adi bir yaratık(!) olduğunuzu görürsünüz. Sanki şikayet edilen o değilde sizmişsiniz gibi. Aşırı derece net bilgilerle başvurursunuz. Bunlardan bahis dahi edilmez iken sizin hakkınızda ise saygısız, geç gelen, derslere gelmeyen, ihmalkar vs. paragraflarca yazı bulursunuz. Üst mahkeme bunu okuyunca gayet doğal olarak soruşturma izni vermez.

He yinede yapacaksan bu dava işini şunu yapıyorsun. Örnek dilekçeler internette var. Cumhuriyet savcılığına yazılı dilekçe veriyorsun. Senden bir de sözlü ifade alıyorlar dilekçeyi teslim esnasında. Dilekçenin özetini de oraya yazdırırsın. Cumhuriyet savcısı kaymakamdan soruşturma izni ister, kaymakam ilçe mem'den önsoruşturma ister, ilçe mem bağımsız(!) birini görevlendirip önsoruşturma raporu düzenlemesini ister, o kişi dilekçede adı geçenleri, şahitleri vs. yazılı ifadeye çağırır, en sonunda bir sonuç raporu teslim eder. Kaymakam da o rapora göre izin verir ya da vermez.
 
Geri
Üst