Okula verdiğim dilekçe il mem'e gitti işte sonuç!!

Kodla Büyü

rumuz19

Aktif Üye
Arkadaşlar bugün silsile yolunu takip ederek okuldan ilçeye ilçeden kaymakama kaymakamdan il mem derken atamaya gittim. Dilekçemi aldılar 20 ocakta kendi okuluma dönme sözü aldım. Yalnız şube müdürünün bana norm fazlası olduğum ve şubatta norm fazlası olanları resen atayacaklarını söylemesi manidardı. Bilişim Öğretmenleri için memurlar.net te bir yazı vardı bilişim öğretmenleri norm fazlasından başka okullara atanamaz diye. Şimdi önce 20 ocağı sonra şubatı bekliyorum.

Hocalarım 2 dönemdir kendi okuluma görevlendirilmiyorum. İşte dilekçem yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

............................... İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
.............

Okulumuz..................... İlköğretim Okulunda kadrolu bilişim teknolojileri öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2011 2. dönem ve 2012 1. dönem formatör öğretmenlik görevlendirmesinde, kadrolu olarak çalıştığım.............................i İlköğretim Okuluna verdiğim dilekçede tercih edilecek okullar kısmına sadece kadromun bulunduğu......................... İlköğretim Okulunu yazmama rağmen, isteğim dışı bir okul olan .............................’na görevlendirildim. Halbuki Milli Eğirim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 18/08/2008 gün ve B.08.0.ETG.0.21.01.04.00-209.0/22168 sayılı ve Bilişim teknolojileri formatör öğretmen görevlendirilmesi konulu yazısının 6. maddesinde “ Görevlendirilmelerde atama branşı ve mezuniyet alanı bilişim teknolojileri/bilgisayar olan öğretmenlere öncelik verilecektir. Okulda bilişim teknolojileri öğretmeni bulunmaması halinde görevlendirilecek diğer branş öğretmenlerinden en az 180 saatlik bilgisayar formatör eğitimi yada bilişim teknolojileri formatör öğretmen eğitimi programı kursuna katılarak başarılı olduklarını gösteren tek bir kurs belgesi istenecektir.” denilmektedir. Ayrıca aynı yazının 8. maddesinde
Görevlendirmeler öncelikle kadrosunun bulunduğu okula yapılacaktır.” denilmektedir. Ayrıca bu yapılan görevlendirmeler sonucunda, ben formatör öğretmen olarak başka bir okula görevlendirildiğim için.........................İlköğretim Okulunda ki Bilişim teknolojileri dersleri, okulda ki din kültürü öğretmeni de benim yerime formatör öğretmen olarak görevlendirildiği için din kültürü derslerinin bir kısmı boşalmak zorunda kalmış ve bu dersler için başka okullardan 2 öğretmen görevlendirilmiştir.

Formatör öğretmenlik görevlendirilmesinde Milli Eğitim Bakanlığının yayınlamış olduğu genelge ve yazılara göre görevlendirilme yapılması gerekirken, yapılan 2011 2. dönem ve 2012 1. dönem formatör öğretmenlik görevlendirmelerinde bu genelge ve yazılar dikkate alınmayıp, mevzuata aykırı işlem yapılmıştır. Ayrıca bu işlem sonucunda mağdur olup istemediğim bir okulda görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu mağduriyetimin biran önce giderilip mevzuata uygun bir görevlendirilme yapılarak kadrolu bulunduğum............................... İlköğretim Okuluna görevlendirilmek istiyorum. Dilekçelerde tercih etmediğim .................................’da görev yapmak istemiyorum.

Gereğini arz ederim. 02/01/2012

S........................

Cep Tlf : .....................

e-mail : ................................

Açık Adres : ....................................................

Ekler:
1- Milli Eğirim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 18/12/2008 gün ve B.08.0.ETG.0.21.01.04.00-209.0/22168 sayılı yazısı
2- 2011 2. Dönem formatörlük görevlendirmesinde verdiğim dilekçe
3- 2012 1. Dönem formatörlük görevlendirmesinde verdiğim dilekçe

Re: Okula vereceğim dilekçe yorumlarınızı bekliyorum

Her şey açık ve net dilekçeyi uygulamaya koydurun.

Hocam vakit kaybetmeden dilekçenizi pazartesi günü verin. Sadece işlerine işlerine geldi mi mevzuat derler. :verymad: Yanlış anlamadıysam sizin yerinize din kül. hocasını formatör yapmışlar. Kabul etmeyin böyle bir durumu. Ellerine geçse bizde de böyle bir şey yaparlar, benden de pek haz etmiyorlar.

SİRE' Alıntı:
Yaw 3 tane mesaj gönderildi, özür dilerim. Niye öyle oldu anlamadım.

3ünüde okudum acaba farklı bir şey mi yazmış diye :)

dilekçe bomba gibi olmuş, pimini çekip yollamak lazım

netame' Alıntı:
SİRE' Alıntı:

Hocam saatlerce uğraştık. Sizlerin mesajlarıda moral oluyor.

netame' Alıntı:
SİRE' Alıntı:

:roll: Silme butonu da yok, tekrar özür dilerim sayın hocalarım, kusura bakmayın,utandım. :roll: Dilekçeyi de hemen verin sayın hocam. :)

hocam dilekçe süper ancak okula verdiğiiniz dilekçenin evrak kayıt nosunu alın.yoksa sümenaltı edilebilir bu dilekçe yüzünden işler çok karışır hakeden herkes ceza alsın inş

bilgisayarmax' Alıntı:
hocam dilekçe süper ancak okula verdiğiiniz dilekçenin evrak kayıt nosunu alın.yoksa sümenaltı edilebilir bu dilekçe yüzünden işler çok karışır hakeden herkes ceza alsın inş

Sağolun hocam uyarınızı dikkate alacağım.

umarım dilekçeniz işe yarar. işten anlamayan adamlar başta oldukça bu sorunlar hep yaşanıyor malesef...

Hocam sizi başka okula görevlendirdilerse(ki böyle bir hakları yok) kendi arkadaşlarının okulda kalıp,daha da nemalanmalarını istemişler. siz bu dilekçeyi okula verdiğinizde tuhaf bakışları hayal edebiliyorum. müdür ve ekibi size mobbing uygulayabilir. il mem'e gidin diyecem ama orda adamları olmasa bu işi yapamazlardı. ama il mem müdürünün bu işten haberi yoktur bence görüşebilirseniz onla görüşün derim. benimkisi sadece bi öneri gerisi size kalmış

exgol' Alıntı:
Hocam sizi başka okula görevlendirdilerse(ki böyle bir hakları yok) kendi arkadaşlarının okulda kalıp,daha da nemalanmalarını istemişler. siz bu dilekçeyi okula verdiğinizde tuhaf bakışları hayal edebiliyorum. müdür ve ekibi size mobbing uygulayabilir. il mem'e gidin diyecem ama orda adamları olmasa bu işi yapamazlardı. ama il mem müdürünün bu işten haberi yoktur bence görüşebilirseniz onla görüşün derim. benimkisi sadece bi öneri gerisi size kalmış

İl mem müdürünü bilmiyorum ama atamadan sorumlu şube müdürü ile görüştüm ve yanımda olmadıklarını anladım.

böyle idarecilerin Allah belasını verir inşallah insanları adeletsiz şekilde idare eden böyle idarecileri, Rabbim inşaallah ahirette rahmetiyle değilde adeletiyle yargılar ve turbo fırının tadına bakarlar inşaallah iyice sinir oldu yaaaa :verymad: :verymad: :verymad:

dilekçenin son paragrafı olmamış oraya gerek yok :!: sizin isteğinizi ve neye dayandırdığınız anlatmanız yeterli olacaktır

Tek kelimeyle "harika"...
Hangi il/ilçe MEM hocam bu saçmalığa imza atan ?

monerello' Alıntı:
böyle idarecilerin Allah belasını verir inşallah insanları adeletsiz şekilde idare eden böyle idarecileri, Rabbim inşaallah ahirette rahmetiyle değilde adeletiyle yargılar ve turbo fırının tadına bakarlar inşaallah iyice sinir oldu yaaaa :verymad: :verymad: :verymad:

dilekçenin son paragrafı olmamış oraya gerek yok :!: sizin isteğinizi ve neye dayandırdığınız anlatmanız yeterli olacaktır

Hocam siz burada sinir oluyorsunuz ben neler yaşıyorum artık tahmin edebilirsiniz ben son paragraftaki " bu genelge ve yazılar dikkate alınmayıp, mevzuata aykırı işlem yapılmıştır." yazısının etkili olacağı kanaatindeyim.

Hocam ilçelerde bu listeleri ilçe formatörleri hazırlayarak ile gönderiyorlar , İl'de hiç bakmadan onaylıyor.
Eğer Çorum Merkezdeyseniz de İl formatörü hazırlamıştır.Bence kendisiyle önce görüşün.Durumu izah edin.Anlamazsa dilekçeyi verin.
Birşey daha sorayım , siz formatör olurken dilekçede okul tercihi yaptırıyorlar mı ?

Ne kadar saçma bir iştir,

Hocam hemen verin dilekçeyi.

T.Hanoglu' Alıntı:
Hocam ilçelerde bu listeleri ilçe formatörleri hazırlayarak ile gönderiyorlar , İl'de hiç bakmadan onaylıyor.
Eğer Çorum Merkezdeyseniz de İl formatörü hazırlamıştır.Bence kendisiyle önce görüşün.Durumu izah edin.Anlamazsa dilekçeyi verin.
Birşey daha sorayım , siz formatör olurken dilekçede okul tercihi yaptırıyorlar mı ?
İlçe memde görevli formatör yok diye biliyorum. İl formatörü ile zaten hep iletişimdeydik. Yardımcı olmaya çalıştı ama sanırım onuda aşan durumlar oldu. İlk dilekçemde evet okul tercihi vardı. ikinci yani bu görevlendirmelerde okul tercihi yoktu.

Hocam okulda BT branşından bir öğretmen formatörlüğü isterken BT branşından olmayanı sizin okulunuza formatör yapıp sizi de başka okula mı görevlendirdiler?

Öncelik BT öğretmeninde, kadrosunun olduğu okulda BT öğretmeni görevlendirilecek şekilde olmalıdır, diğer branştan olan formatör başka okulda görevlendirilmelidir. Siz zaten dilekçenizde bunu belirtmişsiniz. Dilekçenizi işleme koydurun vakit kaybetmeden.

Şu duruma bak ya. Bir de Din Kültürü öğretmeniymiş. Araya "adam" koymadıysa ben de eşeğim.

sitelerdeyim' Alıntı:
Hocam okulda BT branşından bir öğretmen formatörlüğü isterken BT branşından olmayanı sizin okulunuza formatör yapıp sizi de başka okula mı görevlendirdiler?

Öncelik BT öğretmeninde, kadrosunun olduğu okulda BT öğretmeni görevlendirilecek şekilde olmalıdır, diğer branştan olan formatör başka okulda görevlendirilmelidir. Siz zaten dilekçenizde bunu belirtmişsiniz. Dilekçenizi işleme koydurun vakit kaybetmeden.

Şu duruma bak ya. Bir de Din Kültürü öğretmeniymiş. Araya "adam" koymadıysa ben de eşeğim.

Aynen hocam beni başka okula başka branştan öğretmeni de benim yerime formatör yaptılar.

bir üste müdüre dilekçeyi iletin hocam olmuyorsa...
oda olmazsa onun üstü kim var bilmiyorum baş vuracaağın..
sonuçta mevzuata karşı geliyorlar..

Hocam bir arkadaş demiş sanırım ama, bence de mutlaka kardinatörle görüşmen daha etkili olabilir, durumunu güzelce onada anlatırsan sana yardımcı olucaktır.

Dilekçe bu arada çok iyi olmuş, içinde bulunduğun durum çok sinir bozucu, allah kolaylık versin.

koordinatörle falan görüşmeye gerek yok. Dileçeyi verin. kaytı numarasını ve ilçeye giden üst yazının fotokopisini alın. görevlendirmeleriniz yine başka okula yapılırsa buna benzer dilekçeyi bu sefer posta yoluyla daha önceki dilekçeyi, okulun üst yazısını ve gelen görevlendirme yazınızı Eğitek,bakanlık ve insan kaynakları genel müdürlüğüne gönderin. bakalım neler oluyor. AYRICA GÖREVLENDİRİLMENİZ GELİNCE YAZILARI TARATIP BANA YOLLAYIN. MEMURLAR.BİZ DE MANŞET HABER YAPAYIM...

Hocam bence bu dilekçeyi okula vermeniz hiç bir işe yaramayacaktır. Bu işi yapan adamlar o dilekçeyide sümen alttı ederler. Bence siz il kordinatörü ile telefonda; mümkünse de birebir karşılıklı olarak konuşun sizin madduriyetinizi ve okulda eğitim ve öğretimin aksadığını okula dışarıda öğretmen geldiğini söyleyin ve tabii ki ilgili maddeyi hatırlatın. Dilekçeyi vermek isterseniz de ilçe mem yada direkt il mem e verin.

rumuz19' Alıntı:
bilgisayarmax' Alıntı:

Sağolun hocam uyarınızı dikkate alacağım.
Hocam öncelikle sizi tebrik ederim. :alkis:
Evrak kayıt numarasını alın ve cevabı yazılı olarak isteyin size verilen yazıda evrak numarası olup olmadığına dikkat edin.
Okul olumsuz yanıt verirse ilçeye verin dilekcenizi. Sizi kandırmaya calısmaktan başka bişey değil yaptıkları. Din kulturu ogretmeni arkanızdan guluorur.
Kendisinin acilen "ahlak bilgisi" konusunda özel derse ihtiyacı var bence

hakansia' Alıntı:
koordinatörle falan görüşmeye gerek yok. Dileçeyi verin. kaytı numarasını ve ilçeye giden üst yazının fotokopisini alın. görevlendirmeleriniz yine başka okula yapılırsa buna benzer dilekçeyi bu sefer posta yoluyla daha önceki dilekçeyi, okulun üst yazısını ve gelen görevlendirme yazınızı Eğitek,bakanlık ve insan kaynakları genel müdürlüğüne gönderin. bakalım neler oluyor. AYRICA GÖREVLENDİRİLMENİZ GELİNCE YAZILARI TARATIP BANA YOLLAYIN. MEMURLAR.BİZ DE MANŞET HABER YAPAYIM...
Hocam tavsiyelerinizi dikkate alıp uygulayacağım. Böyle büyük destek bulmak insanı rahatlatıyor çok sağolun. Görevlendirme yazısı elime pazartesi günü geçer. Özelden size mesaj atıyorum şimdi oradan haberleşiriz.

takipçisi olun öğretmenim, yanlarına bırakmayın... yanınızdayız... :+1:

bilgisavar_38' Alıntı:
Hocam bence bu dilekçeyi okula vermeniz hiç bir işe yaramayacaktır. Bu işi yapan adamlar o dilekçeyide sümen alttı ederler. Bence siz il kordinatörü ile telefonda; mümkünse de birebir karşılıklı olarak konuşun sizin madduriyetinizi ve okulda eğitim ve öğretimin aksadığını okula dışarıda öğretmen geldiğini söyleyin ve tabii ki ilgili maddeyi hatırlatın. Dilekçeyi vermek isterseniz de ilçe mem yada direkt il mem e verin.
Hocam il koordinatörünün bu işten haberi var. Konuşulabilecek şeyler çoktan konuşuldu. Artık iş resmiyetteki şikayetlere kaldı. Atamadaki şube müdürüyle bile atışdık.

Hocam dilekçeniz gayet güzel, meramınızı anlatır bir şekilde hazırlanmış. Bundan sonra yapacağınız iş silsileyi takip ederek şikayetinizi iletmeniz. Eğer silsileyi takip etmeyip bazı arkadaşların dediği gibi bakanlığa falan dilekçe göndermeye kalkışırsanız gönderdiğiniz dilekçenin hiç bir faydasını görmeyeceğiniz gibi hakkınızda soruşturma da açılır. Buna dikkat edin. Siz dilekçenizi okula verin, evrak kaydınızı alın ve süreleri takip edin. Bildiğim kadarıyla dilekçe Kanununa göre 30 gün içerisinde cevap vermek zorundalar.

Geri