Evet silsileyi takip ederek iletmem gerekiyor. Birde bu işler sırasında çok sakin olmam gerekiyor. İnşallah bir terslik çıkmaz.zzeytinci' Alıntı:Hocam dilekçeniz gayet güzel, meramınızı anlatır bir şekilde hazırlanmış. Bundan sonra yapacağınız iş silsileyi takip ederek şikayetinizi iletmeniz. Eğer silsileyi takip etmeyip bazı arkadaşların dediği gibi bakanlığa falan dilekçe göndermeye kalkışırsanız gönderdiğiniz dilekçenin hiç bir faydasını görmeyeceğiniz gibi hakkınızda soruşturma da açılır. Buna dikkat edin. Siz dilekçenizi okula verin, evrak kaydınızı alın ve süreleri takip edin. Bildiğim kadarıyla dilekçe Kanununa göre 30 gün içerisinde cevap vermek zorundalar.
frt44' Alıntı:okuldan kayda girmesi önemli 3 sene önce benzer bir durum vardı..Okuldan kayda aldırınca ilçe milli eğitim müdürü küplere binmişti...Ama işleme koymaktan başka çaresi de kalmadı
Hocam bugün halloldu 20 ocakta başlamaya söz aldım. Yalnız küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. Telefonda derslerin boş geçtiği denildi bana dedi. Bende derslerin boş geçtiği değil bir kısım derslere girilemediğinden başka okuldan başka bir öğretmen geldiğini söylediğimi söyledim.basın' Alıntı:merhaba ;
şube müdürü ile görüştüm.
kendisi olaydan haberi olduğunu ve yıl sonunda mağduriyetin giderileceğini..
din kültürü öğretmeninin önceden görevlendirildiğini yeni görevlendirme yapılmadığı için böyle sıkıntı olduğunu..
vb...
rumuz19' Alıntı:Hocam bugün halloldu 20 ocakta başlamaya söz aldım. Yalnız küçük bir yanlış anlaşılma olmuş. Telefonda derslerin boş geçtiği denildi bana dedi. Bende derslerin boş geçtiği değil bir kısım derslere girilemediğinden başka okuldan başka bir öğretmen geldiğini söylediğimi söyledim.basın' Alıntı:merhaba ;
şube müdürü ile görüştüm.
kendisi olaydan haberi olduğunu ve yıl sonunda mağduriyetin giderileceğini..
din kültürü öğretmeninin önceden görevlendirildiğini yeni görevlendirme yapılmadığı için böyle sıkıntı olduğunu..
vb...
rumuz19' Alıntı:Arkadaşlar bugün silsile yolunu takip ederek okuldan ilçeye ilçeden kaymakama kaymakamdan il mem derken atamaya gittim. Dilekçemi aldılar 20 ocakta kendi okuluma dönme sözü aldım. Yalnız şube müdürünün bana norm fazlası olduğum ve şubatta norm fazlası olanları resen atayacaklarını söylemesi manidardı. Eğer böyle resen bir atama olursa bu yönetmelik bizim işimizi görecek mi?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapan Yönetmelik 22 Şubat 2011 Tarihli ve 27854 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş bu yönetmeliğin “Norm kadro belirlenmesinde dikkate alınacak hususlar” başlıklı 15. maddesinin (g) bendi, 2, fıkrasındaki “2) Okul veya kurumlarda açılan bilgi teknolojisi sınıflarında görev alacak öğretmenlerin, norm kadroları Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığının uygun görüşleri de alınarak Bakanlıkça belirlenir. Bu kurumların norm kadro sayılarının değişikliğinde de aynı yöntem izlenir ve branş değişikliğine bağlı düzenleme Bakanlıkça yapılır.” hükümleri nedeniyle Okul veya kurumlarda açılan bilgi teknolojisi sınıflarında görev alacak öğretmenlerin norm kadroları Bakanlıkça belirlenecektir.
sitelerdeyim' Alıntı:rumuz19' Alıntı:Arkadaşlar bugün silsile yolunu takip ederek okuldan ilçeye ilçeden kaymakama kaymakamdan il mem derken atamaya gittim. Dilekçemi aldılar 20 ocakta kendi okuluma dönme sözü aldım. Yalnız şube müdürünün bana norm fazlası olduğum ve şubatta norm fazlası olanları resen atayacaklarını söylemesi manidardı. Eğer böyle resen bir atama olursa bu yönetmelik bizim işimizi görecek mi?
Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapan Yönetmelik 22 Şubat 2011 Tarihli ve 27854 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş bu yönetmeliğin “Norm kadro belirlenmesinde dikkate alınacak hususlar” başlıklı 15. maddesinin (g) bendi, 2, fıkrasındaki “2) Okul veya kurumlarda açılan bilgi teknolojisi sınıflarında görev alacak öğretmenlerin, norm kadroları Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığının uygun görüşleri de alınarak Bakanlıkça belirlenir. Bu kurumların norm kadro sayılarının değişikliğinde de aynı yöntem izlenir ve branş değişikliğine bağlı düzenleme Bakanlıkça yapılır.” hükümleri nedeniyle Okul veya kurumlarda açılan bilgi teknolojisi sınıflarında görev alacak öğretmenlerin norm kadroları Bakanlıkça belirlenecektir.
Evet, BT öğretmeni norm fazlası olduğu için formatörlük dahil herşey sıkıntı, resen atama vs. belirsizlikler, ama başka branştan bir formatörün formatör olduktan sonra girmeyeceği dersinden dolayı normu var ve RAHAT.
Bu hak mı?
Hocam norm fazlası durumuna zaten geçen sene düştüm. Biraz araştırdım norm fazlası olanlardan ve tercih yapmayanlardan kimseyi resen atama yapılmamış . Ama öyle bişey yapılırsa ildeki tüm öğretmenlere yapmaları lazım. Sadece bana böyle bişey yapılırsa zaten bakanlığa dilekçe yazacağım. Ayrıca memurlar.nette ki bir yazı yayınlamıştı o maddeye görede atamaya itiraz edeceğim.dirty_y' Alıntı:hocam dilekçe süper olmuş ama şube müdürünün söylediği şey beni de kıllandırdı. sizi norm fazlası yapıp gönderirler gibime geliyor. bu dönemde bir din kültürü öğretmeninin işine çomak sokarsan sonuçlarınada katlanmak zorunda kalabilirsin. moralini bozmak için söylemiyorum bunları. sadece şubatı bekleme önceden norm işlerini takip etmeni ve gerekli önlemleri almanı tavsiye etmek isterim.
valla hocam belki yersin diye yapabilirler. haklarını bilmeyen veya aramaya tenezül etmeyen bir sürü öğretmen var maalesefrumuz19' Alıntı:Hocam norm fazlası durumuna zaten geçen sene düştüm. Biraz araştırdım norm fazlası olanlardan ve tercih yapmayanlardan kimseyi resen atama yapılmamış . Ama öyle bişey yapılırsa ildeki tüm öğretmenlere yapmaları lazım. Sadece bana böyle bişey yapılırsa zaten bakanlığa dilekçe yazacağım. Ayrıca memurlar.nette ki bir yazı yayınlamıştı o maddeye görede atamaya itiraz edeceğim.dirty_y' Alıntı:hocam dilekçe süper olmuş ama şube müdürünün söylediği şey beni de kıllandırdı. sizi norm fazlası yapıp gönderirler gibime geliyor. bu dönemde bir din kültürü öğretmeninin işine çomak sokarsan sonuçlarınada katlanmak zorunda kalabilirsin. moralini bozmak için söylemiyorum bunları. sadece şubatı bekleme önceden norm işlerini takip etmeni ve gerekli önlemleri almanı tavsiye etmek isterim.