LEFKE' Alıntı:hocam btr olarak idare bilgisyarlarına bt sınıfı na öğretmenlerin bilgisyarlarına bakıyorum ben yazıcılara okulun kamera sistemine ziline sitesine bakıyorum uğraşıyorum afişti broşürde davetiyedi tasarlıyorum törenlerde ses sistemi sizde de böyle mi işler
genelde aynı, hatta ilave birkaç kalem iş daha varLEFKE' Alıntı:hocam btr olarak idare bilgisyarlarına bt sınıfı na öğretmenlerin bilgisyarlarına bakıyorum ben yazıcılara okulun kamera sistemine ziline sitesine bakıyorum uğraşıyorum afişti broşürde davetiyedi tasarlıyorum törenlerde ses sistemi sizde de böyle mi işler
:+1:glimmer' Alıntı:kitap okuyorum arada
vakit buluyorsanız iyi..glimmer' Alıntı:kitap okuyorum arada
öğretin hocam nasıl çekildiğini.. sizin göreviniz osusudes' Alıntı:hocam bi bakar mısın durumları dışında aynı şeyler. bir de fotokopi çekiyorum bol bol
evet kafa kalmıyorrsevdiceğim' Alıntı::+1:glimmer' Alıntı:kitap okuyorum arada
boş buldukça bu aralar daha çok çünkü hem ilkokul hem ortakul hem btr okul web siteleri beni çok sıktı darlandırdı beynimi bdinlendiryiroum. ama şimdilerde ingilizce kitap okumaya çalışıyorum daha çok kpds için.
onun dışında aynı
mkarahan46' Alıntı:dediğiniz işer dışında bu aralar yeni web sitesiyle uğraştığım için öğretmenlerin fotoğraflarını çekiyorum. bayan öğretmenlerin kaprisleri beni çok sıkıyor. "ay hocam bugün saçım bozuk keşke daha önce haber verseydiniz. ay hocam bu güzel çıkmadı bi daha çekelim." vs vs
mkarahan46' Alıntı:dediğiniz işer dışında bu aralar yeni web sitesiyle uğraştığım için öğretmenlerin fotoğraflarını çekiyorum. bayan öğretmenlerin kaprisleri beni çok sıkıyor. "ay hocam bugün saçım bozuk keşke daha önce haber verseydiniz. ay hocam bu güzel çıkmadı bi daha çekelim." vs vs
Hocam tamda aynısını ben yazacaktım demekki ortak sorun) 24 öğretmenin sadece 5 tanesinin resmini alabildim ya da fotoğrafını çekebildim )mkarahan46' Alıntı:dediğiniz işer dışında bu aralar yeni web sitesiyle uğraştığım için öğretmenlerin fotoğraflarını çekiyorum. bayan öğretmenlerin kaprisleri beni çok sıkıyor. "ay hocam bugün saçım bozuk keşke daha önce haber verseydiniz. ay hocam bu güzel çıkmadı bi daha çekelim." vs vs
EynelMefer' Alıntı:badminton, masatenisi, satranç, voleybol, futbol oynuyorum...
forumda sizleri takip ediyorum...
müzik dinliyor, çay içiyorum...
nette geziniyorum...
aöf derslerine bakmaya çalışıyorum...
canım sıkılınca ilkokulların derslerine misafir olarak gidiyor, onları izliyorum...
8 saat dersim var, tüm derslerde serbest bırakıyorum, ödev, araştırma yapan yapıyor, oyun isteyen oynuyor...
çağıran olursa bakıyorum, ki pek olmuyor...
öyle işte çıkış ziliylede çıkıyorum...(3 gün egzersiz var okul çıkışı, 1günüm boş okula gelmiyorum, formatörüm...)