tableonthewall
Site Gezgini
aynensusudes' Alıntı:hocam bi bakar mısın durumları dışında aynı şeyler. bir de fotokopi çekiyorum bol bol
aynensusudes' Alıntı:hocam bi bakar mısın durumları dışında aynı şeyler. bir de fotokopi çekiyorum bol bol
mkarahan46' Alıntı:dediğiniz işer dışında bu aralar yeni web sitesiyle uğraştığım için öğretmenlerin fotoğraflarını çekiyorum. bayan öğretmenlerin kaprisleri beni çok sıkıyor. "ay hocam bugün saçım bozuk keşke daha önce haber verseydiniz. ay hocam bu güzel çıkmadı bi daha çekelim." vs vs
bote09' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:badminton, masatenisi, satranç, voleybol, futbol oynuyorum...
forumda sizleri takip ediyorum...
müzik dinliyor, çay içiyorum...
nette geziniyorum...
aöf derslerine bakmaya çalışıyorum...
canım sıkılınca ilkokulların derslerine misafir olarak gidiyor, onları izliyorum...
8 saat dersim var, tüm derslerde serbest bırakıyorum, ödev, araştırma yapan yapıyor, oyun isteyen oynuyor...
çağıran olursa bakıyorum, ki pek olmuyor...
öyle işte çıkış ziliylede çıkıyorum...(3 gün egzersiz var okul çıkışı, 1günüm boş okula gelmiyorum, formatörüm...)
hocam 1 günüm boş derken?
conquest014' Alıntı:mkarahan46' Alıntı:dediğiniz işer dışında bu aralar yeni web sitesiyle uğraştığım için öğretmenlerin fotoğraflarını çekiyorum. bayan öğretmenlerin kaprisleri beni çok sıkıyor. "ay hocam bugün saçım bozuk keşke daha önce haber verseydiniz. ay hocam bu güzel çıkmadı bi daha çekelim." vs vs
hocam aynı durumla bende karşılaşıyorum,bugün kendimi iyi hissetmiyorum,yarın çeksen filan,sanki yarın madonna olup gelecekler )
tekno79' Alıntı:Az miktarda derse girmek. Dersi boş olan sınıfları BT sınıfına alarak oyalamak.
Okuldaki tüm bilgisayarların bakımını, onarımını yapmak. BT sınıfının ve bilgisayarların temizliğini yapmak.
Tüm öğrencilerin yılda bir fotoğraflarını çekmek, E okula yüklemek, öğretmenlere fotoğraflı sınıf ve not listesi hazırlamak.
BT sınıfını kullandırmadan önce gerekli hazırlıkları yapmak.
Diğer öğretmenlerin ihtiyaçlarını (dersle ilgili müzik, video, sunum) internetten bularak karşılamak.
Öğretmenlere yıl içinde gerekli olan evrakları (gezi planı, lisans belgesi, veli izin, toplantı evrakları vb.) hazır hale getirmek.
Anasınıfı öğretmenlerine yıl sonu gösterisinde yardımcı olmak. (Müzik kesme, slayt hazırlama, gösteri günü ana kumanda masasında bulunmak.
Beden Eğitimi öğretmenlerine müsabakalar için lisans çıkarma işleminde yardım etmek.
Okul memuruna yazışmalarda gerekli evrakları bulmasında yardım etmek. Mail sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlamak.
Okul idaresine E Okul, mebbis, tefbis, tif, kbs, işlemlerinde yardım etmek.
Okula gelen müfettişin flash belleğini virüslerden arındırmak.
Telefonda bilgisayar doktorluğu yapmaya çalışmak..Bunun yetmediği durumlarda uzaktan erişimle hastaya müdahele etmek.
vs...
vs...
Ne iş yapıyorsunuz, akşama kadar yatıyorsunuz diyenlere yukarıdaki maddeleri entegre etmek. Bakış açılarını değiştirmeye çalışmak.
Bir örnek: Okula gelen resmi yazının bir yerinde CD, www gibi bir ifade geçtiğinde altına şu not düşülüyor...Bilişim Teknolojileri öğretmeninin dikkatine...
hocam buna koptum madonna olayına güldürdün beni hocam aynı durumlar bendede varda o resim i değil başka vercem diye offffff ofconquest014' Alıntı:mkarahan46' Alıntı:dediğiniz işer dışında bu aralar yeni web sitesiyle uğraştığım için öğretmenlerin fotoğraflarını çekiyorum. bayan öğretmenlerin kaprisleri beni çok sıkıyor. "ay hocam bugün saçım bozuk keşke daha önce haber verseydiniz. ay hocam bu güzel çıkmadı bi daha çekelim." vs vs
hocam aynı durumla bende karşılaşıyorum,bugün kendimi iyi hissetmiyorum,yarın çeksen filan,sanki yarın madonna olup gelecekler )
hocam o okula atama isteyecem neresi ora özelden mesaj yazEynelMefer' Alıntı:bote09' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:badminton, masatenisi, satranç, voleybol, futbol oynuyorum...
nette geziniyorum...
canım sıkılınca ilkokulların derslerine misafir olarak gidiyor, onları izliyorum...
8 saat dersim var, tüm derslerde serbest bırakıyorum, ödev, araştırma yapan yapıyor, oyun isteyen oynuyor...
öyle işte çıkış ziliylede çıkıyorum...(3 gün egzersiz var okul çıkışı, 1günüm boş okula gelmiyorum, formatörüm...)
cuma günü, yüksek lisans için, üniv e de canım istediği zaman gidiyorum, çoğu zaman gitmiyorum...
LEFKE' Alıntı:hocam btr olarak idare bilgisyarlarına bt sınıfı na öğretmenlerin bilgisyarlarına bakıyorum ben yazıcılara okulun kamera sistemine ziline sitesine bakıyorum uğraşıyorum afişti broşürde davetiyedi tasarlıyorum törenlerde ses sistemi sizde de böyle mi işler
xtasy' Alıntı:derse giriyorum. wordde "şu şuraya gelmiyor bi türlü" cinsinden sorulara cevap veriyorum. müdürün şunu da yapalım bunu da yapalım türünden bazı mantıksız çıkışlarını zamana yayarak hevesinin geçmesini sağlıyorum. personel eksikliğinden hamile bi bayan hocanın yerine nöbet tutuyorum.. öğretmen arkadaşların 2 gündür çalışmayan bilgisayarlarına gidip fişini takıp gelerek sorunu çözüyorum ..
yolun kenarında, dağların arasında, karın altında, akarsuyun üzerinde, ufak şirin bi belde karadenizde normu 1 ama...LEFKE' Alıntı:hocam o okula atama isteyecem neresi ora özelden mesaj yazEynelMefer' Alıntı:bote09' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:badminton, masatenisi, satranç, voleybol, futbol oynuyorum...
nette geziniyorum...
cuma günü, yüksek lisans için, üniv e de canım istediği zaman gidiyorum, çoğu zaman gitmiyorum...