erkan_ays' Alıntı:Arkadaşlar bu yasaklar konusunda iş öğretmende biter bence. Yasaklama mantığıyla mevzu çözülmüyor. Ben ders anlatırken sınıfın başında durup, kontrol edersem, dönüp ders anlatırken kapatın bakalım monitörleri dersem, teneffüste boşaltın sınıfı dersem ve elimden geldiğince kontrollü davranırsam hiçbişey yapamazlar. Ha tabi bu okulun genel politikası olmalı. İşte zor kısım burası. Sen elinden geldiğince titiz davranıyosun sonra vurdumduymazın biri yüzünden öğrenciler ol adık işler yapıyor ve tüm okulun başı ağrıyor. Velhasıl bence kontrollü serbestlük esas olmalı. Yasaklar her zaman tatlıdır..
Ne alaka şimdimadi06' Alıntı:İleri demokrasi :alkis: :alkis: :idea:
GRİNGO' Alıntı:Ne alaka şimdimadi06' Alıntı:İleri demokrasi :alkis: :alkis: :idea:
Belki bende arıza var.
Belki Benim ISS arıza da.
Belki YouTuBe arızada
ARKADAŞLAR SİZDE NASIL?
Herhalde iki türlü de denedik.Bende O da yok.mevzuat' Alıntı:mobil hattan girebiliyorum
Gerek yok hocam.Geçici bir durumdur bu.meehmetaslan' Alıntı:Hocam hangi yolla gireceğini yazardım ama onu da engellerler.
GRİNGO' Alıntı:Gerek yok hocam.Geçici bir durumdur bu.meehmetaslan' Alıntı:Hocam hangi yolla gireceğini yazardım ama onu da engellerler.
Youtube EV KULLANICISINA KAPATILAMAZ.
YURT İÇİ BİR ARIZA VARDIR.
Suicide' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:Gerek yok hocam.Geçici bir durumdur bu.meehmetaslan' Alıntı:Hocam hangi yolla gireceğini yazardım ama onu da engellerler.
bravo, hala ariza vardir diyebilmek icin cok degisik bir kafa yasiyor olmak lazim. soyleyin bizde bilelim ucuz bir seyse rakiya okadar para bayilmamiza gerek kalmaz.
Merak etme;Suicide' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:Gerek yok hocam.Geçici bir durumdur bu.meehmetaslan' Alıntı:Hocam hangi yolla gireceğini yazardım ama onu da engellerler.
bravo, hala ariza vardir diyebilmek icin cok degisik bir kafa yasiyor olmak lazim. soyleyin bizde bilelim ucuz bir seyse rakiya okadar para bayilmamiza gerek kalmaz.
COBOL' Alıntı:Merak etme;
Rakı yı (vpn) içince, sana her yer youtube oluyordur.