Re: Ynt: Okulların hizmet puanları yenilendi
Hocam il içi atamadaki bir maddeden dolayı tercih hakkı vermediler bana. Ekranımda sadece zorunlu hizmete tabii okullar açıktı. Yani seçecektim birini ama tercih hakkın yok dediler. Maddeye göre zorunlu hizmet yükümlüsü olarak 3 yıl çalışman gerek. Yani o okulda zorunlu hizmetini yapıyor olman 3 yılı doldurman. Benim durumum ise zorunlu hizmetimi yapmıyodum ve bu ayın başında okul zorunlu hizmet alanına girdi ve yapıyor olarak gözüktüm. 15 gündür zorunlu hizmetimi yapıyorum. Yani 15 gündür başladım diye elim kolum bağlandı. Neden başlatıyosunuz? Şu tayinler bi olsun bitsin ondan sonra başlarım. Tercih etmek istedim müdür onaylayamam sonra bize sıkıntı oluyo dedi. Yani şu an çok sıkıntıdayım. Belki de olacaktı tayin işi.volkankey' Alıntı:Hocam senin durumunda bir çok kişinin olduğunu düşünüyorum. Ama meb bu hizmet puanı değişikliğini ne zaman yapacağını hiç önceden haberdar etmez ama keşke yer değiştirmeler olmadan yapsaydi bunupisagorean' Alıntı:Şans yok, baht yok arkadaş. İlk atamayla geldim çalıştığım okula. Bi kasaba okulu. Zorunlu hizmet yok dediler iyi dedik yaparız bi ara hele başlayalım. 3 sene oldu zorunlu hizmete sayılmadan geçti yıllar. Bu sene de zorunlu hizmetimi yapayım dedim artık kafaya koydum. İl içi tercih isteyip bi okula gidip paşa paşa yapacaktım. Pat güncelleme yapılmış. Bu ayın başında. Eeee ne oldu? Senin okul zorunlu hizmet alanına girdi. E ben burda yapmak istemiyorum zaten bir sürü okul zorunlu hizmet alanına girmiş. Yok tercih edemezsin artık zorunlu hizmetin başlamış, zorunlu hizmette 3 sene çalışmadan yapamazsın, e ondan önceki 3 senem? Ondan öncekiler sayılmaz. Hadi buyur kafayı yeme. Gel de isyan etme. Yani insan bi danışır. Bak seni bu okulda zorunlu hizmete başlatıcaz, burda devam etmek istiyo musun? kalırsan 3 sene kıpırdayamazsın. Yoksa sana seçenek sunalım başka yerde yap. Benim okulum 4. hizmet alanında. Tam 6 sene zorunlu hizmet tamamlama süresi belki ben 6. hizmet alanındaki bi okulda 4 sene de yapmak isteyeceğim. Böyle saçmalık var mı arkadaşlar? Bizden habersiz güncelleme yapılmış ve zorunlu hizmete başlatılmışız.