brvysl' Alıntı:hocam e yaygın modülünde okullar hayat olsun kapsamında kurs açabilme yetkisi verilmiş. yani ister öğrencilere ister velilere yönelik bu kursları açabilirsiniz. tek yapmanız gereken 12 kişililk bi liste hazırlayıp halk eğitime başvurmanız. ben halk eğitim öğretmeniyim bizim burda işler bu şekilde ilerliyor. şu an 3 okulda bu şekilde kurs açılmış durumda.
inferno' Alıntı:Hocalarım
1.öğrencilerden dilekçe alarak öğrenci listesi oluşturarak evrak düzenledim
2. BT Rehber Öğretmeni olarak görevliyim ve okulda eğitimin bittiğ saatten itibaren kurs veriyorum 15:00 de başlıyor
3. Ben 88 saatlik ofis kullanımı kursu açmaya gittiğimde halk eğitim müdürü kendi teklif etti böyle bir kurs açabilirsin diye 120 saatlik
4. Kurs sonunda sadece KATILIM BELGESİ verilecek dedi herhangi bir denklik yok kurs ise OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ ETKİNLİKLERİ olarak geçiyor ve etkinliklerde de ofis programları - internet ve e-posta yönetimi modüllerini işliyorum
Teşekkür ederim sayın hocaminferno' Alıntı:88 saatlik programı daha hazırlamadım hocam internet ve e-posta kullanımını hazırladım 88 saati yarın hazırlarım sanırım
inferno' Alıntı:halk eğitim sınav falan demedi hocam isterse yaparız ama sanmıyorum. çünkü katılım belgesi veriliyor başarı belgesi değil
faruk55' Alıntı:Ben bugun HEM e gittim bana öğrencilere yönelik kurs açamazsınız dediler. Ekteki yazı yaz dönemi için açılabileceğine yönelik olduğunu söylediler. Ama mesai saatleri dışında velilere yönelik kurs açabilirsin dediler.
Öğrencilere mesai saati içinde kurs açabilen arkadaşlar nası açabiliyo acaba yada buradaki HEM mi yanlış yorumluyor durumu. (Ordu / Ünye)
Aynen..wertyu6' Alıntı:faruk55' Alıntı:Ben bugun HEM e gittim bana öğrencilere yönelik kurs açamazsınız dediler. Ekteki yazı yaz dönemi için açılabileceğine yönelik olduğunu söylediler. Ama mesai saatleri dışında velilere yönelik kurs açabilirsin dediler.
Öğrencilere mesai saati içinde kurs açabilen arkadaşlar nası açabiliyo acaba yada buradaki HEM mi yanlış yorumluyor durumu. (Ordu / Ünye)
banada aynısı söylendi.