Okullar Hayat Olsun Projesi MEB yayınlamış.

Kodla Büyü
oldu okul bahçesinde düğün nişan falan da yapalım.biz limonata pasta servisi falan da yaparız yani nasılsa saatt 9a kadar okuldayız.

evet "egitici görevlendirmek" bizim acimizdan tehlikeli olabilir.
Bakalim hangi egiticileri bulacaklar

tüm kamu binaları açık olsun o zaman.. vatandaş işini görsün.. bütün bakanlıklar da dahil.. hatta hastaneler de açık olsun.. tüm doktorlar 9 a kadar göreve hafta sonları da.. acilde nöbete gerek yok.. postaneler, bankalar, muhtarlar vs.

impetus23' Alıntı:
tüm kamu binaları açık olsun o zaman.. vatandaş işini görsün.. bütün bakanlıklar da dahil.. hatta hastaneler de açık olsun.. tüm doktorlar 9 a kadar göreve hafta sonları da.. acilde nöbete gerek yok.. postaneler, bankalar, muhtarlar vs.
:+1: kesinlikle ne de olsa okul çıkışı ihtiyacımız olacak bunlara hafta sonu da okulda olacağımız için

çok özensiz ve baştan savma hazırlanmış. ne imla kurallarına ne de noktalama işaretlerine dikkat edilmiş. iş olsun diye hazırlanmış işte...

rüyanda gördüğünü, hayal ettiklerini yaz yaz gönder sayın bakmayan. altta kalanın canı çıksın. koy altına imzayı gerisini öğretmenler halletsin öyle mi? memleket rüyacıların,hayalperestlerin elinde kalmış.

bu gün bu projeden bizim okuldada bahsedildi ben sanki hiç duymamış gibi bilgisayar öğretmenleri duracakmış saat 9 kadar deyince bak orda ne diyo görevlendirilecek diyo dedim ben görevlendirilmiş bir öğretmenim yani bi daha beni görevlendiremezler olsa olsa onada senin gibi üstüne vazife olmayan işlerle uğraşıp ileri geri konuşan birini görevlendirirler merak etme sen hocam dedim ( bu hoca ile daha evvel dersten beni çağırmaması konusunda kavga etmiştik müdürde olsa dersten çağırmaları durumunda teneffüste geleceğim diyorum öğrettim sonunda :D ) ama ne yalan söleyim sanki bizim başımıza sararlar gibi geliyor bakalım ne olacak bu işin sonu

hugo4545' Alıntı:
servet' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
bulurlarsa birini 9 a kadar kalır
:+1:
ya kim durur merak ediyorum nasıl olur ayrıca idarece hizmetlide durmak zorunda

Bir yazı ile BT öğretmenleri kalacak denir, tıpış tıpış kalınır kimse de itiraz etmez..

yok o işler öyle olmaz hocam. Bi yazı ile yapılamayacak şeyler de vardır devlette.

hocam zor bişey değil, beğenmeyen çekip gitsin kendinizi ne sanıyorsunuz, sizin yerinize gelmek isteyen binlerce kişi var dışarda derler en fazla :)

Geri