Okullar ve Kurumlar İçin Çeşitli PSD ler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kafkas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Çevrimiçi Ortamda Çocukları Korumak İçin On İpucu

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    413.9 KB · Görüntüleme: 930
  • 2.jpg
    2.jpg
    422.6 KB · Görüntüleme: 911
  • Bilgisayar Bilişim Sablonları.rar
    Bilgisayar Bilişim Sablonları.rar
    1.2 MB · Görüntüleme: 104
Kafkas hocam çalışmalarınız çok güzel, elinize sağlık. Paylaşımlarınız için teşekkürler. :alkis:

Öylesine yaptığım bir a3 afişi, belki bir arkadaşa lazım olur. :+1:

Ekli dosyalar

• bbnet_afisi_001.jpg
    bbnet_afisi_001.jpg
    347.5 KB · Görüntüleme: 926
  • bbnet_afisi_001.rar
    bbnet_afisi_001.rar
    1.3 MB · Görüntüleme: 110
Artırılmış Gerçeklik Semineri ile ilgili bölgemizden bi arkadaşımın isteği üzerine hazırladığım afiş

Ekli dosyalar

"Nedir Köşesi" için Az Açıklamalı ve Renkli, dikkat çekme amaçlı a3 boyutlu afişler

Ekli dosyalar

"Nedir Köşesi" için Az Açıklamalı ve Renkli, dikkat çekme amaçlı a3 boyutlu afişler

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

• bbnet_nedir_cloud.jpg
    bbnet_nedir_cloud.jpg
    324.5 KB · Görüntüleme: 738
  • bbnet_nedir_cloud.rar
    bbnet_nedir_cloud.rar
    3.2 MB · Görüntüleme: 133

Ekli dosyalar

• bbnet_nedir_artger.jpg
    bbnet_nedir_artger.jpg
    318 KB · Görüntüleme: 750
  • bbnet_nedir_artger.rar
    bbnet_nedir_artger.rar
    4.2 MB · Görüntüleme: 131

Ekli dosyalar

• bbnet_nedir_algoritma.jpg
    bbnet_nedir_algoritma.jpg
    312.8 KB · Görüntüleme: 890
  • bbnet_nedir_algoritma.rar
    bbnet_nedir_algoritma.rar
    642.8 KB · Görüntüleme: 170
Arkadaşlar geçenlerde tanıdık bilişimci arkadaşlardan biri reklam falan yapıyorsun diye şakayla karışık takıldı, amma velakin kendisine biraz çıkıştım. :o Daha önce de böyle bir kaç kişi demişti.

Sonuçta ilk mesajdan itibaren psd ler ve imajlar ortada. Yazdıklarımı da değiştirmedim. Dosyalarımda şifre yok, psd lerde ismim falan yok (design by gibi şeyler) okul adı her zaman bbnet ortaokulu, yada her yaptığım çalışma için ayrı başlıkta açmadım, site linki de vermiyorum, çalışmalar profesyonel gibi de bi iddaam yok...Elimden geldiğince tanımadığım arkadaşlara da yardım ediyorum.

Burada amaç okulda kullanılabilecek tasarımlarım bir arada olması.

Saygılar selamlar

kafkas' Alıntı:
Arkadaşlar geçenlerde tanıdık bilişimci arkadaşlardan biri reklam falan yapıyorsun diye şakayla karışık takıldı, amma velakin kendisine biraz çıkıştım. :o Daha önce de böyle bir kaç kişi demişti.

Sonuçta ilk mesajdan itibaren psd ler ve imajlar ortada. Yazdıklarımı da değiştirmedim. Dosyalarımda şifre yok, psd lerde ismim falan yok (design by gibi şeyler) okul adı her zaman bbnet ortaokulu, yada her yaptığım çalışma için ayrı başlıkta açmadım, site linki de vermiyorum, çalışmalar profesyonel gibi de bi iddaam yok...Elimden geldiğince tanımadığım arkadaşlara da yardım ediyorum.

Burada amaç okulda kullanılabilecek tasarımlarım bir arada olması.

Saygılar selamlar
:+1: :+1:

Kafkas Hocam , eline emeğine sağlık. Gerçekten harika işler bunlar.Teşekkür ediyorum. Yalnız ben okulda indirmeye çalıştığımda bu dosya kötü amaçlı ve chrome tarafından engellendi uyarısı alıyorum. Bunun nedeni nedir? Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım?

Yazıldı mı bilmiyorum ma kullanışlı bir online afiş-poster hazırlama sitesi :
http://www.postermywall.com/
Kullanıcı adıyla giriş yapıldığı takdirde yarım kalan projelerinize devam edebiliyorsunuz.
a4 boyutundan büyük çalışmalar için ücretli

furkanhoca' Alıntı:
Kafkas Hocam , eline emeğine sağlık. Gerçekten harika işler bunlar.Teşekkür ediyorum. Yalnız ben okulda indirmeye çalıştığımda bu dosya kötü amaçlı ve chrome tarafından engellendi uyarısı alıyorum. Bunun nedeni nedir? Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım?

Hocam teşekkür ederim. Bende okuldan denedim su an ama bir sorun göremedim.

Ekli dosyalarda virüs olduğunu zannetmiyorum, belki sizin sistemde vardır bir sorun.

Diğer arkadaşlarda durum nedir merak ediyorum.

Selamlar

Ekli dosyalar

• bbnet_nedir_robotik.jpg
    bbnet_nedir_robotik.jpg
    301.5 KB · Görüntüleme: 805
  • bbnet_nedir_robotik.rar
    bbnet_nedir_robotik.rar
    2.4 MB · Görüntüleme: 129
Geri