blackrose' Alıntı:trafik haftası içinde bir psd davetiye örneği olsaydı iyiydi. :mrgreen:
mgüneş' Alıntı:Bende firewoks e alışmışım. Coreli hiç bilmiyorum, photoshopta çok az...
yinede teşekkürler hocam. aldım tümünü. :wink:
Varsa afiş yapımlarında kullanmak için yüksek çözünürlüklü arkaplanlar labilirim
sumunu' Alıntı:yüksek çözünürlüklü fotoğraf için site önerebilir misiniz hocam? hep para istiyorlar.
teşekkürler hocam.kafkas' Alıntı:sumunu' Alıntı:yüksek çözünürlüklü fotoğraf için site önerebilir misiniz hocam? hep para istiyorlar.
Belli bir site kullanmıyorum google görseller yeterli geliyor
Sadece arama yaparken dil : ingilizce, türng veya jpg, boyut : çok büyük diyorum
Örnek :
kafkas' Alıntı:mgüneş' Alıntı:Bende firewoks e alışmışım. Coreli hiç bilmiyorum, photoshopta çok az...
yinede teşekkürler hocam. aldım tümünü. :wink:
Varsa afiş yapımlarında kullanmak için yüksek çözünürlüklü arkaplanlar labilirim
Hocam afiş yapımında arkaplanları direk konuya göre internetten yüksek çözünürlüklü arattıyorum buluyorum, harddiskte biriktirince araması zaman alıyor maalesef. Olsa paylaşırdım :wink:
kafkas' Alıntı:blackrose' Alıntı:trafik haftası içinde bir psd davetiye örneği olsaydı iyiydi. :mrgreen: