pisagorean' Alıntı:Arkadaş btryi denetlemeyi kafaya koyduysan, çalışmadıklarını düşünüyosan denetleme yapacaksın tabii. Her öğretmen denetlenmeli, memur, doktor, asker vs. denetlenecek elbette, denetim olmazsa olmaz! Sen bu şekilde o çalışmayan btrlere müdür eliyle gözdağı veriyorsun aklınca eyvallah da çalışan adamın başında müdürün boza pişirmesine de imkan sağlıyosun. O çalışmayan btr zaten müdürüyle karşılıklı kahve içiyodur. O adamın müdürü zaten göz yummuştur. Bu şekilde btr çalıştırma mamtığı olamaz. Adam gibi denetim yap. İlçe formatörlerini görevlendir. O alanda uzman müfettiş gönder. Çoklu değerlendirme yap. Bu nedir ya. Müdüre sordul çalışıyomuşsun tamam sen devam et. Saçmalık. Böyle olmaz. Denetimin de bi ağırlığı olsun. O görevi hakettiğimi bileyim ben. Diyeyim ki bi denetlemeden geçtik alnımızın akıyla. Müdür okey verdi devam ediyoruz gibi aşağılık bi cümleyle değil adam gibi görevimize devam edelim ya da bitsin bu iş.
Hocam müfettiş gelmesin aman iddia ediyorum yüzde 99umuzun hiçbir belgesi evrakı yoktur

Bir de hocam işini yapıp da idare ile ters düşene rastlamadım ben. Zaten çalışan dediğiniz btr nin başında neden boza pişirsin müdür? Bir de okullarda amir müdürdür hocam değerlendirmeyi onun yapmasını garipsemedim ben. Dediğinizin aksine müdür türkçecinin DİNCİNİN falan da dersine girip gözlem yapıp değerlendirebiliyor hali hazırda.
İyi niyetle işini güzelce yapan adama hiçbir müdür de Allahın kulu da birşey yapamaz hocam. Biz işimize bakalım gerisi teferruat