Okullara Yeni Bilgisayar Labaratuarları Geliyor.

Kodla Büyü

mehmetural

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün gelen bir yazıda okullara yeni bilgisayar labaratuarları kurulacağı söyleniyor. Derslerin zorunlu olması sebebiyle bilgisayar labaratuarlarına ihtiyaç olduğu ve ihtiyacı olan okullara bir plan dahilinde yeni bilgisayar labaratuarları kurulacağı söyleniyor. Okullardan ihtiyaç olup olmadığı bilgisi istendi..
Bilginize...

hocam Allah ını seviyosan doru mu
eğer böyle bişey varsa o kadar sevinecem ki size de dua edecem milyon kere.
Allah ım inşallah doğrudur hiç umudum yok benim ama İNŞALLAHHHH...

dur yazı benim de elime geçsin okuluma gelsin hemen bimer e yazı :) şikayet talep niteliğinde müdür ile bu yıl bol bol uğraşılacağa benziyor :)

Millet buna da olmaz diyordu ama galiba olmaz oldu :) Hadi inşallah... Yazıyı paylaşacak arkadaş varsa minnettar oluruz... En azından bakanlıktan mı , il den mi , resmiyeti nedir öğrenmiş olurduk...

Bizim dersler zorunlu oldu ya, Chp iktidar oldu deseler ona bile inanırım.. :mrgreen:

Arkadaşlar yazı bakanlıktan geldi. İnşallah kurulum aşaması kısa sürer de öğrenciler bilgisayar görür...

Arkadaşlar malum kaç yıldır lablarda ders işliyoruz. Sizlerin de dikkatini çektiği gibi lablarımızın en temel eksiği, donanım yapılandırılamaması. Ayrıca özellikle donanım derslerini işlerken donanım modülümüz olmadığı için çocuklar tak çıkar ile fiziksel bir donanım dersi alamamakta.

Bu ihtiyacı da hepimiz dile getirsek, yeni kurulan lablara bu donanım modüllerinden en azından bir adet (yetmeyeceğini biliyorum) gönderilmesini sağlasak.

bende tercih döneminde bt labı olmayan okullara sorduğumda kurulacağını dair yazı geldiğinden bahsediyorlardı

Ben de son teftişte müfettiş labı denetlerken sordum yeni lab gelecek mi diye?
Sizin ne olacağınız belli değil hocam ne labı demişti.
Ah o lab kurulsaaa, müfettiş labımı denetleseee, ben de burdayım labımda desemmmm :++:

naimeozer' Alıntı:
Ben de son teftişte müfettiş labı denetlerken sordum yeni lab gelecek mi diye?
Sizin ne olacağınız belli değil hocam ne labı demişti.
Ah o lab kurulsaaa, müfettiş labımı denetleseee, ben de burdayım labımda desemmmm :++:
aman hocam o müfettişlerden bahsetme. Yeni gittiğim okul müdürü ile sohbet sırasında andık onları. Labta bir kaç değişiklik istiyordum. Müfettişler ne der dedi. Onlar laba bile 10 yıldır uğramıyorlar, uğrarlarsa çocukların ekranına bakıp gidiyorlar dedim.
Hiç kafaya takmaya gerek yok.
Ne zaman içimizden birileri müfettiş olur o arkadaşa gözüm gibi bakarım. Olsa da hakettiğimiz 98-100 leri alsak :D

Re: Ynt: Okullara Yeni Bilgisayar Labaratuarları Geliyor.

Bir planlama ve kurulum başlayalım denmesi bile en az 2 sene, bizim okula sıra gelmesi 3. Seneyi bulur.

Hocam ilkokul lardaki lab ların ortaokula taşınması ile ilgili yazılar gelmiyor mu?

mehmetural' Alıntı:
Arkadaşlar bugün gelen bir yazıda okullara yeni bilgisayar labaratuarları kurulacağı söyleniyor. Derslerin zorunlu olması sebebiyle bilgisayar labaratuarlarına ihtiyaç olduğu ve ihtiyacı olan okullara bir plan dahilinde yeni bilgisayar labaratuarları kurulacağı söyleniyor. Okullardan ihtiyaç olup olmadığı bilgisi istendi..
Bilginize...
Hocam sadece Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ne bağlı okullar için öyle bir yazı geldi. BT Sınıfı veya bilgisayar eksiği olan okullara acil olarak gönderileceği yazıyordu. Bir yanlış anlama olmuş olmasın. O yazı tüm okullar için geçerli değildi.

Geri