Okullara Yeni Bilgisayar Labaratuarları Geliyor.

Kodla Büyü
Doğrudur arkadaşalr bizim okulada geldi, ve Müdür yeni bilişim sınıf istiyorum dedi..

bu yazıya linke bu adresten bakabilirsiniz

http://ermenek.meb.gov.tr/www/bilisim-t ... icerik/264

Duyurular BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI
LİSE VE DENGİ OKUL MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE
15/07/2013 tarih ve 450/2342 sayılı Müdürlüğümüz yazısı ve ekleri Aşağıdadır. Yazıda istenilen bilgilerini 30/07/2013 tarihine kadar http://karaman.meb.gov.tr/ adresindeki "Tüm Okul Müdürlüklerinin Dikkatine" linkinde bulunan forma işlenmesi hususunda;
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

YAZI İÇİN TIKLAYINIZ!...
Yayın:26.07.2013 - Güncelleme:31.07.2013 - 15:00 - Görüntülenme:68

Bize gelen yazı;
Din Öğretimi genel müdürlüğünün göndermiş olduğu bir yazı o..
Yani BT sınıf olmayan İmam hatip ortaokulu ve liseleri içindir.

Diğer okullar için gelirmi bilmem

ben bu devlet kadar zengin
bu devlet kadar acemi
bu devlet kadar savurgan
bu devlet kadar açız yoktur borçluyuz vs sızlanan
başka devlet görmedim.

senin labların yokmuydu?
vardı
senin lablar kapatılamaz yazıların yokmuydu?
vardı
senin bakandan daha yetkili müdürlerin varmıydı?
yoktu
senin gereğini yerine getirmeyen, emirlerini dinlemeyen okul/ilçe/il müdürlerinin ağzına sıçma yetkin yokmuydu?
vardı

eeee tüm bunlara ragmen noldu?
bt labların işgüzarlar yüzünden kapatıldı.. kimi dersi sevmediğinden kimi öğretmeni sevmediğinden kimi yerim yok dediğinden...

kapatılan bt sınıfları noldu?
içinde minimum 500tl olan herbir pc, depolarda çürümeye bırakıldı, hurdacılara hurda fiyatına satılmaya başlandı...

sonuç?
vergi ver diye bizi sorumlu vatandaş olmaya çağıran devlet büyük bir sorumsuzluk örneği sergiledi ve şimdi bizden aldığı halde bize vermeye gelince para yok diyen yunanistan vb oluruz diyen zihniyet 10 kuruşa alıp 1 kuruşa sattığı teknolojik ürünleri yeniden 10 kuruşa almak için elini cebimize atıyor...

bir zamanlar labı kapatılmış biri olarak ben nokta kadar hakkımı helal etmiyorum.

yazı liselere mi geldi. okula uğramıyom hiç haber de etmediler. bizim labı da temmuzun başında dağıtmışlardı ya da dağıtacaklardı. ne oldu bilmiyom.dağıtmadılarsa belki vazgeçerler.

biltek2007' Alıntı:
neden lise dengi? Ilköğretimler neden dengeli değil? 8)
hocam bildiğim kadarı ile liselerde ders hala zorunlu değil, o zaman yazıda geçen ortaöğretim kurumları ortaokullar olmalı, çünkü "2014 yılında ders zorunlu olacağından" diye bir ibare var.

Bizde 2 lab var biri casper diğeri Vestel. Yazıda bahsettiği projelere dahil miyiz acaba?

Gelir de gelmesi ne kadar sürer o da var tabi.

olsa bile süreç yavaş işler diye düşünüyorum...
benim şu an atandığım okul bir iş adamı tarafından yapıldı...hala daha ilgileniyor..
bt sınıfını görmedim ama eskiyse adama söylerim valla yenileyim şu sınıfı diye...nasılsa para gani :++:

hastasıyız dede' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:
hocam bildiğim kadarı ile liselerde ders hala zorunlu değil, o zaman yazıda geçen ortaöğretim kurumları ortaokullar olmalı, çünkü "2014 yılında ders zorunlu olacağından" diye bir ibare var.
hocam o ibare varsa liselere de ders zorunlu olacaktır. ortaöğretim lise, meslek liselerini kapsar. ilköğretim ve dengi demek, ilkokul, ortaokul vs kapsar.

buradan bir iyi sonuç çıkar, liselere zorunlu Bt dersi geliyor...

biltek2007' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:
hocam o ibare varsa liselere de ders zorunlu olacaktır. ortaöğretim lise, meslek liselerini kapsar. ilköğretim ve dengi demek, ilkokul, ortaokul vs kapsar.

buradan bir iyi sonuç çıkar, liselere zorunlu Bt dersi geliyor...
liselere dersin zorunlu olacağını hiç sanmıyorum, bence ortaöğretim derken ortaokul diyeceklerdi yanlışlıkla ortaöğretim demişler.

Bakanlıktan gelen yazıyı paylaşabilecek olan var mıdır acaba ? Paylaşılan yazı daha ziyade o ilçeyi bağlıyor... Zaten paylaşılan yazıda da bakanlığa ait herhangi bir ilgi yazı sayısı da yazmamaktadır.

Benim okula da gelmiştir inşallah. Çok heyecan yaptım şimdi. Lab yok gibi, ders de zorunlu oldu ne yapacam diye kara kara düşünüyor idim. Okula hemen sormam lazım.

Geri