Bence de yazı paylaşılırsa konu açıklığa kavuşacak..mmcmmc' Alıntı:Yazıyı buraya koyarsanız bence sorun ortadan kalkacaktır.
kardelen-16' Alıntı:karinca_52' Alıntı:1999 -2002 arası kurulmuş olan bilgisayarlar yenilenecek arkadaşlar
hocam kesin mi 1999-2002 arası lab.ların yenileneceği? yazı ne zaman geldi okullara.
*Vendetta*' Alıntı:karinca_52' Alıntı:resmi yazı okula geldi
Hocam yazıyı paylaşabilir misin?
ilk3r' Alıntı:Hocam ilkokul lardaki lab ların ortaokula taşınması ile ilgili yazılar gelmiyor mu?
hocam bildiğim kadarı ile liselerde ders hala zorunlu değil, o zaman yazıda geçen ortaöğretim kurumları ortaokullar olmalı, çünkü "2014 yılında ders zorunlu olacağından" diye bir ibare var.biltek2007' Alıntı:neden lise dengi? Ilköğretimler neden dengeli değil? 8)
hocam o ibare varsa liselere de ders zorunlu olacaktır. ortaöğretim lise, meslek liselerini kapsar. ilköğretim ve dengi demek, ilkokul, ortaokul vs kapsar.hastasıyız dede' Alıntı:hocam bildiğim kadarı ile liselerde ders hala zorunlu değil, o zaman yazıda geçen ortaöğretim kurumları ortaokullar olmalı, çünkü "2014 yılında ders zorunlu olacağından" diye bir ibare var.biltek2007' Alıntı:neden lise dengi? Ilköğretimler neden dengeli değil? 8)
:++:caylakcekirge' Alıntı:Haydi hayırlısı. ..
liselere dersin zorunlu olacağını hiç sanmıyorum, bence ortaöğretim derken ortaokul diyeceklerdi yanlışlıkla ortaöğretim demişler.biltek2007' Alıntı:hocam o ibare varsa liselere de ders zorunlu olacaktır. ortaöğretim lise, meslek liselerini kapsar. ilköğretim ve dengi demek, ilkokul, ortaokul vs kapsar.hastasıyız dede' Alıntı:hocam bildiğim kadarı ile liselerde ders hala zorunlu değil, o zaman yazıda geçen ortaöğretim kurumları ortaokullar olmalı, çünkü "2014 yılında ders zorunlu olacağından" diye bir ibare var.biltek2007' Alıntı:neden lise dengi? Ilköğretimler neden dengeli değil? 8)
buradan bir iyi sonuç çıkar, liselere zorunlu Bt dersi geliyor...