Okulu ilkokul olanlar seneye ne yapacaksiniz

Kodla Büyü
ben de bugün müdürle konuşacağım (bulursam)
hoş okulum ilkokul olacak
adam istese de ders seçemez ki !

dert yanmaktan bıktım....bir şeyler yapmak istiyorum tek başına bir anlamıda olmuyor...ne mi düşünüyorum..dahada beter bir hal alsın..herkes sürünsün o zaman herkes mağdur olursa belki bir araya gelir ses çıkarırlar..bu şekilde kimisi memnun kimisi değil hiç birşey olmayacak...kızsanızda gerçeklik bu..

ctrl+alt+delete' Alıntı:
norm fazlası olunur.olanlar burada dert yanar ve kimsenin umurunda olmaz.bildiğiniz gibi bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var bizim bölümde
bende norm fazlası oldum okulum değişti. probelmler yaşadım. hocamın yukarıda dediklerini oldu. :( adamlara bir tweeter hesabı bile aldıramadım. Adamlara oturdukları yerden mail atmak zor geldi .başa gelmeyince ... :-1:

okulun durumu ne olursa olsun sorun var. hepimizi kadrolu btr yapmalılar ve her okula bir btr zorunlu olmalı..çözüm bu!

:+1:
umutbilisim' Alıntı:
okulun durumu ne olursa olsun sorun var. hepimizi kadrolu btr yapmalılar ve her okula bir btr zorunlu olmalı..çözüm bu!
:verymad: :verymad: merak ediyorum bu bölümü tercih ettiğinde btr olacaksın diyemi yazdın...bence rehber öğretmen yapsınlar..

evet okul dönüşümleri tamamlandı.
Okulum ilkokul oldu ve gideceğim okulda 3 tane BT Öğretmeni var.
ist_koord hocam siz komisyondaydınız bu konuda bir öneri sundunuz mu peki

Zizu_' Alıntı:
merak ettim okul dönüşümlerindeki listede sizinde adınız var galiba..o listeyi ekleyebilirmisiniz..teşekürler

herohamster' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
merak ettim okul dönüşümlerindeki listede sizinde adınız var galiba..o listeyi ekleyebilirmisiniz..teşekürler

Elimde bir liste yok.
idare, branşların hepsinin isimlerini göndermiş.

Geri