Okulumuza nasıl gelir sağlayabiliriz???

Kodla Büyü
toplantı salonunda iş görür bi projeksiyon ve sis sistemi varsa sinema. bi film bulun 0 maliyetle ana sınıfından 4. sınıfa kadar animasyon. 5-8 lere bilim kurgu fantastik film. 2 liradan 1000 öğrencide 2000 lira net kar.

Bir öğretmen arkadaş bu gün çılgın projesini açıkladı. Yeteneksizsiniz Mehmetçik İlköğretim Okulu.
Resim, müzik, beden, ingilizce öğretmenlerini jüri olarak tayin etmiş.. Final biletlerini 2 tl den satacakmış. :++:
İyi bi gelir elde edersek size de tavsiye edeceğim.

Sene basinda takvim yaptim, ogrencinin resminin bulundugu, cok tuttu. 5-6 siniftan 350 tl para kazandik. 2 tl den yaptim, A4 kagidina, hatta bazi veliler kucuk cocuklarini da getirip, resimlerini cektirip takvim aldılar. 8. Sınıflar Icin de albüm düşünüyorum.

ilhanbjk19' Alıntı:
hocam halk eğitim kursu aç okulda kursiyerler den ortalama 50-100 arası para toplarsın 4 ayda ortalama 1000-1500 arasında okula gelir sağlarsın. senin ek dersini de halk eğitim öder.
güzel fikirmiş müdürümle konuşayım.istersek kursiyerlerden de para alabiliyoruz öylemi?

folikAsit' Alıntı:
Bir öğretmen arkadaş bu gün çılgın projesini açıkladı. Yeteneksizsiniz Mehmetçik İlköğretim Okulu.
Resim, müzik, beden, ingilizce öğretmenlerini jüri olarak tayin etmiş.. Final biletlerini 2 tl den satacakmış. :++:
İyi bi gelir elde edersek size de tavsiye edeceğim.
sonucunu sabırsızlıkla bekleyecem.birde hani gözden kaçan bişey olabvilir diye sonucu pm gönderirseniz memnun olurum.

kelebeketkisi' Alıntı:
Sene basinda takvim yaptim, ogrencinin resminin bulundugu, cok tuttu. 5-6 siniftan 350 tl para kazandik. 2 tl den yaptim, A4 kagidina, hatta bazi veliler kucuk cocuklarini da getirip, resimlerini cektirip takvim aldılar. 8. Sınıflar Icin de albüm düşünüyorum.
hocam bir örnek ekleyebilir misiniz? mümkünse psd uzantılı olsun lütfen.sizinde fikir güzelmiş.

ozgurel' Alıntı:
Bende her sene kendi çapımda okula biraz katkı sağlama adına bişeyler yapıyorum. Standart;
Sene başında sınıflara ayrı formatta takvim tasarlıyoruz. Maliyet 1.25 TL Satış 3.50 Yaklaşık 600 TL civarında bir gelir sağlıyor.
Sene sonunda 8. sınıf öğrencilerine autoplay media studio programı ile kapsamlı bir digital yıılık hazırlıyorum. Maliyet 0 (CD ücreti) Satış 4 TL. 250 TL kadar da gelir ordan kalıyor.(Kapsamlıdan kastım içerik bakımından, tasarım ve yapımı youcu değil)
Bizim gibi okullar için gayet iyi oluyor :wink:

Hocam iyi fikir belki takvim için geç kaldık ama bu programla sene sonuna bi yılık hazırlayabilirim.
Bu Program varsa yüklermisin internete biraz öğrenemeye çalışıyım.

jb.can' Alıntı:
ozgurel' Alıntı:
Bende her sene kendi çapımda okula biraz katkı sağlama adına bişeyler yapıyorum. Standart;
Sene başında sınıflara ayrı formatta takvim tasarlıyoruz. Maliyet 1.25 TL Satış 3.50 Yaklaşık 600 TL civarında bir gelir sağlıyor.
Sene sonunda 8. sınıf öğrencilerine autoplay media studio programı ile kapsamlı bir digital yıılık hazırlıyorum. Maliyet 0 (CD ücreti) Satış 4 TL. 250 TL kadar da gelir ordan kalıyor.(Kapsamlıdan kastım içerik bakımından, tasarım ve yapımı youcu değil)
Bizim gibi okullar için gayet iyi oluyor :wink:

Hocam iyi fikir belki takvim için geç kaldık ama bu programla sene sonuna bi yılık hazırlayabilirim.
Bu Program varsa yüklermisin internete biraz öğrenemeye çalışıyım.

hocam bende şablonundan isterim tabiki sakıncası yoksa

hasari' Alıntı:
Toplantı salonlarında film izlettirebilirsiniz öğrencilerden 1 TL bilet parası alırsınız. Her oturumda 40 TL gelse haftada bir kaç film izletirseniz üçbeş kuruş elinize geçer diye düşünüyorum. Vizyondaki filmleri de izlettirebilirsiniz afiş basar okulun bir kaç yerine asarsınız. Eğer öğrenciler verebilecekse 3 TL kadarda isteyebilirsiniz. Gelen parayı okul aile birliği hasabına yatırırsınız sorun çıkmaz.
müdür başyardımcım film izletmeye ilçe de kaymakamlıkta pek onay vermiyor dedi.gayri resmi yapmaya pek sıcak yaklaşmadı şikayet olursa çok başımız ağrır dedi.

tayinci42' Alıntı:
para toplama işleri sakat dikkatli olun..
kesinlikle haklısınız ama biz etkinliklerden para alıyoruz.okulumuza da üç beş kuruş kalıyor yoksa aidatlar gelmiyor.1500 öğrencimizden yıllık 15 tl istediik 100 kişi bile getirmedi.

mfk' Alıntı:
toplantı salonunda iş görür bi projeksiyon ve sis sistemi varsa sinema. bi film bulun 0 maliyetle ana sınıfından 4. sınıfa kadar animasyon. 5-8 lere bilim kurgu fantastik film. 2 liradan 1000 öğrencide 2000 lira net kar.
film şikayet söz konusu olursa sıkıntı yaratacağını söyledi müdür başyardımcımız.

msconfig' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Toplantı salonlarında film izlettirebilirsiniz öğrencilerden 1 TL bilet parası alırsınız. Her oturumda 40 TL gelse haftada bir kaç film izletirseniz üçbeş kuruş elinize geçer diye düşünüyorum. Vizyondaki filmleri de izlettirebilirsiniz afiş basar okulun bir kaç yerine asarsınız. Eğer öğrenciler verebilecekse 3 TL kadarda isteyebilirsiniz. Gelen parayı okul aile birliği hasabına yatırırsınız sorun çıkmaz.
müdür başyardımcım film izletmeye ilçe de kaymakamlıkta pek onay vermiyor dedi.gayri resmi yapmaya pek sıcak yaklaşmadı şikayet olursa çok başımız ağrır dedi.
Kütüphane yararına diye not düşersiniz. Para toplamak her türlü risk. :)

zilal' Alıntı:
hayat86' Alıntı:
hocam bizim okulda kooperatif açtık matematik fen öğretmenleri ve müdür yardımcısı ilgileniyor.Ayrıca tost yapılıyor tosttan gunde 50 lira kazanıyoruz. Yuzde yuz kar ediyoruz. Ayrıca yaz gelince dondurmadan gecen sene 1500 lira okula kaldı. Kooperatifin geliri çok sukur o kadar iyi ki kantine bakan öğrencilerden yeme içme için para almıyoruz hatta öğretmenlerden çay parası bile toplamıyoruz. okul 600-700 kişi kadar.

kantini yok galiba okulunuzun
evet kasaba okulu oldugumuz için öyle bir şey yok ama ayda 1500 tl falan kazanıyoruz benim bildiğim. Ayrıcaokulun projeksiyonunu 50 tl ye kiralıyoruz .Maçlar için. o da iyi bir gelir oluyor.Kermes annler gunu programı gibi programlar düzenleyip öğrencilere bol bol görev veriyoruz .veliler 10 tl olan biletleri öğerncilerini izlemek için alıyorlar . YAni çok sukur okula 18 sınıf var 18 pc + 18projeksiyon aldındı..

Kütüphane yararına diye not düşersiniz. Para toplamak her türlü risk. :)[/quote]
yarın müdür başyardımcımla bu konuyu konuşacağım.ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.Sizi bbnet ailesi olarak seviyorum.

Geri