faskerhat' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
video kalitesi kötü. geneli bulanık. 720p ile alakası yok. hareketli sahnelerde netlik tamamen gidiyor. okulunuz çok güzelmiş.
hocam eldeki imkanlarla böyle oldu. Ben idare eder diye düşündüğüm için fazla üzerine titremedim. Hareketli sahnelerde hızlandırma yaptığım bölümler biraz kötü oldu ama sağlık olsun
Değerli Hocam;
Müsadeniz olursa birkaç ayrı başlıkla ilgili yorum yapmak isterim:
1- Tüm okulun öğrenci-öğretmenleriyle beraber dahil olduğu(koridoru-sınıfı-kantini-öğretmenler odasıyla) okulu kapsayan bir projeye not verilse on üzreinden on alır ellerinize sağlık.
2- Videonuzda üzüldüğüm tek nokta o ufacık çocuğun kendisini Muzla azarlayan öğetmen karşısında ağlayacak gibi olmasıydı (belki yabancı dilim yetmediği için orada öyle olması gerekiyordu ve analayamadım onu bilemiyorum), oysa o okullarda öğretmenlerle öğrenciler arasında ne güzel sahneler gerçekleşiyordur onlardan birisi çekilse tanıtımımız adına daha doğru bir tercih olabilrdi.
3- Bu kısım videonuzla ilgili değil de yukarıda yazdığınız yorumunuzla ilgili değerli üstadım siz öğretmensiniz üzerine titreyemeyeceğiniz hiçbir işi idare eder diye düşünüp yapmayın iş yoğunluğuklarınız çok fazla tahmin edebiliyorum bu noktada gerekirse yönetiminize malesef iş yoğunluğum çok fazla bu işi yapabileicek zaman ve imkanım yok deyin ve bence hiç bir işe idare etsin diye girmeyin ve gene kişisel tavsiyem buradan da bu yorumu silip hiçibiryerde kendinizi bu şekilde ifade etmeyin. Amacım sizi kırmak değil, herhangi birinden böyle bir yorum duyduğum duyduğumda da verdiğim tepkiyi bir branşadışını olarak sizinle paylaşmak istedim.