monerello' Alıntı:çalışalar sürüyor mu hocam
Hocam siz bu işi aşmışsınız. Çook imrendim.zozothekid' Alıntı:hepsi diye bir seçenek daha eklemelisin.
Le_roy' Alıntı:Tasarladığım okul web sitelerinden hangisini okulunuz için kullanmak isterdiniz? Anketten çıkacak sonuca göre sizin için bir şablon hazırlayıp paylaşmayı düşünüyorum.
Değerlendirmeyi genel olarak yapabilirsiniz.
İçerik, tasarım, işlevsellik gibi kritelerinizi mesajalrınızla da belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim
BaRBaRYaN' Alıntı:hocam benim tercihim ESENLER ÖZDEBİR..
..
banner tasarımınızı çok sevdim.
alttaki meb sponsor linklerindek düşünceniz çok hoş.
Açtığınız sayfaya göre değişen SAĞ MENÜ düşüncesi güzel
site genel renk uyumu çok güzel
..
eleştirebileceğim 2 şey olabilir ilk bakışta dikkatim çeken
1. Sol Alt kısımda yer alan ZİYAETÇİ SAYISI fazla dikkat çekmiyor. onu da Sağ Alt kısımdaki TASARIMCI kısmı gibi FARKLI RENK ve İKİ SATIR şeklinde olabilirdi.
2. Site genel tasarımı KÖŞELİ ama ana içerik kısmının kenarlar YUVARLATILMIŞ. ama yuvarlatma oranı biraz fazla geldi benim gözüme.
minik ama gözüme takıldı diye paylaşaym istedim
..
Sanırım tasarımlarınızda KENDİ PANEL YAPINIZI kullanıyorsunuz. mümkünde ADMIN ARAYUZU ne ait bir kaç fotoğraf paylaşırsanız için mutfak kısmını da görmüş oluruz
afala' Alıntı:hocam şablonda ekleyin ama çalışmalarınızla ilgili bir eğitim hazırlarsanız daha güzel olmaz mı?
BENDE AYNI FİKİRDEYİM BİZE DE ÖĞRETİN..okyanus41' Alıntı:çok merak ediyorum nasıl yapıyorsunuz bu siteleri. bi eğitim açın da gelelim hocam. harikasınız. bende hepsi diyorum :alkis:
:+1:her_dem' Alıntı:en çok beğenilen siteyi paylaşacam demişsin 3 ay geçmiş üstünden hala paylaşacaksın. sitelerinle ilgili nabız yokladıysan biz zaten fikirlerimizi sana söylerdik. ancak paylaşacam deyip 3 aydır koymamakta bir nebze ayıba kaçmış.