Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin. Bende 9 gündür evdeyim covidden dolayı. Bende de bir akşam halsizlikle başladı ve ağrılarım oldu. Ertesi güne baya hafifledim. Test pozitif çıktı. Koku almamda problem var biraz. Biraz öksürük var. Biraz halsizlik. Gerçekten hafif atlatıyorum ağrı kesici bile içmedim bu süreçte. Bol su içiyorum, bal zencefil limon, C vitamini D vitamini ve beslenmeme dikkat ediyorum.hala pcr veriyordum ki dün verdiğim pcr da pozitif çıktım. sabah yerlerde süründürdü. Şu an iyim bakalım ölecek miyiz?
Size de geçmiş olsun Hocam.Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin. Bende 9 gündür evdeyim covidden dolayı. Bende de bir akşam halsizlikle başladı ve ağrılarım oldu. Ertesi güne baya hafifledim. Test pozitif çıktı. Koku almamda problem var biraz. Biraz öksürük var. Biraz halsizlik. Gerçekten hafif atlatıyorum ağrı kesici bile içmedim bu süreçte. Bol su içiyorum, bal zencefil limon, C vitamini D vitamini ve beslenmeme dikkat ediyorum.
Hocam karantinada son gün nacizade 1-2 öneride bulunmak istiyorum öksürük olursa hakiki çam pekmezi (ben mahvoldum öksürükten) ve odadaki çiçekleri çıkarmak, göz ağrısında mutlaka göz dr.una danışmak (bu meretin 2 damlası varmış en çok gözde hasar bırakıyormuş) kansulandırıcıyı unutmamak(kanımı pıhtilaşmış benim) işkembe kelle paçayı ihmal etmemek çok geçmiş olsun hocamhala pcr veriyordum ki dün verdiğim pcr da pozitif çıktım. sabah yerlerde süründürdü. Şu an iyim bakalım ölecek miyiz?
çok teşekkür ederim hocam.Hocam karantinada son gün nacizade 1-2 öneride bulunmak istiyorum öksürük olursa hakiki çam pekmezi (ben mahvoldum öksürükten) ve odadaki çiçekleri çıkarmak, göz ağrısında mutlaka göz dr.una danışmak (bu meretin 2 damlası varmış en çok gözde hasar bırakıyormuş) kansulandırıcıyı unutmamak(kanımı pıhtilaşmış benim) işkembe kelle paçayı ihmal etmemek çok geçmiş olsun hocam
Ben ilk 10 gün öksürükten hiç uyuyamadım Hocam gündüzleri pek sorun yok hava karardı mı bir öksürük başlıyor gece artık acil servisi arasam mı yoksa ya kadar getiriyordu bu hakiki çam pekmezi ve çiçekleri evden çıkarmak çay diye kesti illadin ilacıyla burnumu da açık tuttum hepçok teşekkür ederim hocam.
Ateş ve ağrılarım geçti. Dediğiniz gibi gözlerimde de ağrı vardı ama o da geçti. Kan sulandırıcı içiyorum. bir de ıhlamur kestane balı zencefil içiyorum biraz daha iyiym sanki. Şu öksürüğü de azaltırsam bir şeyim kalmaz inşallah.
Çok teşekkürler
Hangi bakan??Yurt içinden, dışından her türlü kovulma, yaptırım, meslekten atılma söylentilerini burada paylaşan arkadaşlar, bakanın PCR zorunluluğu kalktığına dair açıklamalarını da paylaşırlar diye umuyorum..
Ben de bunu merak ediyorumŞimdi bize e-sınavda tekrar görev verilirmi bu degisiklikten sonra. 2 3 aydır uygulama izleme görevi çıkmıyor
Aşısızım, şimdiye kadar sınavlarda sorun olmadı covid geçirmemden sonra, 6 ay martta doluyor, çıkmazsa resmi olarak başvuracağım.Şimdi bize e-sınavda tekrar görev verilirmi bu degisiklikten sonra. 2 3 aydır uygulama izleme görevi çıkmıyor
Ben aşıda olmadım covidde. 11.aydan beri görev verilmiyor banada. Sordum buradakilere yazı Bi gelsin dediler bekliyorum bende. Resmi olarak nasıl nereye basvuracagizAşısızım, şimdiye kadar sınavlarda sorun olmadı covid geçirmemden sonra, 6 ay martta doluyor, çıkmazsa resmi olarak başvuracağım.
ilçe milli eğitime okulunuz aracılığı ile, onlar ilgili birime sevk ederler yazıyı. İlgili koordinatörü tanıyorsanız önce onunla iletişime geçin.Ben aşıda olmadım covidde. 11.aydan beri görev verilmiyor banada. Sordum buradakilere yazı Bi gelsin dediler bekliyorum bende. Resmi olarak nasıl nereye basvuracagiz