Teachnologist' Alıntı:normal otel tarzi istiyorsan olympos olmaz da diger koyda bir koy var adini hatirlayamadim orada var.
Diyavol' Alıntı:arkadaşlar olypos ile çıralı sahili bir birine bağlı. isteyen çıralı da kalır isteyen olymposta. olymposta türkmen, kadirin yeri, orange tavsiye edilebilecek pansiyonlar bana göre. çıralı tarafında ise pansiyon fiyatları bira daha uygun. açıkcası amacınız eğlenmek değilse tercih edilecek bir yerde değil haberiniz olsun.kafa dinlemek isteyen çıralı ya da adrasanı tercih edebilir.
hocam portakal bahçesinde nasıl kaldınız? oda kahvaltı mı yarım pansiyon mu acaba? aradığımda kahvaltının açık büfe olmadığını ve akşam yemeği için tek çeşit yemek çıktığını söylediler de..biltek99' Alıntı:Adrasan da Protakal bahçesi tavsiye edilir.Mükemmel mekan.Yemekleri süperdir.
poet' Alıntı:hocam portakal bahçesinde nasıl kaldınız? oda kahvaltı mı yarım pansiyon mu acaba? aradığımda kahvaltının açık büfe olmadığını ve akşam yemeği için tek çeşit yemek çıktığını söylediler de..biltek99' Alıntı:Adrasan da Protakal bahçesi tavsiye edilir.Mükemmel mekan.Yemekleri süperdir.